Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 055
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Леле, Ангелие ти на прост хепарин ли си?

не не, на клексан съм. но според мен тялото ми си казва само има ли нужда или няма. не хематоми, ами цели лилави кръвоизливи имам по корема. чак е страшно да ги гледам
Аз също имам синини по корема,но мисля че е общо взето нормално.

# 616
Това не е верно. Критерият, дали кръвта е прекалено разредена е резултатът на анти Х а.

# 617
не е нормално според мен. както изведнъж започват да се пукат кръвоносни съдове по корема, в носа, кое гарантира, че някой такъв кръвоносен съд няма да се спука и в главата? и тогава става истински страшно.

# 618
Ако много се притесняваш,звънни на лекаря си и го попитай.Ти до кога ще слагаш Клексана казаха ли ти?

# 619
Ако много се притесняваш,звънни на лекаря си и го попитай.Ти до кога ще слагаш Клексана казаха ли ти?

лекаря не роботи до 02.01. ☹
просто ще си бия клексана и ще махна аспирина. и след Нова година ще говоря с лекаря.
иначе клексана ще го бия цялата бременност + 3 месеца след раждането.

# 620

лекаря не роботи до 02.01. ☹
просто ще си бия клексана и ще махна аспирина. и след Нова година ще говоря с лекаря.
иначе клексана ще го бия цялата бременност + 3 месеца след раждането.
Поне телефона,няма ли да си вдигне,да му обясниш положението?
Може би е различно при всеки🤔

# 621
sladur4e7, не и в Германия ☹ тук свършва работното време, свършват и дадълженията към пациентите. който има зор, отива в спешното. ☹

# 622
sladur4e7, не и в Германия ☹ тук свършва работното време, свършват и дадълженията към пациентите. който има зор, отива в спешното. ☹
Ясно,да:hugs:

# 623
Аз имах синка от фраксипарина, но вече почти изчезна. Моят е от 0.6. Не знам това ли е най-високата доза, която си прилага. Може би има шанс да избегнеш синките. Зависи как поставяш инжекцията. Не ми етекла досега кръв от носа. Инжекциите ми са от 40 дни. Не са ми изследвали и показатели за съсирването досега. Ще се поставя. Аз имам поредица от спонтанни аборти в 5-6 г.с. и вероятната пличшно е, че не е добър кръвотока съм ембриона. Всеки път изоставаше в развитието по седмици.

# 624
Helinor17, не не, пробремът не е в хепарина, с него нямах никакви проблеми. просто от една седмица към него прибавиха профилактично аспирин и оттогава се започна с кръвоизливите. ще го спра и след празниците ще ида на лекар. друго за сега не мога да направя май.

# 625
Момичета нещо ми е притеснено, че Буена още нищо не ни е писала от прегледа днес...

# 626
  • София
Момичета нещо ми е притеснено, че Буена още нищо не ни е писала от прегледа днес...

Съжалявам, отплеснах се! Благодаря, че ме мислиш Purple Heart Имам си две сърчица пу-пу! Всичко изглежда наред, днес съм 6,0гс, те отговарят на 6,3гс.
Живи и здрави, дано продължават така добре да се развиват нещата, а на всички вас, скоро да се похвалите със същите трепети Purple Heart

# 627
Буена, честити сърчица Heart
Бамба ще вземе да познае, да знаеш Wink

# 628
Пфууууу. Колко се зарадвах, че новините са положителни! Аз, Буена съм я заплюла с момиченца, че ще събирам прашец! Аз от вчера започнах Регулончето и си пожелавам тази лелка да ми е предпоследна в близките 9-10 месеца!

# 629
Еййй, Буена, браво, браво! Растете и хубавейте!

Общи условия

Активация на акаунт