Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 915
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Здравейте момичета, на видялите положителният тест тихичко честито , а на станалите чакащи късмет и скоро да се похвалят с +  резултат Simple Smile.Как ви се  струва ЧХГ 53.0от днес  на пет дневни ембриони на 14 ден(имам бит хориомон на 29.11 и тест на 01.2. ЧХГ 143.3.)Изобщо има ли шанс?

# 181
Теди не се притеснявай всичко ще мине добре... Hug
Labs  стикам палци...  Hug
Аз да ви пиша,че днес не се стърпях и направих кръвен 0.50 ...но се чудя имплантация дали е имало...в четвъртък съм при доктора да видим какво ще ми каже...😢

# 182
  • София
Момичета, здравейте Simple Smile
След толкова следене на чхг и чудене, и стрес, най-после откриха уж нещо, което прилича на сакче в матката, та се успокоих, че не е извънматочна и правихме вчера абразио с вакуум.
Нещата се надявам да са приключили - все пак ще следя чхг пак да пада, за да изключим веротността от извънматочна съвсем.
И Нова Година - нов късмет!
Пожелавам на всички момичета успех и празнични подаръци!
С вас съм!  Hug Praynig

# 183
Здравейте момичета, на видялите положителният тест тихичко честито , а на станалите чакащи късмет и скоро да се похвалят с +  резултат Simple Smile.Как ви се  струва ЧХГ 53.0от днес  на пет дневни ембриони на 14 ден(имам бит хориомон на 29.11 и тест на 01.2. ЧХГ 143.3.)Изобщо има ли шанс?
На 14 ден ЧХГ трябва да е доста по високо, но все пак има някаква теоритична възможност да не е от хориомона,  но не е голяма. Само нов тест след 48 часа ще ти отговори със сигурност.

# 184
Usmivka87, това е все пак някакъв вид добра новина, можеше да е много по-лошо. Следващия път ще има успех!! ♥

# 185
Момичета след трансфер как приемате Утрогестан?
На мен ми е написано 2х2 през устата в рецептата след пункцията и аз си спазвах нея. След трансфер нямам нова рецепта. Днес получих кафеникаво зацапване, а е 7-ми ден след трансфер. Обадих се на спешния телефон и ми казаха, че сле трансфер трябва да се приема утрогестан 3х2 през устата.

# 186
На мен ми е написано 2х2 през устата в рецептата след пункцията и аз си спазвах нея. След трансфер нямам нова рецепта. Днес получих кафеникаво зацапване, а е 7-ми ден след трансфер. Обадих се на спешния телефон и ми казаха, че сле трансфер трябва да се приема утрогестан 3х2 през устата.

Преди пункцията 2х2, след трансфер 2х3 ( сутрин и вечер) вагинално, винаги утрогестана ми е бил вагинално след трансфер.

# 187

Преди пункцията 2х2, след трансфер 2х3 ( сутрин и вечер) вагинално, винаги утрогестана ми е бил вагинално след трансфер.

На мен предния месец след трансфер ми беше 2х3 вагинално, но сега не знам защо са ми изписали 2х2 перорално. Да не би ниската доза да е основание за кафявото ми зацапване?

# 188
Момичета аз днес направих още един тест,пак ми е бледа чертичката.
След колко време ще стане наситена?

# 189
  • София
Момичета, здравейте Simple Smile
След толкова следене на чхг и чудене, и стрес, най-после откриха уж нещо, което прилича на сакче в матката, та се успокоих, че не е извънматочна и правихме вчера абразио с вакуум.
Нещата се надявам да са приключили - все пак ще следя чхг пак да пада, за да изключим веротността от извънматочна съвсем.
И Нова Година - нов късмет!
Пожелавам на всички момичета успех и празнични подаръци!
С вас съм!  Hug Praynig
Усмивка,съжалявам ,че минаваш през това.Но е по добре,че се разбра ,че не е извънматочна бременност.Преди 3години минах през абразио,при нас беше кухо яйце.Както се казва нова година,нов късмет.Само да ти кажа,че цикъла може да ти се забави доста.Почини си два ,три месеца и с нови сили напред 🍀

# 190
  • София
Супер ти е чертичката! При мен на 14 ден беше даже по-бледа. Защо не пуснеш Чхг, ще видиш, че ще е добре?

# 191
Супер ти е чертичката! При мен на 14 ден беше даже по-бледа. Защо не пуснеш Чхг, ще видиш, че ще е добре?
Утре ще пусна😊

# 192
Може ли някой да ми изпрати на лично съобщение номера на д-р Стаменов?

# 193
  • София
Благодаря ви за милите думи. Все пак ще следим чхг, защото не беше 100% казано до последно - ето това е сакчето, но пък 99% си е то. Отказахме се да го даваме за изследване в Геника, понеже реших, че ще се наплаша ако излезе нещо кофти, а и няма да ни помогне за другите опити по никакъв начин...

# 194
Благодаря ви за милите думи. Все пак ще следим чхг, защото не беше 100% казано до последно - ето това е сакчето, но пък 99% си е то. Отказахме се да го даваме за изследване в Геника, понеже реших, че ще се наплаша ако излезе нещо кофти, а и няма да ни помогне за другите опити по никакъв начин...

Усмивка, пожелавам ти Новата година да ти донесе дългочаканите две черти, да имаш най-спокойната и безпроблемна бременност и на финала да гушкаш поне едно пухкаво бебче Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт