Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 937
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Много ви благодаря, момичета, да ви се връщат скоро скоро хубавите пожелания Purple Heart

Мая, този път бях със същата стимулация, с която забременях със сина ми - Елонва на 2ри ден и от 6ти ден Менепур и Оргалутран. Разликата е само в дозите, този път бях с Елонва 150,  а не 100 , заради ИЯР. Направих 7Ф, от които 6 Я, 5 се оплодиха , трансферирахме 3 на 3ти ден , другите две оставихме да се доразвият до 5 ти и от тях едното стана на бластоцист и го замразихме. В общи линия, това е най-доброто ми представяне. Последните ми 3 опита с различни стимулации бяха трагедия и като количество и като качество, на едната даже не стигнах до трансфер.

# 226
Момичета вече ми е 9-ти ден след трансфер, но имам много силни болки /както по време на менструация/, имам и кафеникаво зацапване. На спешния ми казаха да пия 3х2 но шпа. НА някой случвало ли се е?

Привет. Аз също на 8ми или 9ти ден се събудих с леко кафеникаво нещо, болки като на цикъл и изпаднах в истерия:) След това реших да си направя уринен тест (със знанието, че е доста рано) и той показа средно бледа чера. Обадих се на докторката и тя ми каза да увелича дуфастона 2х2...Болките продължиха и на следващия ден, мислех, че всеки момент ще ми дойде...После намаляха. Два дни по-късно ми беше кръвният и чхг беше 119. Вчера си пуснах пак домашен тест, показва положителен...Но съм на лекар чак другата седмица ....

# 227
  • София
Буена, истински и от сърце се радвам за теб!

# 228
  • София
Честито, Буена! Дано нещата продължат към щастлив край! Heart

# 229
Здравейте момичета!Искам да Ви попитам за това така нареченото лепило,а до колкото разбрах се прави от собствената ми кръв,а дали е задължително да е така или може и от друга?

# 230
  • София
Здравейте момичета!Искам да Ви попитам за това така нареченото лепило,а до колкото разбрах се прави от собствената ми кръв,а дали е задължително да е така или може и от друга?

Ако става дума за същото, РМВС, прави се само от твоята!!! Не може от друга и да се връща на теб. На мен са ми слагали, отрицателен тест имах, дано при теб помогне!!!

# 231
Браво Буена тихичко честито Hug наистина ме успокои с това че и ти си имала много неуспешни и въпреки всичко 😍😍си видяла втората чертичка😍😍кога ще ходиш на кръвен..

# 232
  • София
Браво Буена тихичко честито Hug наистина ме успокои с това че и ти си имала много неуспешни и въпреки всичко 😍😍си видяла втората чертичка😍😍кога ще ходиш на кръвен..

Аз ходих вече Simple Smile На 7ми ден ан 3дневени ми е 50,02 Purple Heart

# 233
  • София
Момичета, исках да ви попитам - след абразиото с вакуум ми предписаха противозачатъчни Логест 21 дни - май с оглед на това да не се образува повече кръв, отколкото има вече - не знам каква е логиката. Страх ме е да не повлияе на следващия опит след 2-3 месеца... Имате ли мнение?

# 234

Аз ходих вече Simple Smile На 7ми ден ан 3дневени ми е 50,02 Purple Heart
Да,да...но няма ли да отидеш пак да повториш или ще чакаш да дойде прегледа (питам,защото аз ако видя 2 черти и кръвният ми е над 50 😂поне още 2 пъти ще ида до прегледа 😂) дръж ни в течение,моля те!Много се зареждам,като прочета, ей така ,че след дългите мъки идва щастието,което е трудно да се опише с думи....тази еуфория,където я изпитвате и опитвате да опишете с думи е   заразителна и на мен ми се отразява доста добре Hug

# 235
  • София
това, на което казват лепило не е рвмс, не се взема кръв за него.

# 236
това, на което казват лепило не е рвмс, не се взема кръв за него.

бамбарадамбара,какво е тогава?

# 237
  • София
пиши ембриолепило в гугъл и ще намериш информация

# 238
Браво, Буена! Страхотен резултат! Simple Smile
При мен нещата отиват на зле, миналата седмица видяхме сакче, но тази ми започна зацапване и когато отидох уж да гледаме сърце, се оказа, че едва едва е започнало да се формира жълтъчно мехурче. Тоест, ембрионът не се развива или поне сериозно изостава, и най-вероятно ще започна да го изхвърлям тези дни. Толкова се изтощих емоционално от всичко, че дори не мога да се разстроя от тази перспектива, просто искам да си почина...

# 239
  • София
РВМС и лепило са различни неща.
На мен са ми слагали и двете в един и същи опит

Общи условия

Активация на акаунт