Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 114
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Аmaretti,не си сгрешила нищо,просто не е бил  вашият опит.Не съм сигурна, че е имало биохимична.  При мен на 12-ти ден беше 28.5, а след два дни - 14. Цикълът ми дойде след 10 дни.Следващия трансфер ще ти е късметлийският!

# 541
Честита Коледа,сладурки!! Пожелавам ви да сте живи и здрави,много щастливи и през новата година да видите двете чертички!!!

# 542
Момичета днес от 5ч-6ч сутринта имам едни болки в десния яйчник и умирам от притеснение,защо се случва?Нормално ли е?

# 543
Не при всяка бременност, но при повечето ги има тези болки, прибоцквания и усещания за пмс. Аз също имах, от разтягането на матката са. Доста време продължиха при мен, да не кажа че си ги имах от време на време през цялата бременност.
Пий ношпа до 3х2 и си почивай повече.

# 544
Не при всяка бременност, но при повечето ги има тези болки, прибоцквания и усещания за пмс. Аз също имах, от разтягането на матката са. Доста време продължиха при мен, да не кажа че си ги имах от време на време през цялата бременност.
Пий ношпа до 3х2 и си почивай повече.
Благодаря,Жана,сега ще пътувам,дано да няма проблем,ще изпия но шпа за всеки случай.

# 545
Преди по-дълго пътуване моя д-р ме съветваше да си слагам свещички Волтарен от 50 мг.

# 546
Преди по-дълго пътуване моя д-р ме съветваше да си слагам свещички Волтарен от 50 мг.
Моето пътуване ще е 1ч и 30м

# 547
  • На остров
Волтарен не бих ползвала при евентуална бременност, каква е връзката между пътуване и волтарен?

# 548
Против евентуални контракции на матката ми каза да ги слагам при пътуване. Преди полет също си слагах.
Защо не би ги сложила ? Не виждам как свещички, сложени в ануса и изписани от репродуктивен лекар биха навредили по някакъв начин ?

# 549
  • На остров
Жана при мен не се препоръчва волтарен по време на бременност. Вероятно заради съставка, къде е поставен според мен няма значение.
Не оспорвам съвета на твоя доктор, споделям само моя опит.

# 550
Не оспорвам съвета на твоя доктор, споделям само моя опит.

Не, аз не съм го приела като оспорване, просто попитах защо не би ги ползвала, реших, че има някаква причина и е противопоказно, та ми стана интересно. Simple Smile

# 551
Dundiu86, благодаря за бързия отговор и за хубавите думи! Притесних се, като разбрах, че някои момичета правят първия си тест ЧХГ на 14-я ден от трансфера, а аз още на 12-я ден спрях лекарствата и престанах да очаквам чудото да се случи. Весела Коледа и на теб!  
При този резултат на 10 ден до 14, ако се удвоява, би бил не повече от 10, което е отрицателен резултат. Четох, че резултат над 100 е добър. Моят при първия неуспешен опит беше 1 на 14 ден. При втория на 14 ден беше 621. Късмет следващия път.

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 17:02 от Helinor17

# 552
Добър ден да се влюча в темата за приема на волтарен свещички .Кой за какво ги пие ,и кой луд лекар ви го е изписал??????Първо волтарена съдържа diclofenac sodium,второ ако някой не знае да чете ,вътрe брошурата -че е абсолютно забранен при бременни жени.Др.нещо волтарина е блокер,нестероиден.Къда и кой видя и разбра ,че препарат за блокиране синтеза на простагладини,може да се използва за предотвраняване на маточни контракции!!!!!Знам всичко това тъй като имам висше образование и магистърска степен, от медицински университет.Как се доверявате така и си казвате, коя какво да пие незнам.Нее е редно според мен.

# 553
Първо свещичките Волтарен не се пият, а се поставят в ануса. При висше медицинско образование това би трябвало да ти е ясно.
Второ лекарят ми никак не е луд, напротив. Съвсем с акъла си е и за да ми ги изпише при бременност, значи няма проблем с приема им.
Трето - дай ми причина да не казвам и да не споделям какво и защо ми е изписвано ?! Нито нещо съм си измислила, нито нещо съм си изписала сама.
Освен това щях да прочета и разбера какво искаш да кажеш без да използваш по 15 удивителни и въпросителни. Окей ?

# 554
Волтарен не трябва да се приема през последните 3 м на бременността. Това го пише на листовките. За първите 6м не се споменава да е проблем. За контракциите не знам, но иначе си е обезболяващо, което се изписва и при силно болезнена менструация.
      Щом док. е преценил че ще помогне, мисля че всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт