Звездни компромати- 345 част

• 112 093
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
След тази снимка вече нямам никакви съмнение, че принц Хари е дете на Чарлз - оплешивява като баща си

https://www.hellomagazine.com/imagenes/royalty/2017120144449/pri … -nottingham-a.jpg

# 301
  • София
След тази снимка вече нямам никакви съмнение, че принц Хари е дете на Чарлз - оплешивява като баща си

Скрит текст:
[img width= height=]https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2017120144449/prince-harry-meghan-markle-nottingham-photos/9/[/img]
Той и вуйчо ми оплешивява по същия начин пък не е и помирисвал Чарлз Joy

# 302
Уф, щеше да е по- добре да не оплешивява.

# 303

Скрит текст:
[img width= height=]https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2017120144449/prince-harry-meghan-markle-nottingham-photos/9/[/img]

Ти сериозно ли се правиш на интересна? Оплешивяването при мъжете е наследствено, а оплешивяването на вуйчо ти въобще не е по темата...

# 304
Само дето се води, че се предава от вуйчо на племенник, а не от баща на син.

# 305
Само дето се води, че се предава от вуйчо на племенник, а не от баща на син.

Аз пък познавам все плешиви мъже с плешиви бащи, както и плешиви дядовци с дъщери, които са родили мъжки внуци, също плешиви.

# 306
Който няма вуйчо, откъде прихваща оплешивяването?
Майката уж предава гена на синовете си. В случая на принцовете, техния вуйчо е с коса, а и баща ѝ на принцеса Даяна, поне на снимките, които изнамерих.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 17:56 от Анонимен

# 307
  • София
... Бутнаха го в нетипична среда и той се изгуби. Сега изглежда един такъв льольо, но изобщо не е. ...
На мен пък ми е любопитно, как шест години може да се поддържа ролята на "льольо", щом не си такъв... Вижда ми се трудна такава задача.
Мяяяяяч, велико! Joy hahaha

Плевналиев е за мен най-непредставителният ни президент евър (и да, броя и Жельо Желев в групата). Та затова и считам последните му изяви за съвсем в реда на нещата
щом и името му не се изписва правилно...
Джой, сигурна съм ще разбереш иронията Heart Eyes

# 308
  • ВАРНА
 Гена за плешивост се предава по майчина линия.Хари оплешивява,като бащата на Даяна.

# 309
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Alicia Vicander
за
Louis Vuitton

# 310
  • София
Оплешивява, защото се подиграваше на Уили за неговото оплешивяване 😁

# 311
  • вятър в маслините, вятър над хребета
щом и името му не се изписва правилно...
Джой, сигурна съм ще разбереш иронията Heart Eyes
Па когато се научи да различава Полша от Чехия (или в неговата глава, от Чехословакия), може и да се опитам да му науча името Laughing

# 312
  • София

Скрит текст:

Ти сериозно ли се правиш на интересна? Оплешивяването при мъжете е наследствено, а оплешивяването на вуйчо ти въобще не е по темата...
Аз сериозно и се правя на интересна. По този начин оплешивяват много мъже. С вметката за вуйчо ми искам да наблегна на факта, че това доказва, че е син на Чаралз точно толкова колкото и че вуйчо ми е негов син

# 313
Говорим за наследственост като причина за оплешивяването при Хари, Уилям и Чарлз, а не за плешивия ти вуйчо от Долно Нанагорнище...

# 314
  • София
Вуйчо ми живее в Долно Локсли и е плешив по същия начин като Хари , за който ти благодарение на начина на оплешивяване си сигурна ВЕЧЕ че е син на Чаралз. Значи и моят вуйчо доказано син на Чаралз, по твоята логика.
Я си обуздай нервите, че не е полезно

Общи условия

Активация на акаунт