Звездни компромати- 345 част

• 112 033
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
Юлиана най-вероятно също си е обичала мъжа, три деца имат. Просто са охладнели след време. Гадно е това разследване на бившите партньори дали и как стоели до половинките си. Сега по-добре е да помислят за децата.

# 226
Юлиана най-вероятно също си е обичала мъжа, три деца имат. Просто са охладнели след време. Гадно е това разследване на бившите партньори дали и как стоели до половинките си. Сега по-добре е да помислят за децата.
Всичко е на шест и там ,вече са казали и на децата РП каза ,че тя е много грижовна майка

# 227
Тя, неомъжена бяла жена с неизживяна мечта да бъде булка. И застаряващ чичко, който му е кеф някоя по-млада мацка да му прави евала, с брак номер 3. Няма лошо. Няма да са първите, нито последните. Но в този случай дискретността е по-удачна, предвид поста, който е заемал. Но като гледам Банова кара влака, той почти не взе думата от нея. Освен това и двамата говориха само с клишета.

# 228
  • Once there was a Hushpuppy...
Джой, мерси за темата Hug bouquet
Едвам изгледах интервюто на Банова и Плевнелиев. На мен той ми е по-симпатичен в двойката. Въпреки лиготиите останах с впечатление, че се обичат.

# 229
  • София
уф, егати скуката. такива неща се случват непрестанно, хората се събират, разделят, какво толкова?  пожелавам им щастие. няма скандал никакъв, освен...
като си бил президент, поднеси нещата с финес, длъжен си, а не при махленската клюкарка, която не е Опра Уинфри. тук да бяха поднесли новината, щеше да е с повече тежест Simple Smile
то скандал да бяха произвели щеше да е ОК, а то само подигравки, ми жалко е...

# 230
Дано,така и Гала и Зейнеб ще имат материал за предаването.То ще е годеж,после сватба,свед това включване от някой екзотичен остров / сватбено пътешествие/ ,и Гала избутала сезона Joy

По- скоро от някой Summit Meeting.  Mr. Green

Бояна, да разбирам ли, че И без намесата на Крум Савов Деси пак щеше да е избраницата на Нова?

# 231
  • София
Това с поздравленията имам чувството, че беше, за да се подчертае колко широк кръг от познати има Банова.

Не, по-скоро, за да покажат, че "целият свят" одобрява връзката им.

Шегата настрана, и на мен ми се видяха като хлапаци, но ако наистина се обичат, живи и здрави да са. И по-малко да се лигавят, че много ми дойде. Хора са, да си показват чувствата щом искат, ама да се държат на ниво.

# 232
От цялата Плевнелииско-Банова сага не разбрах само едно - защо се насилвате да гледате хора, които са ви неприятни, в предаване, което не понасяте? Rolling Eyes

# 233
Тя, неомъжена бяла жена с неизживяна мечта да бъде булка. И застаряващ чичко, който му е кеф някоя по-млада мацка да му прави евала, с брак номер 3. Няма лошо. Няма да са първите, нито последните. Но в този случай дискретността е по-удачна, предвид поста, който е заемал. Но като гледам Банова кара влака, той почти не взе думата от нея. Освен това и двамата говориха само с клишета.
Не знаех, че той е с два брака.  Но 24 години разлика си е чиста дегенерация.

# 234
Разликата им е 15-16 години, не че е малко, но не е 24.
Не им личи, че имат разлика - единият инфантилен, другият лигав Simple Smile, като набори са си.

# 235
  • София
Аз съм на мнение, че Плевнелиев е съвсем различен като човек от сегашния си медиен образ на президент и бивш президент. Преди това той беше министър на регионалното развитие, имаше съвсем различно поведение, изказ и т.н., общо взето "пич " в добрия смисъл на думата. Бутнаха го в нетипична среда и той се изгуби. Сега изглежда един такъв льольо, но изобщо не е. Бяха много готина съвременна двойка с вече бившата му съпруга. И много нещастие после видя човека, това президентстване им съсипа семейството, сега явно си е изгубил ума по Деси, в което няма лошо. Дано са щастливи. Не мога да коментирам действията му като президент, не съм специалист, но ми се струва, че беше жертвено агне и през всичките четири години действаше против себе си и волята си, в името на нещо си. Нормален мъж, нормален човек, влюбил се е, дано е споделено и трайно. Ама верно, що при Гала, няма ли друго предаване в Нова, не знам.
Ох, исках да кажа, че има с какво да спечели една жена, дори и доста по-млада, не е някакъв захлупен чичко JoyBlush

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 01:58 от Maidenly

# 236
И тези от сутрешния блок на Нова ТВ преди малко анонсираха окепазената Анджелина. Никакъв напън в тия пишман журналисти...

# 237
# 238
  • Gotham City
Отново Мис Плеймейт, от фотографа на Хайлайф, който всички знаем колко е добър  Mr. Green
Скрит текст:

# 239
Леееко ми напомня на Магито Желязкова...упс- Сидерова.

Общи условия

Активация на акаунт