Звездни компромати- 345 част

• 112 088
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Леееко ми напомня на Магито Желязкова...упс- Сидерова.
СидероВ, мариат, без А

# 241
На мен пък ми напомня Ру Пол... Даже той е по-хубав!

http://www.spletnik.ru/img/2017/03/nastya/20170316-ru-1.jpg
Само дето той е на 56...

# 242
Леееко ми напомня на Магито Желязкова...упс- Сидерова.
СидероВ, мариат, без А
Посипвам си главата с пепел! Права си!

# 243
Аз пък я разбирам отлично.

И двамата години наред живеят с партньори, които по един или друг начин демонстративно стоят настрана от тях. И аз да съм намерила някой, който НАЙ-НАКРАЯ да ме обикне, приеме и да не се страхува да го заяви пред света, и аз ще се тропна с него при Гала, па ако ще всички после да ме сметнат за посредствена простачка.
Е ние от къде да знаем Деси Банова колко я е обичал предишния.Тя и за него сипеше такива суперлативи,как той дошъл на одит в Нова,как се срешнали в коридора.Защо казваш най-накрая я обикнал.Предишният и мъж не я ли обичал достатъчно?
Защото в началото всичко е различно. Влюбен си, виждаш човека в различна светлина, сипеш суперлативи за него. Това е съвсем нормално. В последствие че не ти провървял брака, еми случва се, даже сега хората се развеждат, а преди това е било нещо срамно дори да се го помислиш и са си живяли нещастни. Ама гледай колко е хубаво в днешно време-отново можеш да намериш любовта и да си на крилете на щастието. Simple Smile

# 244
  • Rock & Roll feeling ...
Статия със снимки, в които се сравнява външният вид на Меган Маркъл и Пипа Мидълтън:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5134447/Meghan-Markle- … pa-Middleton.html

И Мегън няма размерите на модел , но сложени една до друга в идентични облекла, само ми прави впечатление какво кюмбенце е Пипа от кръста надолу. Къси и тумбести крачета...
Скрит текст:

" Мис България " 2017 при в " Шоуто на Слави " https://www.youtube.com/watch?v=vjW9chifagk Не съм го изгледала все още, та не мога да се разпиша коментар.

# 245
Ирини снощи беше пуснала лайф от РД на Иван, дечицата му подаряват подаръци. Ава му подари снимка на която са само двамата. За другите подаръци имаше коментар от Ирини, а за снимката нищоооо.....

# 246
Ирини снощи беше пуснала лайф от РД на Иван, дечицата му подаряват подаръци. Ава му подари снимка на която са само двамата. За другите подаръци имаше коментар от Ирини, а за снимката нищоооо.....

Мисля си, че Урина с право държи рекорда за  най- мразена БГ звезда!
Всъщност, каква звезда е тая!? newsm78

# 247
Силикон ли има Мегън?

# 248
  • На ръба..
РиРи, бях останала с впечатление, че е отслабнала повечко...ама пак е по - добре от преди
Скрит текст:

В Барбадос са преименували булевард и вече ще се назовава Rihanna Drive Sunglasses
Пък аз мисля да излизам вече с ризите на ММ и същия цвят ток Stuck Out Tongue Winking Eye

# 249
Как ще е по-добре.
Нейният прасец е колкото моята кълка.
Доста е изтървала положението, отдавна е време да се вземе в ръце  Wink

# 250
# 251
Да оправим впечатлението от Вергов с една по-хубава снимка

# 252
  • На ръба..
Как ще е по-добре.
Нейният прасец е колкото моята кълка.
Доста е изтървала положението, отдавна е време да се вземе в ръце  Wink

Под "Преди" имах в предвид това
Скрит текст:

# 253
Единствената разлика, която виждам е, че на снимката "преди" е по-разголена и се виждат  хубаво всички сланини.
Бутчетата са еднакво добре охранени.

# 254
Мария Илиева на участие. Пак съм изпуснала новината за пръстена

Общи условия

Активация на акаунт