Звездни компромати- 345 част

• 112 079
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
  • До сърцето...
Много странно изглежда Джулиана Гани, не прилича на себе си Rolling Eyes
Скрит текст:

Снимките не са ли стари? От този период
Скрит текст:

Сега е  в този си вид:
Скрит текст:

# 286
Като гледам, баш са си от сега с новите балони...

# 287
Първият официален ангажимент на Мегън Маркъл. Наистина си личи липсата на школовка, много непринудено се ръкува и разговаря с хората, които я поздравяват

https://www.hellomagazine.com/royalty/2017120144444/prince-harry … irst-joint-visit/

# 288
Джугани изглежда така заради грима. Не че иначе не е страшна, но той още повече допринася. Затова питах дали Кулагин я е гримирал, това е неговият стил.

# 289
Най-вероятно е той. Никой друг гримьор не ги прави чак такива Drag Queen...

# 290
  • Варна
Радика, не не са стари, днес ги е качила в инстаграма си. И аз мисля, че Кулагин я е гримирал. Ето я и с мъжа й:
Скрит текст:

# 291
  • София
Але Амброзио, мъж и деца си избират коледно дърво -

Скрит текст:

# 292
 Джулиана изглежда странно..

# 293
  • София
Аз съм на мнение, че Плевнелиев е съвсем различен като човек от сегашния си медиен образ на президент и бивш президент. Преди това той беше министър на регионалното развитие, имаше съвсем различно поведение, изказ и т.н., общо взето "пич " в добрия смисъл на думата. Бутнаха го в нетипична среда и той се изгуби. Сега изглежда един такъв льольо, но изобщо не е. Бяха много готина съвременна двойка с вече бившата му съпруга. И много нещастие после видя човека, това президентстване им съсипа семейството, сега явно си е изгубил ума по Деси, в което няма лошо. Дано са щастливи. Не мога да коментирам действията му като президент, не съм специалист, но ми се струва, че беше жертвено агне и през всичките четири години действаше против себе си и волята си, в името на нещо си. Нормален мъж, нормален човек, влюбил се е, дано е споделено и трайно. Ама верно, що при Гала, няма ли друго предаване в Нова, не знам.
Ох, исках да кажа, че има с какво да спечели една жена, дори и доста по-млада, не е някакъв захлупен чичко JoyBlush

Благодаря, че обобщи моето мнение!!! Hug Hug Hug

# 294
Изгледах клипа на Ирини, не забрави да вметне откриването на новия ресторант... Толкова жалко същество е тая жена..

# 295
  • в морето до колене
... Бутнаха го в нетипична среда и той се изгуби. Сега изглежда един такъв льольо, но изобщо не е. ...
На мен пък ми е любопитно, как шест години може да се поддържа ролята на "льольо", щом не си такъв... Вижда ми се трудна такава задача.

# 296
Не търся под вола теУе, а казвам това което мисля!
Ава беше помежду другото, не както отдели повече внимание на нейните две от първия и мъж, при положение, че Иван е биологиичният татко на Ава!
Но, като знаем тази жена на какво е способна, не трябва да ни учудва!

# 297
  • вятър в маслините, вятър над хребета
... Бутнаха го в нетипична среда и той се изгуби. Сега изглежда един такъв льольо, но изобщо не е. ...
На мен пък ми е любопитно, как шест години може да се поддържа ролята на "льольо", щом не си такъв... Вижда ми се трудна такава задача.
Мяяяяяч, велико! Joy hahaha

Плевналиев е за мен най-непредставителният ни президент евър (и да, броя и Жельо Желев в групата). Та затова и считам последните му изяви за съвсем в реда на нещата

# 298
  • София
Много е лъчезарна новата princess in-waiting Мегън https://pbs.twimg.com/media/DP9qhzbXUAIPW60.jpg
Много хубава усмивка има https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2017120144449/prin … tingham-photos/1/

# 299
  • София
Тръпки ме побиват, като гледам Ирина Тенчева. Или клипчетата й. Или като я слушам.
Фейк, Тенчева!!! Фейк!

Маркъл ще е готина принцеса. Казвам го, разкъсана от завист. Не помня откога не съм злобяла така насълзено Grinning.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 17:24 от Rafiqa

Общи условия

Активация на акаунт