Звездни компромати- 345 част

• 112 097
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
Стига сте се карали за тия плешивости, ами кажете дали Николетка е успяла да се евакуира от Бали, че ще я мисля цяла нощ заради пустия вулкан дето баш сега решил да изригне! Joy

# 331
  • София-Младост
Стига сте се карали за тия плешивости, ами кажете дали Николетка е успяла да се евакуира от Бали, че ще я мисля цяла нощ заради пустия вулкан дето баш сега решил да изригне! Joy
„30 - звездни, сензационни, емоционални! Постигнах много, изстрадах малко, насладих се на всичко, обичам истински, живея пълноценно, създадох нещо безценно (Никол)! Години наред вече съм на върха, на гребена на вълната, в сърцата на важните хора и в устите на маловажните! 30 е само началото на най-великолепното, което предусещам, че ми предстои! Започвам да “пиша” новите сензационни 30! Благодаря на всеки един от вас, че с вниманието си към мен ме превърнахте в това, което съм - обещавам да видите още по-съвършената ми версия!“.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/vulkant-si-izrigva-a-nikoleta-se-razg … a_news561745.html

# 332
Onna-bugeisha, продължавай да си бръщолевиш "умнотии" за плешивия ти вуйчо от Долно Нанагорнище и малоумните си "теории", кой разбрал, разбрал... Аз продължавам по темата - по същество.

Мартин Петров ограбен от любовница, а не от банката!

Става въпрос за 3,8 милиона лева от 13 негови банкови сметки

Прочети повече на: https://www.novini.bg/news/457717-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8 … %D1%82%D0%B0.html

Абе той вече е завел дело с/и УКБ ,тя предстои да се разбере.Смятам,че ако е любовница той нямаше да го разгласи и да ги съди

# 333

Мартин Петров ограбен от любовница, а не от банката!

Става въпрос за 3,8 милиона лева от 13 негови банкови сметки

Прочети повече на: https://www.novini.bg/news/457717-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8 … %D1%82%D0%B0.html

Абе той вече е завел дело с/и УКБ ,тя предстои да се разбере.Смятам,че ако е любовница той нямаше да го разгласи и да ги съди

Е, да де - любовницата е работела във въпросната банка като негов личен банкер, пък напуснала, а той не бил уведомен от банката, явно всичко ще се разбере в съда.

# 334
  Joy Това с футболистчето и любовницата е много забавно, какво ще доказва, ако доброволно я е оторизирал да прави каквото иска с милионите му??
  Направила си е голям шопинг явно.

# 335
  Joy Това с футболистчето и любовницата е много забавно, какво ще доказва, ако доброволно я е оторизирал да прави каквото иска с милионите му??

О,не се подвеждайте по жултурите и двамата банкери Хърсев и Каролев
Познавам хора живеещи в Щатите ,парите им са в Бг банка.Служител на банката години наред си тегли ,докато хванат 2-3 -ма  от офиса.Хората се прибират изненадващо и цъфват в банката.Неприятно изненадани раздухват историята ,тя въобще не вярвам на  банка

# 336
  • Rock & Roll feeling ...
Анджелина :

Скрит текст:

# 337
Служител на банката...
Тя не е просто служител. Тя е неговата любовница, жена, на която е подарил кола за 100 бона, жена, на която доброволно е дал достъп до банковите си сметки. А тя нещо е останала недоволна и... е изхарчила някой лев. Легално.
Не мога да повярвам, но напълно подкрепям банката. Като нямаш акъл или хвърляш 50 бона през балкона или даваш парола на любовницата. Сори, ама...

П. С. Мъжът ми няма достъп до банковите ми сметки и аз до неговите. Когато ни трябват пари просто теглим и харчим или всеки си ползва картата.
И не, не сме милионери. Напълно средностатистически доход.

# 338
У нас е комунизъм! Аз имам достъп до сметките на всички, до моята достъп имам пак само аз. Grin

# 339
У нас е комунизъм! Аз имам достъп до сметките на всички, до моята достъп имам пак само аз. Grin

Правилно  Peace

# 340

Евала на мацката. JoyJoy

# 341
Льольовците не правят милиони... Sunglasses
И не го обръщайте на политика, моля!

Да се заеме  позиция твърдо анти-Кремъл е доста смело, рисковано и нездравословно, както знаем и виждаме,
само смел човек би го направил и му прави чест, че я удържа докрай ...
Сегашният е льольо, защото няма позиция по нито един въпрос, няма и да има ...

А то пък голяма полза имаше, че размахваше пръст на Путин. JoyJoy

# 342
На Мартин Петров някак си му се искаше хем да си върне отмъкнатите пари, хем да не се разчува, че любовницата му го е одрусала като зряла круша. А защо банката не го е уведомила, че има нов личен банкер, е друг въпрос. Ама то човек трябва да има елементарна финансова култура.

# 343
  • София
Любовницата, ако беше толкова млада и хубава, колкото крадлива, цена нямаше да има. Голям резил и прецаквация за наш мунчо.

# 344
  • Rock & Roll feeling ...
Някой да покаже таз' любовница Thinking

Общи условия

Активация на акаунт