Звездни компромати- 345 част

• 112 017
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Мерси Grinning

# 496
Наоми е страхотна!  Heart Eyes

# 497
Тънките презрамки биха правили горната част да изглежда като нощница и сглобена с помпозната долна част, ще изглежда нелепо. Голите рамене придават изисканост на роклята, но не и тази, която я носи... Абсолютен кон ми е Карли Клос, прилича на мъж.

# 498
# 499

Покъртително е облечена - кожен панталон, бяла риза с мъжка жилетка, но под нея очевидно черно дантелено боди (!?!) и от тези отвратителни палта/сака с цип!

# 500
Пред Макронката, наша Деси е същинска Ана Уинтър 😀

# 501
Доста се кьорих за да видя бодито, но все пак успях Stuck Out Tongue Winking Eye !

# 502
  • Gotham City
Доста се кьорих за да видя бодито, но все пак успях Stuck Out Tongue Winking Eye !

Аз пък не, някакви насоки?

# 503

Подава се от ръкава.

# 504

На втората снимка се подава от ръкава

# 505
   На нея и е запазена марка да е облечена неадекватно все пак. Но пък от друга страна, аз мисля, че Макрон през зимния сезон ще е много по-добре от лятната си версия.  Peace
  Все пак съществува възможността да се облича в красиви зимни палта, които почти изцяло ще скриват отчайващият и "стил". Нищо, че той неизбежно ще присъства във всичко останало, което ще се показва под палтото, като бодито и кожения панталон в този случай.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 13:03 от меркантилница

# 506
  • Gotham City
Ааааа и аз го видях, благодаря Hug

# 507
Брижит с перука ли е? Много странно изглежда косата в корена.

# 508
Този човек погрознява с годините... Какво разочарование!

# 509
  • София
Няма ли вече снимки от Макронката и Деси? Днес щяха да се разхождат с корабче по Сена.

Общи условия

Активация на акаунт