Звездни компромати- 345 част

• 111 977
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Тук са на официално посещение в Република Кипър по покана на президента Никос Анастасиадис

дължината на полата в седнало положение точно срещу кипърския президент Mr. Green
https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24058837_1893954 … 5&oe=5A928C1A

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24131089_1893956 … d&oe=5A8DF6B1

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24129777_1893954 … 3&oe=5A935B97

Той затова се е загледал натам, де Laughing

# 571
Може да си е изгубила багажа милата и да е нямало, какво да облече. Нямам друго логично обяснение за тази жилетка.

Мислиш, че президентът пътува с редовен полет на wizz air ли? И си чакат багажа на линията?

Жената просто си е проста... пък нека после пишат за злобата в бг мама....

# 572
Може да си е изгубила багажа милата и да е нямало, какво да облече. Нямам друго логично обяснение за тази жилетка.

Мислиш, че президентът пътува с редовен полет на wizz air ли? И си чакат багажа на линията?

Жената просто си е проста... пък нека после пишат за злобата в бг мама....
В никакъв случай не мисля така. Изказването ми е иронично.

# 573
  • София
Представям си дамите от соарето как са я гледали с това жилетче. Не може да нямат отговорник по протокола с тях и да няма кой да й каже къде какво се облича. Ама явно си е своенравна и си прави каквото си е наумила.

# 574
Своенравността на Радева е доста по-голяма излагация от носа на Миската.... Sad

Извинявай, vanini*. Просто от време на време някой се опитва да оправдава и да проявява дълбоко разбиране към Радева. А аз не я разбирам и това си е.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 14:22 от Ice Queen

# 575
  • Rock & Roll feeling ...
тук изглежда сравнително добре , сравнение с Макрон

Скрит текст:

Grinning на тази снимка кой не е по-добре от Макронова ? Какво маймунче е тя Joy

# 576
Много зле се е скръхнала Радева, но и другите бабиери ня снимката са ужасни дъртофели.

# 577
  • София
Безумно жилетче е навлякла генерал Деси. Чудя се има ли екип, грижещ се за облеклата на президентската двойка или сами се оправят, защото изглежда като да нямат ни един съветник.
Обаче в същото време сега виждам ясно колко е висока президентшата Open Mouth Хубава жена е цялостно, ако е по-внимателна в избора на облекло ще стоят много добре с президента, защото и той е достолепен мъж.

# 578
Хубава, стройна и с чудесно тяло. Ама...

# 579
Много ми е любопитно каква е историята на тази жилетка. Не може да е решила, че е подходяща.

# 580
  • София
Значи, ако съм собственик на модна марка, веднага започвам да шия безплатно за Радева. Няколко модела сака, специално за нея в различни цветове, няколко поли и прави панталони, 2-3 рокли и готов гардероба. Не е сложно, не е скъпо и ще има страхотен ефект. И от всичките стилисти, не се ли намери някой, който да я съветва, не мога да си обесня, това е страшна възможност.
А Алипиева сигурно я е зарязала, тази жилетка е като от НМ.

# 581
  • Gotham City
Като и гледам стайлинга масово, съвсем вярвам, че може да е решила, че много добре изглежда.

Излагация е отвсякъде Радева. Ако се облече що-годе добре, то в главата ще е като връщаща се от джогинг, просто няма надежда.

Бабите около нея всички облечени чудесно с мярка, вкус, стил, а тя....

# 582
Значи, ако съм собственик на модна марка, веднага започвам да шия безплатно за Радева. Няколко модела сака, специално за нея в различни цветове, няколко поли и прави панталони, 2-3 рокли и готов гардероба. Не е сложно, не е скъпо и ще има страхотен ефект. И от всичките стилисти, не се ли намери някой, който да я съветва, не мога да си обЯсня, това е страшна възможност.
То хубаво, ама каква е гаранцията, че ще я поеме марка с кадърен модист, който ще направи специалните за нея модели, специално конструирани за структурата ѝ?! Защото в това е тънкостта на избора на дрехи за фигура, която изпъква с нестандартен за жена ръст и ширина на раменете.

# 583
Прическата и е баш като след джогинг. толкова пък да не може една прическа да си направи и да си сложи коректор на сенките под очите! Жена на 50 години, жив резил.

# 584
Много ми е любопитно каква е историята на тази жилетка. Не може да е решила, че е подходяща.

На първа среща с Генерала е носила тази жилетка
 Вечер било, захладняло,  предложил и свойта наметка.
 За ръка с Генерала тръгнАла, вървяла и с тях любовта.

Години минавали, тя прала свойта жилетка.
 Чувствата вечни оставали, с жилетката ще я раздели само смъртта!

За  важната среща сега била закъсняла, търсила трескаво друга наметка.
 Но времето бързо летяло, та пак сложила тази стара жилетка.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт