Звездни компромати- 345 част

• 111 943
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Приемете, че е такава каквато е. Аз не си го обяснявам по друг начин, а като опит да убеди хората, че тя не е "първата дама", а просто съпругата на Президента, която го придружава в качеството си на такава и не харчи "народни" пари, за да се прави на дама, а просто...  newsm78 Ми не знам какво друго да кажа. Друго разумно обяснение за коса, лице без грим и тия ежедневни дрешки на домакиня, не мога да намеря. Rolling Eyes

# 586
Прочетох какво е било събитието и кои са присъствали:
Скрит текст:
Патрик Жерар, директор на Националното училище по администрация на Франция,
Лоик Ерве, сенатор на Горна Савоя и председател на групата за приятелство Франция-България във Френския сенат,
Марк Йошум, кмет в департамент Горна Савоя,
Жан-Мари Оран, генерален директор на Международната организация по лозарство и винарство,
Никола Жегу, съветник на президента Макрон,
Антоан Херт, председател на групата за приятелство Франция-България във Френския парламент,
Н.К.В. принцеса Шантал,
барон Франсоа Ксавие дьо Самбюси,
Елен Карер д`Анкос, секретар на Френската академия,
Катрин Лалюмиер, председател на Дома на Европа в Париж
и Ирина Бокова, генерален директор на ЮНЕСКО 2009-2017 г.

и се чудя защо Деската непрекъснато се бута и тя. В качеството си на каква? Като гледам другите не са помъкнали половинките си с тях (или ако са, поне не са ги бутнали в снимката...
Нещо много ѝ харесва на таз женица да обикаля с парите на данъкоплатеца. Поне да носеше позитиви...

# 587
С две думи - дано на Макрон му държат влага прегръдките и целувките с Бацето, че Радева разваля тотално впечатлението за България. Joy

# 588
Жената е пазарувала онлайн покрай Черен петък, винаги има известен риск с тези покупки.

# 589
Много ми е любопитно каква е историята на тази жилетка. Не може да е решила, че е подходяща.

На първа среща с Генерала е носила тази жилетка
 Вечер било, захладняло,  предложил и свойта наметка.
 За ръка с Генерала тръгнАла, вървяла и с тях любовта.

Години минавали, тя прала свойта жилетка.
 Чувствата вечни оставали, с жилетката ще я раздели само смъртта!

За  важната среща сега била закъсняла, търсила трескаво друга наметка.
 Но времето бързо летяло, та пак сложила тази стара жилетка.  Heart Eyes
😂😂
За Радева ще се въздържа от коментар, то просто какво да кажеш. Няма вкус и не може да прецени кое е подходящо за даден повод и това си е.

# 590
Определено липсата на прическа ми се наби на пръв поглед при Радева. Ама тя май винаги си е така вчесана.
На жилетката можеше да й се размине, ако беше добре съчетана с другите дрехи, бижута и аксесоари.....

# 591
На ме цялата ми се "наби" в погледа. И започвам да си мисля, че умишлено го прави. Започва хейт, а тя е видите ли героиня... И устоява на него. Друго оправдание не мога се досетя, даже последното костюмче с няколко размера по- малко и къси ръкави сега ми струва превъзходно... Вече.

# 592
  • София
Г-жо Радева, вземете Добри Киряков да Ви облича и Слав Атанасов да Ви гримира!

# 593
Наистина. Да взема Добри или Стоянски. Един добър фризьор и гримьор и ще стане работата.

# 594
  • Once there was a Hushpuppy...
Защо фризьор... Според мен Любчо Николов я прави много добре, но явно не е могъл да я подготви за тази среща. За това изтъпанчване по жилетчица, егати и резила! Пък после имало надежда... Има таратанци...
Ще я запомня, като голяма граблива птица заграбила плячката си Радев. Това държане, тия демонстрации, любов ли бе, чудо ли е!?

А, аз си мисля, че сте изписали толкова страници за известна именничка днес.. Да чакаме ли снимка до шарана с устенца нацупондрени, като неговите...  newsm78

# 595
Божеее, кой си я спомня тази! Ако не беше казала, нямаше и мисъл да ми мине за нея Joy

# 596
  • bad@ss
На Шарана на снимки му се виждат само татуировките.

# 597
  • София
А, аз си мисля, че сте изписали толкова страници за известна именничка днес.. Да чакаме ли снимка до шарана с устенца нацупондрени, като неговите...  newsm78

Втората част от изречението е изпълнена Simple Smile
Скрит текст:

# 598
Тази година снимката е, как е уловила шарана със скарида Mr. Green
Скрит текст:

# 599
Радева не била с ботуши, а с панталон. Нова са ѝ посветили статия в сайта си..

Общи условия

Активация на акаунт