Кауфланд - тема 25

• 107 487
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
14часа вече нямаше маслото на 4.49. Две лилки питах дали ще зареждат, никой не знае  hahaha

# 106
Забравих да купя мандарини...обаче взех един Ленор да има. Laughing

# 107
Аз пък в събота отидох за Ариел. Напълних количката, но Ариел не взех... Joy

# 108
Имаше някакво друго кисело мляко, само не и Маджаров ама здраве да е

# 109
Никой от вас ли не е ползвал от кърпичките на Кауфланд в картонена кутия 150бр за 1,34лв.? Отправих запитване, но искат да им кажа името им, а аз не го помня.

# 110
  • Варна
Аз да питам за каната на Аквафор - взех си лятото от Бриколаж, но стрелката на капака, която трябва да ми покаже кога филтъра е за смяна, не работи. Дали трябва нещо да активирам, да натисна, или просто е дефектна и да я сменям?

Мандарините имат ли много семки?

# 111
Как така не работи, не се ли приближава към нула?

# 112
Никой от вас ли не е ползвал от кърпичките на Кауфланд в картонена кутия 150бр за 1,34лв.? Отправих запитване, но искат да им кажа името им, а аз не го помня.
Какво име искат? Те са си на тяхната марка.
Аз купувам редовно от тях, но наистина от време на време изчезват.
Миналата седмица със сигурност и при нас ги нямаше.

# 113
И аз това им писа, хич да не се правят на луди. Там е работата, че в единия от магазините изобщо липсва цената, все едно вече няма да ги има. Ще разберееееем. Търсих в гугъл снимка, но не успях да ги намеря да им покажа точно

# 114
Взех да изневерявам на Лидл и да пазарувам повече в Кауфланд. Не знам какъв карък съм, но продължавам да уцелвам стоки с различни цени от тази на етикета в магазина. От информация вече ме знаят по име. ПиснА ми!

# 115
Взех да изневерявам на Лидл и да пазарувам повече в Кауфланд. Не знам какъв карък съм, но продължавам да уцелвам стоки с различни цени от тази на етикета в магазина. От информация вече ме знаят по име. ПиснА ми!

При мен редовно се случва същото, вече ме е срам да ходя да се разправям, но мързела им ме дразни страшно много, отивам на информация давам бележката и им казвам, че на етикета пише по-ниска цена. Върнаха ми разликата и на следващия ден гледам етикета все още не е сменен. А преди 2 дена пак за същите артикули имахме разправии на информация.   #Cussing out

# 116
Нито сте каръци, нито трябва да ви е срам, а трябва да ги е срам тези от магазина заради тяхната немърливост, защото това се случва постоянно, хората вече се научиха след касата да стоят 5 мин. да си проверяват касовите бележки. Поне в Кауфланд връщат парите без много да се ослушват. Във Фантастико последния път в такава ситуация касиерката се направи на важна, че валидната цена била тази, която излиза на касата. Че аз да не съм врачка - как да знам какво ще излезе на касата, те са длъжни да продават на обявените цени! Не ми се занимаваше с управителя, понеже бързах. 

# 117
Мандарините имат ли много семки?

По една семка имаха тия, които изядох

# 118
Във Фантастико последния път в такава ситуация касиерката се направи на важна, че валидната цена била тази, която излиза на касата.

По принцип е така.

В неделя като ходих в нашия Кауфланд бяха махнали кощниците с намалени неща и бяха наредили цял ред с подаръчни комплекти. При вас има ли още от тези намалени стоки с червени етикети?

# 119

В неделя като ходих в нашия Кауфланд бяха махнали кощниците с намалени неща и бяха наредили цял ред с подаръчни комплекти. При вас има ли още от тези намалени стоки с червени етикети?
Като бях в петък ги имаше. Червените етикети на намаленията.

Общи условия

Активация на акаунт