Кауфланд - тема 25

• 107 456
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Не е съвсем безплатно. На цената на един градски разговор. Пък той е според тарифния план.

Съвсем безплатно е, звъняла съм поне 30 пъти, начисляват телефоните започващи с 0700, а на Лидл и кауфланд започват с 0800

# 91
  • Варна
Отзиви за синия чипс?

# 92
Имаше едни детски салфетки в картонена кутия (правоъгълна) 150бр за 1,34лв. Бяха най-евтините от този тип, а много хубави. В единия кауфланд при нас ги нямаше на мястото на цената, а в другия днес и цената липсваше. При вас забелязвали ли сте ги? Сега трябва да купувам 100бр за 1лв

# 93
  • София
Не е съвсем безплатно. На цената на един градски разговор. Пък той е според тарифния план.

Съвсем безплатно е, звъняла съм поне 30 пъти, начисляват телефоните започващи с 0700, а на Лидл и кауфланд започват с 0800

За повечето 0700 важи "На цената на един градски разговор според тарифния план." И ако в плана ви има включени минути към стационарни телефони, би трябвало да е без пари. Скоро не съм се обаждала, но преди 2-3 години при мен със сигурност беше безплатно, защото в плана имам включени безплатни минути към стационарни. А 0800 са напълно безплатни.

# 94

За повечето 0700 важи "На цената на един градски разговор според тарифния план." И ако в плана ви има включени минути към стационарни телефони, би трябвало да е без пари. Скоро не съм се обаждала, но преди 2-3 години при мен със сигурност беше безплатно, защото в плана имам включени безплатни минути към стационарни. А 0800 са напълно безплатни.

В моя абанаментен план имам неограничени към мобилни и стационарни, но ми начисляват когато звъня към 0700, само когато звънна от нашия домашен телефон в къщи плащаме нещо минимално

# 95
Влизам да похваля заграващата постелка за матрак. Жалко, че вчера бяха свършили. Най - накрая се стоплих!. Лягаш си на топло и забравяш - вече трета вечер забравям да го изключа, и тя сама се изключва или поддържа минимум. Горещо препоръчвам за зиморничави като мен. Ако има още някъде останали, пишете. Моля.

# 96
Здравейте!

Знаете ли дали има фондан в постоянния асортимент за Кауфланд? И малко помощ къде да го търся?  newsm78

# 97
  • Бургас
Здравейте!

Знаете ли дали има фондан в постоянния асортимент за Кауфланд? И малко помощ къде да го търся?  newsm78
Фондан по вероятно на Лидъл да намериш и то сега по празниците даже

# 98
Здравейте!

Фондан по вероятно на Лидъл да намериш и то сега по празниците даже

Докато се наканя, в Лидъл при нас е останал само черен и тук там бял, а не ми се цапа да го оцветявам, затова питам за Кауфланд

# 99
Купих си каната, но не разбирам колко е гаранционния срок... newsm78

# 100

Ел. уредите са с 3 години гаранция

# 101

Ел. уредите са с 3 години гаранция
Пише:
"гаранционният срок на експлоатация на пречиствателя (освен сменяемия модул)е 6 месеца от деня на продажбата. Срок на експлоатация на пречиствателя е 5 години от деня на продажбата..." newsm78

# 102
Ако става въпрос за каната на Аквафор,нямат срок на годност .То е пластмаса ,а филтъра се сменя спрямо литрите вода или като не ви хареса вкуса на водата.Този е за 200л,така че сметнете си.Аз ги сменям по-рано от предвидените литри.
А аз да се оплача ,набелязах си доста продукти за пазарене и си напазарих.Взех две кутии млечна салата от обслужващия щанд по 2,5 кг,доволна съм и понеже идват празници  ще си хапнем.Да ама не,като отворих за обяд погледнах срока на годност.Пише използвай преди 4 декември 2017!!!  #Cussing out Е бясна съм не съм очаквала че и там могат да продават с такъв срок.Ние сме на единия край на града,а магазина на другия.Става въпрос за Асеновград.Ми от доста време се ядосвам и ще се откажа да пазаря от там,пак ще пазарувам от филияла в Тракия.Само номера,имам предчувствието че в нашия продават всичко това което изтича срока,разминаване в цените от стелаж и каса,работят само по 2-3 каси.

# 103
Днес в 12часа нямаше и следа от киселото мляко на Маджаров  #Cussing out

# 104
  При нас киселото беше  извадено на хладилна витрина до пътеката и имаше доста.
Мандарините много ми харесаха..

Общи условия

Активация на акаунт