Кауфланд - тема 25

• 107 593
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Мнение за електронния термометър? Искам го за новородено бебенце  newsm78

# 256
  • оттам, откъдето започва България
И аз мисля да купя...течното Simple Smile

П.п. Чаша бамбукова си намерих другаде Wink

Радвам се, че си намерила.
Точно се чудех кой търсеше бамбукови чаши.
Днес при посещението ми в Кауфланд ги видях отново, измесетени до био продуктите - пълни рафтове с чаши.
Ноооо, цената не е смъкната и със стотинка даже.

# 257
За омото какво ще кажете?

Понеже питаш, ще си кажа - аз не съм му почитател. Не ми харесва как изпира, нито пък "ароматът" му.
Но пък има доволни от него.

# 258
Обаче моятя девойка иска епилатор, този АЕГ ОК ли е?

Намерих го тук: https://www.google.bg/search?q=%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1 … rc=ByenN6NcsMWyiM:
и тук:  https://www.pazaruvaj.com/brysnachki-c3186/aeg/ls-5652-p242755695/#opisanie
и не мога да разбера същия модел ли е. На едното място пише епилатор, на другото - самобръсначка.

Дева, не е ли най-добре да го видиш на място. Цената е супер, но не се знае дали ще ти хареса, а отделен въпрос е дали ще ги има, че и той е до изчерпване на количествата.
Сложих очилата и прочетох ситните буквички, че цените са валидни за градовете на последната страница. При нас София липсва. Rolling Eyes

# 259
Ех,момичета,какви хубави уредчета имало в Кауфланд.Сигурна съм,че са качествени,защото имам апарат за кръвно AEG от няколко години и съм много доволна!Бих си купила и пресата,и сешоара,и апарата на beurer,но всичко си имам,за съжаление...Ако някой се чуди-не се чудете,сега е момента.Но мисля,че на пресата няма да ѝ простя,само че не пише колко е макс температурата...

# 260
  • София

OMO е на почит у дома.  Peace

# 261
Дидка, ще го гледам разбира се. Simple Smile

# 262
  • София
Мнение за ел.четките от 9.99? Звучи добре...

Аз я имам, доволна съм. Взех си и от резервните четки. Че в Технополис са на космическата цена от 25,00 лв.
bouquet  А на колко време трябва да се сменят накрайниците?

# 263
  • София
Четката трябва да стане бяла и тогава се сменя. Горе-долу за 3 м. позване и е за смяна. Както при другите четки.

# 264
Имам но не съм очарована, за бебето поръчах безконтактен и по скъп, защото този лидълския показва каквото си иска.

Понеже питаш, ще си кажа - аз не съм му почитател. Не ми харесва как изпира, нито пък "ароматът" му.
Но пък има доволни от него.
Мерси. Peace

OMO е на почит у дома.  Peace
Само за бяло ли е?

# 265
Сега гледах брошурата за следващата седмица и никъде не видях намален чай. Купих си от плодовите за тази седмица, но ми се щеше да заредя повече видове. Да знаете дали в Триумф или Лекси или където и да е другаде да има намален чай? Praynig

# 266
Аз имам четката,писала съм за нея.Отначало бях супер впечатлена,но ел.четка за зъби не се оказа "за мен".Изтъня ми емайла,докарах си чувствителност на зъбите,но иначе четката е много хубава Simple Smile

# 267
Боклук! А щом е и за бебе - от аптека.

# 268
Ние сме купували от аптеката ел. термометър, но все ни показваше температура под нормалната 37,6 градуса. Връщахме, сменяхме, и накрая си взехме от тези, които вътре не са с живак, а с нещо друго.

# 269
Гледах,че тази седмица има 2 бр Силан за 7.99. някой вземал ли е и знае ли дали е актуално това. Вчера ходих, но не видях да я има тази промоция. Сега се чудя вярна ли е или не и дали да ходя пак..

Общи условия

Активация на акаунт