Кауфланд - тема 25

• 107 611
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • оттам, откъдето започва България
Щом я има в брошурата би трябвало да е актуално предложението. Защо не попита на място?
Аз вчера ходих, но тъй като в момента нямам нужда от омекотители и въобще не се спрях при перилните.

# 271
Мисля да ида да питам на информация. Че това стълпотворение от народ ще ме влуди

# 272
Ние сме купували от аптеката ел. термометър, но все ни показваше температура под нормалната 37,6 градуса. Връщахме, сменяхме, и накрая си взехме от тези, които вътре не са с живак, а с нещо друго.

И все пак е по- добре да видиш по- ниска температура, отколкото с кауфланския 42,5, нали. Хубаво е, че още имам живачен, та реалната температура бе 38 и нещо. Изобщо към тия ел. термометри съм много скептична. От тогава.

# 273
Мисля да ида да питам на информация. Че това стълпотворение от народ ще ме влуди
Вземай два от омекотителите, които си харесала, и на информация. Те си имат брошурата и ще ти кажат.
Вярно, и мен ме побъркват многото хора в това тясно пространство. И затова вчера набързо и точно каквото ми трябва.
Но занапред ще е така, хората пазаруват предпразнично.

# 274
  • София
За омото какво ще кажете?
OMO е на почит у дома.  Peace
Само за бяло ли е?

Има за бяло, има и за цветно пране.

# 275

Има за бяло, има и за цветно пране.
Добре, мерси. Peace

# 276
Аз пера вече няколко месеца с такова Омо и съм доволна. Тук много го похвалиха и реших да пробвам. Тъкмо привършва тубата и пак ще взема.

# 277
Ходих. Казаха : свършиха! Хич и не влизах

# 278
Еййй, страшни са. Аз колко пъти съм ги хващала, че въобще нищо не е свършило, но както и да е.
Може и да изкарат надвечер, когато приготвят стоката за утре.

# 279
Дават ваучери за чакане.
Наложи ми се да искам, защото беше лудница, все едно утре е Коледа, а не всички каси работят.
Явно нямат хора, защото имат обява за работа, един плакат на входа.
Дадоха ми ваучер без проблеми.

# 280
В нас сме с галиев термометър, след като изпочупих всички живачни. Мери за 4 мин, недостатъкът му е, че трудно се изтърсва, но поне е точен, което е най-важното. Това с електронните е проба-грешка, докато нацелиш точния.

# 281
Дават ваучери за чакане.
Наложи ми се да искам, защото беше лудница, все едно утре е Коледа, а не всички каси работят.
Явно нямат хора, защото имат обява за работа, един плакат на входа.
Дадоха ми ваучер без проблеми.

Дават, но като си поискаш. Повечето хора не им се занимава, а Кауфланд точно това заслужават: от касата хората да минават и през информация.

# 282
Трябва да дават и още едно левче за чакане на информация за левчето Satisfied

# 283
Те даже не знаят хората за тези ваучери. Повечето. А сега даже са махнали и табелата над касите.
При нас не се чака на информация откакто сложиха гардеробчета.

# 284
Омото и аз го харесвам и привършвам течния за цветно и ще взема пак.
Ще има и от харесваната от нас ТХ Селпак. Досега не съм я виждала в Кауфланд и дано да остане в асортимента им.

Общи условия

Активация на акаунт