Кауфланд - тема 25

• 107 616
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Трябва да дават и още едно левче за чакане на информация за левчето Satisfied
Направо да дават по 2 левчета. hahaha

# 286
  • Пловдив
Селпак и аз я харесвам...обаче откакто ми казаха,че не се разгражда и запушила тоалетната на познати и...съм пас!

# 287
  • Бургас

Мнения за тази везна ?
Имам същата от година. Много е точна Wink

Тазгодишната нещо не е ОК. Купих я преди малко и ще я върна утре.
Няма ги надписите weight water milk. Колкото и да натискаме бутоните , нито се нулира, нито се сменя режима. Само мери с колко ги натискам..

# 288
  • София
Връщай, ако искаш пробвай друга, ще ти я заменят  Wink

# 289
  • shumen
Аз утре няма да мога,но пък вторник ще отскоча,ако успея за ТХ Селпак и за млечни шоколади,че идват празници и да направя торбички за моето и още няколко дечица.

# 290
  • Тра-ла-ла
Имате ли отзиви за този колан от новата брошура? Помага ли при дископатии? Препоръчва ли се за хора с болно сърце (чувала съм, че електрическите одеала например не са препоръчители)

# 291
Затоплящ колан за дископатия не е препоръчителен. Докато затопля е добре, но после боли още повече. От опит говоря. Аз имам обикновен колан, който ползвам само и единствено при нужда, понеже и той не е препоръчителен за постоянна употреба.

Порокалите в кофа - тази седмица и аз си наредих кофата и като ги изтеглих бяха 7,410кг. На мен ми беше нужна кофа, така че съм доволна. Портокалите свършиха вече в нас.
Маслото Луми...нещо си, при нас е 3,99лв за 200гр. Имаше намалено масло Президент Био за 5лв/250гр (от 10лв), та предпочетох него да си взема.

# 292
Затопляне не е добре при ставни проблеми.
Изрично ме предупреждават мен за ДХ.

# 293
Зехтинът дали е хубав?

# 294
  • Тра-ла-ла
Благодаря момичета. Исках за взема колана за баба ми, че има проблеми в кръста и я удря в краката.

Скрит текст:
Аз самата съм с ДХ на врата, шипове, плексит и правя блокажи. Топлото много ми помага и няма обратен ефект.  Използвам ИЧ лампа и турмалинова яка. Дори един горещ душ в гърба облекчава Peace

# 295
Турмалинова яка и аз имам. Но това загряване с ток не е добре.

Купих епилатор! Party
Бяха само 2. Crazy

# 296
  • оттам, откъдето започва България
Честито, Дева! Детенцето със здраве да си го ползва.
Знаех си аз, че бройките ще са символични.

# 297
Мерси, Дидка! bouquet

# 298
Deva, може ли да споделите впечатления, след като го пробвате, защото имам някакъв от тях, който за нищо не става, може и да са съм го изхвърлила даже?! Беше розов и в розова торбичка, друго не помня.

# 299
Здравейте,
искам да Ви попитам за фитнес гривните, в коя брошура бяха, че нещо не мога да ги открия и добро попадение ли е? Simple Smile Дали са налични.... четох, че измерват и качеството на съня.

Общи условия

Активация на акаунт