Кауфланд - тема 25

• 107 650
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
За жалост току-що се връщам от Кауфланд и гривни няма. Попитах служителката на информация- беше прекалено остра  в отговора си. Попитах я дали само в техния филиал или и в другите тя ми вика- Навсякъде.
Сега си навих на пръста и искам това да е единия коледен подарък за любимия човек и ми е някак кофти, че не се случиха нещата.
Някакви идеи какво мога да направя по въпроса? Дали мога да се обадя на някакъв телефон и да ми доставят от някъде, не знам дали Кауфланд имат такава практика.
Или някой, ако се сеща за гривна със същите характеристики до 50-60 лв, моля да ми препоръча. Sad
Виж в емаг:   https://www.emag.bg/fitnes-grivna-smart-a-fit-sbd102/pd/D6GB3DBB … MP-963_1327_13489
https://www.emag.bg/fitnes-grivna-smart-bracelet-i5-plus-sinja-s … o&cmpid=71503

# 316
За жалост току-що се връщам от Кауфланд и гривни няма. Попитах служителката на информация- беше прекалено остра  в отговора си. Попитах я дали само в техния филиал или и в другите тя ми вика- Навсякъде.
Сега си навих на пръста и искам това да е единия коледен подарък за любимия човек и ми е някак кофти, че не се случиха нещата.

На мен на информация винаги са ми казвали. Просто трябва настоятелно да попиташ. И директно да ти кажат. Могат да си звънят между филиалите. Понякога не са особено отзивчиви, но винаги са ми вършили работа. Просто не си тръгвам докато не звъннат 1-2 телефона.

А по тел. можеш да се обадиш и ти. Избери си удобен за теб филиал и звънкаш - и така е ставало при мен. Няма какво само да се разкарваш.

# 317
  • София
Снощи късно минах и имаше от всичко, което бях набелязала. Очаквах кърпичките Бочко да са ги разграбили като предишния път, обаче учудващо имаше  Peace
Някой да е виждал от китайските машинки за подстригване, които ги пускаха по 10-на лв? Нашата изкара над 5 годинини, но не понесе последното хвърляне от малкия  Confused Преди ги имаше постоянно, след новата подредба ги няма при другите машинки за подстригване. Говоря за Каблешков и Овча Купел  Tired

# 318
Тези кърпички Бочко преди много ги купувах, но последния път бях взела едни от ДМ (предполагам няма значение от къде са) и такава пяна пускаха, бяха изключително мокри, изтисквах ги и ръцете ми целите ставаха в пяна. Изобщо не ми харесаха.

# 319
Или някой, ако се сеща за гривна със същите характеристики до 50-60 лв, моля да ми препоръча. Sad
Виж в OLX Xiaomi Mi Band 2.
Приложението е преведено на български. Купувал съм я от китайски сайт и е без грешка. Водоустойчива - тествал съм я в чаша с вода. Много издържлива батерия - до 30 дни с едно зареждане. Може да е постоянно свързана с телефона или да се ползва без. В самата гривна се пази статистика за последните 30 дни. След всяко свързване с приложението цялата информация от гривната се синхронизира и всичко се пази онлайн в профила. Може да измерва пулса, продължителността и нивото на съня, крачките, изминатото разстоянието, аларма (само вибрира без звук), да отключва телефона, изписва името или номера при входящо обаждане, показва известия от приложения и т.н....
Има някаква статистика за продължителността на съня, но не е много точна. Не очаквай чудеса.

# 320
В Кауфланд има ли вегетариански наденички или нещо подобно?

# 321
Ох, авокадото при нас е много хубаво, или поне това което си взех във вторник.

# 322
  • Варна

Да, намират се точно до вегетарианските пилешки вратни пържоли. Wink Wink Wink

# 323

Вегетариански пастет най-вероятно има. Купувала съм на Компас (от Метро), но като цяло в Кауфланд има почти целия им асортимент, така че може би имат и този. За наденички, мисля че нямат.

# 324

Очарователен хумор имате!Да ви завиди човек Simple Smile

# 325

Вашият оксиморон също е на място. Да се чуди човек как да не бъде саркастичен?!?  Mr. Green

# 326

За наденички не знам, но сме вземали гъбен пастет от Кауфланд и направо не си личеше, че е вегански. Много е вкусен и го препоръчвам!

# 327
  • София

Joy Joy Joy Peace

# 328
  • Варна
Купувала съм пастет от домати, но според мен е ужасно гаден. Нямам нищо против вегетарианците, стига да не се натрапват над останалите, но за бога... като не желаете да ядете месо и млечни продукти, купувайте си плодове, зеленчуци, зърнени продукти. Защо ви е наденица??

# 329
Не разбирам, защо нападате без никакво основание потребителя попитал за вегетариански/ веган наденички?! Всеки сам решава какво и под каква форма ще консумира. Ако не знаете, не отговаряайте. На мен пък също ми е не по-малко смешно, когато някой пита за млените боклуци (без извинение), които уж са от месо.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 20:47 от rovaru

Общи условия

Активация на акаунт