Кауфланд - тема 25

• 107 657
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
И тук ли е имало гривни? В темата за Лидъл ги обсъждаха.

# 301
Ами да, помня, че ги гледах скоро, но не мога да сетя тази или предната седмица.
За лидъл ги видях, но тези на Куфланд изглеждаха по-луксозно и измерваха повече работи... та питам за подарък....

# 302
  • София
Има определени продукти, които се предлагат на промоционални цени във всички големи вериги магазини. Само Промоционалния период е различен. И в цените има много малка разлика. Изпускаш промоцията в единия магазин, след 1-2 седмици същия продукт е на промоция в друга верига магазини.

# 303
Открих ги, били са миналата седмица, но може да ги има още, днес е понеделник: https://www.promooferti.com/%d0%ba%d0%b0%d1%83%d1%84%d0%bb%d0%b0 … 0%b3%d1%83%d1%80/. Това са брошурите на Кауфланд, отворете тази за миналата седмица.

# 304
Огромно благодаря!
Дали са хубави и надеждни?
А къде точно трябва да ги търся в Кауфланд, ако са останали някакви въобще?

# 305
Днес в Била зехтинът е -25% Peace
В Кауфланд купуваха ел. четки за зъби за 10лв АЕГ. Дали са читави? Прекалено евтини са, а и резервни глави от къде ще търсим после? Mr. Green

# 306
Моля! При нас нещата на промоция стоят от двете страни на пътеката, но сега има и сектор с ниски рафтове, то не са и рафтове, не знам как се казват, където също има от нещата на промоция, тези които са нехранителни. Може да са навсякъде.

# 307

А къде точно трябва да ги търся в Кауфланд, ако са останали някакви въобще?
Обикновено такива неща стоят във витрината под ключ,при нас е до Информация.Ако има-взимаш етикет,плащаш и на информация ти дават електрониката.

# 308
Обикновено в понеделник е лудница в Кауфланд. Изненадах се днес като отидох по обяд - работеха много каси, а хора почти нямаше. Взех доста хранителни неща от промоционалните и които ми бяха нужни. Взех от соковете на Pfanner, но си мислех, че ще е намален 100% сок от портокал, а са намалили само нектар портокал 50%. То си го пише на брошурата, но не съм обърнала внимание. Взех 2 сока.
Купих прясно мляко Meggle, кисело мляко Елена, кори за баница Златната царица, бира Ариана, руска салата 1кг за 2лв, Марс. Доволна съм.

# 309
Взех зехтин, пише, че е само екстравърджин, дано да е хубав, преди 1-2 месеца имаше друг испански но беше смесен екстравърджин и нормален и не го взех.

И при нас има голям отлив на клиенти, друго което ми прави за първи път впечатление е, че  отстъпката  от някои продукти вече я пишат под цялата сума, даже питах на касата...

# 310
Това с отстъпката на касовата бележка най-отдолу го има отдавна, но така и не разбрах кога точно го правят.

# 311
За жалост току-що се връщам от Кауфланд и гривни няма. Попитах служителката на информация- беше прекалено остра  в отговора си. Попитах я дали само в техния филиал или и в другите тя ми вика- Навсякъде.
Сега си навих на пръста и искам това да е единия коледен подарък за любимия човек и ми е някак кофти, че не се случиха нещата.
Някакви идеи какво мога да направя по въпроса? Дали мога да се обадя на някакъв телефон и да ми доставят от някъде, не знам дали Кауфланд имат такава практика.
Или някой, ако се сеща за гривна със същите характеристики до 50-60 лв, моля да ми препоръча. Sad

# 312
За жалост току-що се връщам от Кауфланд и гривни няма. Попитах служителката на информация- беше прекалено остра  в отговора си. Попитах я дали само в техния филиал или и в другите тя ми вика- Навсякъде.
Сега си навих на пръста и искам това да е единия коледен подарък за любимия човек и ми е някак кофти, че не се случиха нещата.
Някакви идеи какво мога да направя по въпроса? Дали мога да се обадя на някакъв телефон и да ми доставят от някъде, не знам дали Кауфланд имат такава практика.
Или някой, ако се сеща за гривна със същите характеристики до 50-60 лв, моля да ми препоръча. Sad

Питала съм по телефона и ми бяха отговорили, че нямат такава практика както например е в Лидл, могат само да ти кажат в кой град и филиал имат налични.

# 313
Здравейте,
 дали някога ще пуснат кафемашина  AYCO на промоция ?
Миналата година я имаше много често, а от няколко месеца следя  и не са я пускали.

# 314
Това с отстъпката на касовата бележка най-отдолу го има отдавна, но така и не разбрах кога точно го правят.

Така е, когато отстъпката е за марка. На етикетите пише ехтра.

Общи условия

Активация на акаунт