Кауфланд - тема 25

• 107 638
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • оттам, откъдето започва България
Мандарините единия ден бяха хубави, на другия ММ ги донесе окаляни, сякаш са картофи, и бяха сухи, пълни със семки и кисели. Не че не ги изядох, но внимавайте, когато си избирате.

# 361
Мандарините единия ден бяха хубави, на другия ММ ги донесе окаляни, сякаш са картофи, и бяха сухи, пълни със семки и кисели. Не че не ги изядох, но внимавайте, когато си избирате.
При нас мандарините бяха на две места,  видимо изглеждаха различни сортове, въпреки че на табелите пишеше клементина. Купих уж от същите, които взех вчера, пък да видим дали няма да са кисели.

# 362
При нас вече не са Климентина, пише само мандарини. Не съм вземала, де

# 363
При нас вече не са Климентина, пише само мандарини. Не съм вземала, де

Не са много хубави на вкус. Вчера взех от Т маркет, доста по-добри.

# 364
  • София
Не бях забелязала, че сегашната брошура е за по-дълъг период. Smile

В сайта са написали как ще работят по празниците - 25.12 и 1.1 почиват, а на 24.12 и 31.12 са до 16 часа.

# 365
  • 1st floor
Дали още ги има онези кутии на Милка с чашата за осем и нещо? Сега се сетих, че ми трябват две....а във фантастико са свършили. Sad

# 366
  • София
Дали още ги има онези кутии на Милка с чашата за осем и нещо? Сега се сетих, че ми трябват две....а във фантастико са свършили. Sad
Мисля че ги има в Била в Малашевци

# 367
  • 1st floor
Благодаря, ще хвърля поглед и в нашата Била. Малашевци ми е далече.  Simple Smile

# 368
Благодаря, ще хвърля поглед и в нашата Била. Малашевци ми е далече.  Simple Smile
Виж,ако имаш СВА наблизо-около10 лв.ми се стори вчера цената там.

# 369

Има ги. При нас (София до Пирогов) тази сутрин ги видях и ми направи впечатление, че има много.

# 370
  • 1st floor
В цял Люлин не открих - нито в Била, нито във Фантастико, нито Кауфланд, в нито един филиал. В Драгалевци също нямаше. А ми бяха нужни, защото вече купих две за дечица, но се оказа, че ще дойдат още и исках да са еднакви подаръците и да няма сърдити. Добре, че моя приятелка откри в Дружба. Утре ще си ги взема. Благодаря на всички за помощта! Hug

# 371
  • shumen
Дидка,и аз ще пазаря доста този път.Ще разгледам подбродно обаче брошурата утре като се наспя.

# 372
  • оттам, откъдето започва България
Само не забравяй, че е валидна от 27-ми. Да не хукнеш в понеделник.

# 373
  • Пловдив
Да питам...магнитната подложка за седалка на кола....от 4ти януяри ще е...ква работа върши?

# 374
Онзи ден си купихме лампички за елхата, сигурна съм, че едните бяха за 7.99лв, другите 9.99. Изобщо нямаше цена от 22.99, както реално са ни ги хванали. Пазарувахме доста и не ми направи впечатление високата сметка. Сега случайно погледнах кас. бележка и лошо ми стана... Ще ходя да се разправям! Аман значи бе, откъде да имам сили постоянно да съм нащрек за всякакви простотии!!!

Общи условия

Активация на акаунт