Кауфланд - тема 25

• 107 641
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Извинявам се, ако е коментирано: Някой взимал ли си е зелеви листа в буркан, хубави ли са, каква е цената им (и грамаж)?
Понеже има в кварталния магазин, но ми се видяха много скъпи......

# 346
Вземала съм малък буркан- 4 навъртуляка по 3- 4- 5 листа- има разлика във вкуса.
Освен за сърми, за нищо друго не бих ги ползвала.

ММ е купил зеле в кофа, доволна съм.

# 347
Благодаря много за бързия отговор! Видях я въпросната кофа, но не взех, защото прочетох доста негативи за този тип кисело зеле в Лидл и се отказах....

# 348
# 349
  • София
Изпревари ме Брадли Купър 😏 и все пак благодарим за брошурата 😁

# 350
  • Пловдив
Цената на бонбоните Линдор реално ли е смъкната?

# 351
Цената на бонбоните Линдор реално ли е смъкната?

Гледам, че и в Била са на промоция със същата цена.

Аз пък се радвам за тоалетната хартия Фамилия. Чаках да я пуснат, макар и на по-висока цена.

# 352
Лелее хванах се в чудо?!Попитах просто за едни вегетариански наденички и вместо помощ получих какви ли не коментари за вегани за вегетарианци и какво ли още не!Как разбрахте че не консумирам месо?Може да питам за друг човек, моля ви не правете такива изводи от едно питане.Нека сме хора преди всичко Simple Smile Благодаря на тези, които споделиха дали има.Весели празници!

# 353
  • Карлово
Някой, който си купи от  стафидите миналата седмица?Днес ги отворих ,ми миришат гадно,ще търся бележката да ги върна, че взех два пакета.Иначе като опитах една стафида не се усеща мирис,но не искам да рискувам,в срок на годност са.

Аз си взех, че в сармите слгам. Сега ги отворих да проверя. Съвсем добре са си моите.
И моите са ОК на 1,20 някъде дето бяха нали.

# 354
Да ,като ги отворихме имаха мн гадна миризма.Обаче постояха 2-3 часа и миризмата изчезна.Дали опаковката  или нещо друго   е била причината.Unamused
Мерси за новата брошура.

# 355
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за брошурата, ще има доста неща за пазаруване. Simple Smile

# 356
Къде да търся бебешката вода Бебелан? В бебешкия сектор или при минералните води?

# 357
Бебешкия сектор

# 358
Оф, ужас е в Кауфланд, народ, народ.

Мандарини са пуснали на 1,19 лв., но бяха пообрани. Все пак си взехме след голямо избиране.

Лук, гъби и моркови намалени също.

Има замразени пуйки, френски  Crazy, ако на някой му трябва за Коледа, всички са по 3,8 кг. и са намалени на 5,59 / кг.

Баклава 1 кг за 5,99 лв., изглежда добре поне през опаковката, доста сиропирана.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 20:31 от Natali_

# 359
  • София
При нас сякаш нямаше толкова много хора. Но персонал имаше безброй. На щанда с маслините и саламите имаше 15 служители сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт