Кауфланд - тема 25

• 107 645
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Като стана въпрос-в Кауфланд намирам един много вкусен веган пастет-Саду май се казва Simple Smile Има и пикантен,и с маслини,много ги обичам Simple Smile Идеални са за пости или вегани,и на мен лично са ми по-вкусни от животинските Wink

# 331
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Освен това, много хора не ядат месо по здравословни причини, а не защото не го обичат...и вкусът им липсва...
Абе, защо изобщо някой трябва да се обяснява ...

# 332
  • Варна
Аз съвсем сериозно попитах защо на някого ще му е необходима вегетарианска наденица, наистина не разбирам. Сори ако някой се е почувствал нападнат.

# 333
  • София
Аз го приех като закачка и затова се "засмях". А вие го приемате много насериозно.  Rolling Eyes

# 334
Аз го приех като закачка и затова се "засмях". А вие го приемате много насериозно.  Rolling Eyes

Защото е същото като да чуеш, че жена е взела книжка, да пуснеш тъпа шега за жените шофьори ...банално и безвкусно ...
И аз се извинявам, ако съм засегнала някого

Между другото, ето и новите тестове на активни потребители...
http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/162/%D0%9A … 0%B0%D1%82%D0%B8?

# 335
  • оттам, откъдето започва България
Роузи, благодаря за информацията, но станах разногледа, само и само да намеря нещо читаво за хапване.
Е, няма такова нещо.
Няма емотикон, който да изрази състоянието ми. Жалко за нас, простосмъртните.

# 336
И двете салати не се правят толкова трудно и добре че Simple Smile
Честно казано "Снежанка " не съм хапвала от години, много лигава такава, но не подозирах, че е възможно да има такива, които не съдържат никакво кисело мляко

# 337
Не мисля, че някой е искал да засегне друг, а просто "вегетарианска" и "наденица" са взаимно изключващи се понятия.

наденица, мн. наденици, ж. Вид пресен колбас от мляно месо с подправки, натъпкано в тънки черва. Варена наденица.

Източник:
http://rechnik.info/%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0

# 338
  • Варна
Бях си взела маслинова паста преди време - в бурканче и беше намалена на 3 лв мисля. Няма да повторя. Адски е солена и вътре има миниатюрни парченца костилки, достатъчни да счупят зъб...

Искам да се оплача и от това, че последните 5 пъти като ходя в Кауфланд абсолютно всеки път успяват да ми маркират нещо не както трябва и после трябва да се разправям на информация. Ето днес за едно топено сирене с червен етикет - намалено на левче от 4 лв. Маркираха ми го на 4 лв естествено... И касиерката като й казах, нагло ми отговори "Аз от къде да знам, че е с червен етикет" Аз ли трябва да й казвам и да я следя как работи??

# 339
Natali_, сигурно сега не искате да засегнете и мен?! Пиша от телефона и много често думите се изписват по подразбиране. Исках да напиша надениЧКИ! Аз ще поправя моята правописна грешка, но вие едва ли ще се поправите! Спирам до тук. Купувайте си и си яжте каквото искате! Вероятно ви харесват и салатите от списъка? (Не ме интересува!) От написаното до тук може да разберете какво не ям, но не и какво ям. Може пък да не съм вегетарианец/ веган?! Изразих несъгласието си с друго!
Всъщност в тази тема само си губя ценното време. Избивайте си комплексите необезпокоявани, а аз отивам да си пиша дисертацията.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 20:54 от rovaru

# 340
Каква е разликата между наденици и надениЧКИ според Вас?

Честно казано не ми дреме какво си купувате и дали се засягате.  Peace

Когато човек няма чувство за хумор, никой не може да му го даде.

# 341
Имам чувство за хумор, но не разбирам, защо трябва да се забавлявате с това, че някой е попитал нещо!? Не сте ли чували за вегетариански кюфтета?! Вероятно сте?! Кюфтета от соя.
Включих се, защото сигурно не сте се замисляли колко е трудно да си купиш хляб, примерно, но безглутенов и не защото не искаш от този, който повечето консумират, а защото не можеш да го консумираш и трябва да влезеш в 20 магазина, или да си го направиш сам.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 21:17 от rovaru

# 342
Някой, който си купи от  стафидите миналата седмица?Днес ги отворих ,ми миришат гадно,ще търся бележката да ги върна, че взех два пакета.Иначе като опитах една стафида не се усеща мирис,но не искам да рискувам,в срок на годност са.

# 343
Някой, който си купи от  стафидите миналата седмица?Днес ги отворих ,ми миришат гадно,ще търся бележката да ги върна, че взех два пакета.Иначе като опитах една стафида не се усеща мирис,но не искам да рискувам,в срок на годност са.

Аз си взех, че в сармите слгам. Сега ги отворих да проверя. Съвсем добре са си моите.

# 344
И при мен няма проблем със стафи-дите-два пакета използвах тази седмица за сладки.

Общи условия

Активация на акаунт