Кауфланд - тема 25

• 107 419
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,какво ще стане ако си купя една бутилка Бейлис,понеже е намален на 14.99 и я изпия цялата,дали ще имам махмурлук?Само да кажа,че не пия алкохол Grinning
Хареса ми стъкленото плато,както и възглавницата с мемори пяна на ТЕД.Някой доволен?

# 61
Момичета,какво ще стане ако си купя една бутилка Бейлис,понеже е намален на 14.99 и я изпия цялата,дали ще имам махмурлук?Само да кажа,че не пия алкохол Grinning

Пробвай! И после сподели.

# 62
Изпий и едно за мене, моля. Praynig Няма да имаш нечовешки махморлук стига да се наспиш добре. Peace

# 63
Предполагам така е и с другите ликьорчета и пуншчета от Кауфланд,много обичам такива сладки алкохоли,но не съм пила Бейлис от година и нещо...В Кауфланд има нали,кои са хубави?

# 64
Предполагам така е и с другите ликьорчета и пуншчета от Кауфланд,много обичам такива сладки алкохоли,но не съм пила Бейлис от година и нещо...В Кауфланд има нали,кои са хубави?
Тази седмица има комплект с 2 чаши, на 21-22 лева...класическия Бейлис. Blush

# 65
  • София
Хареса ми стъкленото плато,както и възглавницата с мемори пяна на ТЕД.Някой доволен?

Не е 14.99, а 21лв +
За махмурлука, как да знаем? newsm78
Аз не съм имала подобно нЯщо. Embarassed

# 66
Пий спокойно! Сладичко, женско питие...И не се разваля Mr. Green
И аз ще заредя, че празници идват

# 67
Имам чувството,че мога да изпия повече от една бутилка...нали това не ме прави алкохолик?

# 68
  • София
Сега. Да не си помислите, че не пия. Mr. Green
Просто никога не ме боли глава, независимо от причината. Peace Дай Боже и занапред! Praynig

Пий спокойно! Сладичко, женско питие...И не се разваля Mr. Green
И аз ще заредя, че празници идват

При мен се разваля. Mr. Green Още същата вечер. Wink
С колко ще заредиш? В галон, туби? Wink Laughing

PELLI
, а бой искаш ли? hahaha
Какъв А-х бе, Мацко? newsm78
Пий си на воля, да ти е Ок, и на този/тези с които си. Hug

# 69
  • shumen
Благодаря за брошурата.

# 70
Една бутилка Бейлис 0.7л.(17% алкохол) се равнява на 317мл. водка(37.5% алкохол). Дали няма да имаш махмурлук?!

# 71
  • София
Ти смяташ цялата на веднъж ли да я изпиеш? Joy

# 72
Има доста видове алкохол на промоция. Ние взехме странджалска ракия, ММ каза, че е много хубава, аз не пия... Peace
Шоколадови яйца /не на Киндер/ - от 2 на 1 лв., с колите, мики маус и др.

# 73
  • София
В нашия нямаше от промоционалния пакет на Якобс голд (2 бр.) с чашата? Някъде има ли?

# 74
Не съм го видяла, но имаше Нескафе голд 200 гр. от 16 и нещо на 10 лв.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт