Кауфланд - тема 25

• 107 519
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Във Фантастико последния път в такава ситуация касиерката се направи на важна, че валидната цена била тази, която излиза на касата.
По принцип е така.
Кой ти каза, къде е регламентирано това? Договорът между тях и клиента е цената, на която е предложена стоката и клиентът я е приел. Правилната цена е на касата, но валидната за сделката е обявената. Затова и връщат парите от разликата. А не от добра душа.

# 121
Последния път в Кауфланд бях взела някакъв препарат, намален на 3 и нещо. На касата излиза 5 и нещо. Поисках да го откажа, защото се различава цената. Нямаше проблем, не го взех. Иначе трябваше да чакам и на информация, да ходи някой да гледа цена, да оформят документи...не ми се занимаваше.

# 122

В неделя като ходих в нашия Кауфланд бяха махнали кощниците с намалени неща и бяха наредили цял ред с подаръчни комплекти. При вас има ли още от тези намалени стоки с червени етикети?
Като бях в петък ги имаше. Червените етикети на намаленията.
При нас стелажа с намалените неща е върнат на старото си място - в близост до касите, в ляво до стената.

# 123
А това с местенето на продуктите ме влудява! Що за нелепа политика? Не само, че избягвам да купувам храни от там, но и като влезеш за нещо конкретно - всеки път на различно място...  Confused

# 124
Връщам се сега от К.и да споделя-червените етикети ги има разхвърляни на разл.места:и отстрани на стената и пред касите.Взех мандарини по препоръка от тук-дано са с малко семки,че последните(от Промаркет )имаха повече семки,от колкото плод...Открих мъжки колани-пише телешка кожа-Индия,черни и кафяви от близо 15лв.сега са на почти 5.Имаше различни видове и ширини,и катарами,а и дамски...ако някой има нужда да се огледа около куфарите са.

# 125
Във Фантастико последния път в такава ситуация касиерката се направи на важна, че валидната цена била тази, която излиза на касата.
По принцип е така.
Кой ти каза, къде е регламентирано това? Договорът между тях и клиента е цената, на която е предложена стоката и клиентът я е приел. Правилната цена е на касата, но валидната за сделката е обявената. Затова и връщат парите от разликата. А не от добра душа.

Хареса ми това за добрата душа. А къде е регламентирано това за връщането на разликата и в кои магазини правят това?

# 126
  • Варна
 Означаването на различни цени за една и съща стока в търговския обект е забранено. Ако въпреки това са посочени различни цени за една и съща стока, потребителят заплаща по-ниската цена...... из закона за защита на потребителите....

# 127
Открих мъжки колани-пише телешка кожа-Индия,черни и кафяви от близо 15лв.сега са на почти 5.Имаше различни видове и ширини,и катарами,а и дамски...ако някой има нужда да се огледа около куфарите са.

В кой Кауфланд е това и къде се намират в самия магазин? Heart Eyes

# 128
Овча купел(на Кукуряк...)в момента там навсякъде е разкопано,но ако трябва ми пиши на л.с.и ще ти дам насока как да стигнеш HugВ маг.коланите сега са в едни кошове до куфарите.Почти до касите като стигнеш от лявата страна спрямо центр.пътека. Ама как го обясних Embarassed

# 129
Много ти благодаря, обаче ми е много далеч Овча Купел. Ще проверя другия път в нашия Кауфланд, дано да има.  Peace

# 130
  • Варна
А това с местенето на продуктите ме влудява! Що за нелепа политика? Не само, че избягвам да купувам храни от там, но и като влезеш за нещо конкретно - всеки път на различно място...  Confused

И аз още свиквам и се лутам из магазина, но като цяло идеята е че клиентът като знае кое къде е, отива директно на щандовете с продуктите, които са му нужни и бързо бързо се изнизва към касите. А с пренареждането, той ще мине през повече рафтове и ще види повече стоки, докато търси своите, като така времето, прекарано в магазина и  шансовете да купи повече неща се увеличават.

# 131
  • София
Сега се връшам, бях за Шаран, все още имаше количества. Обаче набарах авокадото тъмното намалено от 6.99 на 1.99 за 2 броя. Доволно взех 2 опаковки  Mr. Green

# 132
Отговориха ми за салфетките: "Благодарим Ви за допълнителната информация.
Вследствие бе извършена проверка и бихме искали да Ви информираме, че търсеният от Вас артикул за съжаление не се предлага в нашите хипермаркети.
Като компания, поставяща клиента на първо място, всяко мнение е важно за нас. Поради тази причина предадохме Вашето желание на Ръководството ни, за да бъде взето под внимание при бъдещо планиране на асортимента."

# 133

И аз още свиквам и се лутам из магазина, но като цяло идеята е че клиентът като знае кое къде е, отива директно на щандовете с продуктите, които са му нужни и бързо бързо се изнизва към касите. А с пренареждането, той ще мине през повече рафтове и ще види повече стоки, докато търси своите, като така времето, прекарано в магазина и  шансовете да купи повече неща се увеличават.
Да, идеята ми е ясна, учила съм маркетинг. Но може би не е за нашия пазар. Или поне мен ме дразни! Особено в този магазин, защото влизам само определени неща и както и да разместват не могат междувременно да ме изкушат да купя нещо друго.

# 134
  • оттам, откъдето започва България
И аз уж знам нещата от маркетинга, ама все пак успяват да ме изкушат.
Нали ми е квартален магазин и като тръгна към 19:30-20:00 ч., а и през почивните дни, да пазарувам, толкова непредвидени и необходими неща излизат, че не ми стига чантата, която съм си взела, уж за планираните продукти.
Точно поради тази причина съм непреклонна към качеството на продуктите и обслужването и когато съм недоволна ги уведомявам на място или чрез форма за контакти.

Общи условия

Активация на акаунт