Кауфланд - тема 25

• 107 578
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Къде публикуват печелившите от играта на виза?

# 211
  • Bulgaria
Може ли да ми препоръчате панетоне и щолен ? Има много марки на коледният рафт и не мога да избера.

# 212
  • София
Някой опита ли вече портокалите в офертата с кофа? Сочни и сладки ли са?
Да, добри са. Имах по-лоши очаквания. Simple Smile

# 213
  • оттам, откъдето започва България
Къде публикуват печелившите от играта на виза?

Това намерих в сайта на Кауфланд: "Kaufland България не е организатор на кампанията. Промоционалната кампания „Спечели с Visa в Kaufland“ се организира от „ОМ СОФИЯ“ ООД, действащо по възлагане на Visa Еurope Services Inc. При проблеми и въпроси, свързани с участието в играта, моля, обаждайте се на номер +359 886 010 734 от понеделник до петък от 9.00 до 18.00 часа."

# 214
Може ли да ми препоръчате панетоне и щолен ? Има много марки на коледният рафт и не мога да избера.
За панетоне- то не мога кажа, но купувах щолени и от Лидъл и от К.  Лидълските са добри. На Кауфландският  му бяха спестили почти всичко от пълнежа, един гол марципан имаше.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 09:18 от Билян@

# 215
  • 1st floor
Аз пък си играх да ги премеря у нас - кантарът показа 6,5 кг заедно с кофата.  Laughing

# 216
  • София
Аз пък си играх да ги премеря у нас - кантарът показа 6,5 кг заедно с кофата.  Laughing
Това, което ми харесва, е, че може човек сам да си ги избере, а не да му набутат всякакви. Иначе цената не е по-ниска от тази по пазарите.

# 217
  • 1st floor
Това, което ми харесва, е, че може човек сам да си ги избере, а не да му набутат всякакви. Иначе цената не е по-ниска от тази по пазарите.
То и без кофа може да си ги избере. Не мога да се сетя колко беше единичната цена на кг без кофа, но май излиза същото в крайна сметка. Аз взех с кофа, защото ми събуди любопитството колко събира  Mr. Green, а и в нас доста се ядат цитруси и се правят фрешове.

# 218
  • София
В грешка си - дай ги на някоя баба да ти ги подреди. Вчера видях в една количка как една ги беше подредила уникално с поне 25см връх на кофата. Сигурно са били поне 8кг  Mr. Green
Българинът е много изобретателен в тези моменти  Mr. Green

# 219
В грешка си - дай ги на някоя баба да ти ги подреди. Вчера видях в една количка как една ги беше подредила уникално с поне 25см връх на кофата. Сигурно са били поне 8кг  Mr. Green
Българинът е много изобретателен в тези моменти  Mr. Green

затова трябва да има условие кофата да бъде вдигната на лентата на касата  Laughing ще се търкалят яко портокали  Laughing

# 220
Връщам се от К.много разочарована...портокалите хич не хващаха око,мн.малки и поспаружени външно-взимаха след доста местене на касетки.И в нашия маг.вече е наред новата "подредба"ужас е,в момента служители местят и се въртях като муха...Свършили са коледните кутии на Милка.

# 221
  • 1st floor
И моята кофа беше добре напълнена, с връх, но все пак можеше да се вдигне с малко повече внимание! Mr. Green Нашите портокали не са спаружени, леко зеленеещи ми се видяха по-скоро. Ама така и не съм ги пробвала все още...

# 222
  • оттам, откъдето започва България
Обикновено промоционалните плодове в началото на седмицата са хубави, а в края имам чувството, че измитат складовете и изкарват каквото е останало.

# 223
На етикета на портокалите цената е 1,29 за кг

# 224
В качената в сайта брошура е пропусната една страница - маслото Лурпак е намалено, даже на касата излезе 3.69
Имаше и немско масло намалено, различни видове и грамаж.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 17:15 от iknik

Общи условия

Активация на акаунт