Кауфланд - тема 25

• 107 633
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Каква е политиката на връщане? 1 месец и във всеки магазин от веригата ли? Защото вчера исках да върна едни джапанки в друг магазин и ми отказаха, защото са минали 7 дни! Е, разкарахме се и до "първоизточника" и там ги взеха без дори да погледнат датата. Но ако проблемът е бил, че връщам в друг магазин, не трябваше ли да ми кажат? А те се хванаха за датата.  newsm78

Иначе имаше доста стоки с грешен етикет. Трябваше да купя пакетиран хляб и под някакъв промоционален с грамаж 650 гр, беше сложен 830 гр., а от истинския нямаше и следа. Всъщност нямаше дори празно място, за да си помисля, че е свършил. Просто персоналът умишлено е сложил друг хляб под огромния етикет. С котешката храна беше същото. Бях взела 1 промоционална кутия и 1 на скъпа цена, взети от едно и също място. Но там може и някой клиент да е замесен. И при пилешкото месо имаше несъответствие.  Sad

# 376
Момичета, може ли да се върне нещо без оригинална опаковка, само с касова бележка е?

# 377
Винаги сверявам грамажа и марката на продукта с тези, означени на етикета на щанда, винаги, защото и аз съм се подвеждала от мястото на продукта и без да проверя съм го слагала в количката, но вече съм си научила урока. Също така веднага след като си платя на касата проверявам и на каква цена са маркирани продуктите, за да мога преди да напусна обекта да мина през информация, ако има някакво разминаване. Но, учудващо, тези в Кичука са точни поне от година. 😁

# 378
При тях и аз съм нямала гафове, за разлика от други обекти в София и Пловдив. Понеже сме в Пловдив за празниците и вчера с мъжът ми се набутахме в Кауфланд, то магазина променен, едни кошове сложили, ужас ви казвам, едвам намерих какво ми трябва, вътре лудница, всеки се бута, трупат се покупки като за световно.

# 379
"Kaufland гарантира: Безпроблемна замяна
Без да дискутираме, заменяме артикула или Ви връщаме парите срещу касова бележка.
"

Търсих, търсих и не намерих упоменат срок за връщане, но със сигурност той не е 7 дни, а поне месец! И със сигурност може да се връща във всеки един магазин. Най-добре им пратете лично запитване на имейл или телефон и си търсете правата, за да има санкционирани некомпетентни служители! Уж на информация работят, а дават грешна информация и ни разкарват за щяло и нещяло !

# 380
И аз съм го чувала това за 6 дни. Ама за кои артикули не знам точно.

# 381
  • София
"Kaufland гарантира: Безпроблемна замяна
Без да дискутираме, заменяме артикула или Ви връщаме парите срещу касова бележка.
"

Търсих, търсих и не намерих упоменат срок за връщане, но със сигурност той не е 7 дни, а поне месец! И със сигурност може да се връща във всеки един магазин. Най-добре им пратете лично запитване на имейл или телефон и си търсете правата, за да има санкционирани некомпетентни служители! Уж на информация работят, а дават грешна информация и ни разкарват за щяло и нещяло !

Благодаря! Ще им напиша едно запитване. Поне да знам за друг път.  Grinning

Весела Коледа!  santa2 santa2 madnoel

# 382
  • shumen
Таня67,според мен може да се връща във всеки един магазин и срока е 1 месец.
Дидка,благодаря.Видях,че е от 27.12.до 07.01.новата брошура.
Някой с мнения за бонбоните от първа страница,който са в бутилка?Искам да взема за именния ми ден да почерпя на работа,но не знам една ще стигне ли и дали са хубави?

# 383
Някой може ли да ми каже/снима състава на лидълския Бейлис?

# 384
  • София
Някой с мнения за бонбоните от първа страница, които са в бутилка? Искам да взема за именния ми ден да почерпя на работа, но не знам една ще стигне ли и дали са хубави?
В нашата брошура не виждам бонбони в бутилка. Обаче от 2 седмици се заглеждам по една, която е пълна с Марс, Сникерс и останалите подобни. Предполагам, че бонбоните не се различават от големите десерти. За тази бутилка става въпрос:

Същата ли е?

# 385
Не съм виждала такава като показаната от Тaня67 . Дали я има още?
Загледах се в уреда за сушене. Някой има ли го? Като че ли предната промоция беше около 50 лв. Сега цената е изкушаваща 35 лв, но да не е по малък. И брошура нямаме да видя "на живо"  характеристиките.

# 386
  • оттам, откъдето започва България
Цитирам дословно написаното в брошурата за уреда за сушене на плодове Muhler: система за разпределяне на въздушната струя и топлината, регулиране на температурата: 35-70 градуса, защита от прегряване, 5 прозрачни сглобяеми тавички, мощност 250 W, 3 години гаранция - 34,99 лв.

# 387
  • оттам, откъдето започва България
Таня67,според мен може да се връща във всеки един магазин и срока е 1 месец.
Дидка,благодаря.Видях,че е от 27.12.до 07.01.новата брошура.
Някой с мнения за бонбоните от първа страница,който са в бутилка?Искам да взема за именния ми ден да почерпя на работа,но не знам една ще стигне ли и дали са хубави?

danaeka, мисля че се бъркаш с брошурата на BulMag. Там има бутилка с шоколадови десертчета Marsи други.

# 388
  • shumen
Дидка,да сега видях,че се бъркам с брошурата на Булмаг,а и не са бонбони,а десертчета.Не ми вършат работа за черпене.

# 389
Вася, видя ли, че захарта е 98 ст.?

Такава бутилка с бонбони видях в Триумф.

Общи условия

Активация на акаунт