Кауфланд - тема 25

• 107 596
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Някой имаше пресата/уред за прически с точки. Може ли да се изправя косата с нея?

2. Мнение за шевната машина?
Да, може. Косата ми е нещо средно между чуплива и къдрава, със собствено мнение 😆 Изправям я перфектно - първо минавам с четката с горещ въздух, след това дооформям с пресата, където е необходимо. Все още не съм изпробвала машата, но съм сигурна, че и тя ще си върши работата. За мен уредът е попадение и си заслужава парите.

# 421
Купих дезодорант Dove на 2.99 и мокри кърпички Рampers на 1.95,кроасани с масло на 0.41 и сос Териаки за 7.99-забелязах,че има само един вид-на KIKOMAN,но е много вкусен,изпекох пилешки крилца намазани с този сос и малко сусам отгоре Simple Smile

# 422
  • Стара Загора
Някой знае ли дали кремът на Nivea Q10 + C е намален на 14,39 лв. Показан е в брошурата, ама аз все пак да попита.

# 423
За половината от тази сума си купих двойно по-мощна от Технополис миналата година, Ронсън.
Аз търся тиха Simple Smile не толкова мощна.

# 424
Някой знае ли дали кремът на Nivea Q10 + C е намален на 14,39 лв. Показан е в брошурата, ама аз все пак да попита.
Да, намален е, вчера си купих.

# 425
  • Стара Загора
Супер, утре отивам да купя, ако са останали де Grinning

# 426
  • shumen
Намален е и при нас.Аз днеска си взех от него,захар,сухи пасти за детето и още куп неща и накрая на касата сметката ми беше 100 пева.

# 427
  • София
Бях обещала да пиша, когато ми отговорят от Кауфланд по повод въпроса ми за връщане на стока в друг филиал и срок за връщане. Мисля, че въпросът ми беше точно зададен, но не получих конкретен отговор. Извиниха ми се за неудобството. Друг път да се обърна към управител.  Grinning  Аз бих се обърнала, но ако си знам правата. За какво да го викам, като никъде черно на бяло не пише каква е политиката им на връщане.  Grinning

# 428
  • Карлово
Някой имаше пресата/уред за прически с точки. Може ли да се изправя косата с нея?

2. Мнение за шевната машина?
Да, може. Косата ми е нещо средно между чуплива и къдрава, със собствено мнение 😆 Изправям я перфектно - първо минавам с четката с горещ въздух, след това дооформям с пресата, където е необходимо. Все още не съм изпробвала машата, но съм сигурна, че и тя ще си върши работата. За мен уредът е попадение и си заслужава парите.
Благодаря.
Купих я!

# 429
  • Стара Загора
Сега се връщам от Кауфланд - крем Nivea  Q10 + C въобще няма (както си и мислех), на две места проверявах - има Nivea +, но не и + C.

# 430
Напазарувахме в Кауфланд. Свинското е с намаление, има доста намалени колбаси и филета, готови салати от витрината също.

Портокали на 0,88 лв., но не ми харесаха и не взех. Вереята прясно мляко е на 1,75 /или и 9... newsm78/, немско масло на 4 лв.

# 431
Бонукса дето е на промоция читав ли е?

# 432
Не успях да устоя на въпроса. Който и да е Bonux, не е хубав! То по-лош от Bonux има ли?

# 433
  • shumen
Аз пък съм доволна от Бонукса и си взех за тъмно.За бяло ползвам течен.

# 434
Аз пък съм доволна от Бонукса и си взех за тъмно.За бяло ползвам течен.
Close

Общи условия

Активация на акаунт