Кауфланд - тема 25

• 107 593
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък съм доволна от Бонукса и си взех за тъмно.За бяло ползвам течен.

А се прави обратното - за бяло се ползва прах, а за цветно течен.

# 436
Защо не са качили новата брошура?

# 437
Настоящатата е до 7 Януари

# 438
Не помня кой питаше за епилатора, но да кажа.
Оказа се, че не е точно епилатор, а самобръсначка.
Дъщеря ми не е доволна, обаче го е пробвала.
В този случай мога ли да го върна, или не?

# 439
  • оттам, откъдето започва България
Аз бих пробвала да го върна. Виж поста ми № 258 от 16.12. там съм ти писала, че съм го намерила под две различни наименования - епилатор и самобръсначка.
А дъщеря ти как разбра, че е самобръсначка? Не изкарва косъмчетата от корен ли?
Само епилатор Филипс съм ползвала и ползвам до момента и затова те питам.

# 440
Аз съм връщала пробвана сокоизтисквачка. На другия ден след покупката беше. Изобщо никакъв сок не правеше и не бях доволна от покупката. Попитаха ме какъв е проблема, обясних че не ми харесва как работи и ми върнаха парите.

# 441
Да, не скубе, бръсне. А тя искаше да изскубва.
Ами не съм обърнала внимание на твоя пост ooooh!, в брошурата пишеше епилатор. Rolling Eyes

# 442
  • оттам, откъдето започва България
Според мен точно сега е момента да го върнете, защото имат много работа и няма да задават излишни въпроси.

# 443
  • Асеновград
Ами не съм обърнала внимание на твоя пост ooooh!, в брошурата пишеше епилатор. Rolling Eyes
Това означава подвеждаща информация.Връщаш съвсем спокойно като се позоваваш на това, ако направят проблем се свързваш с КЗП. Така ми направиха проблем с връщането на една парочистачка беше в срока на 30 дни. Уреда не чистеше а само мокреше.На информация се опитаха да спорят, но след два дни ми се обадиха да отида да си взема парите.Нормално е да е пробван така разбираш отговаря ли на описанието според което го закупуваш.

# 444
Ще ходя значи. На мен не ми пука, връщала съм много неща, просто питах за факта, че е пробван.

Това означава подвеждаща информация.Връщаш съвсем спокойно като се позоваваш на това, ако направят проблем се свързваш с КЗП. Така ми направиха проблем с връщането на една парочистачка беше в срока на 30 дни. Уреда не чистеше а само мокреше.На информация се опитаха да спорят, но след два дни ми се обадиха да отида да си взема парите.Нормално е да е пробван така разбираш отговаря ли на описанието според което го закупуваш.

Благодаря ти! bouquet

# 445
  • Асеновград
Ще ходя значи. На мен не ми пука, връщала съм много неща, просто питах за факта, че е пробван.

Благодаря ти! bouquet
Скрит текст:
Ползвам епилатори повече от 20г. В зората на демокрацията си закупих такъв с пружина е няма такова мъчение.Следващия ми бе Браун и от тогава не смея да изневеря на марката.Сега вече има и фото епилация.Съвета ми е щом е за момиче по добре вложете пари в качествен уред вложението ще се изплати във времето. А най вече с липсата на болка и все по късото време между процедурите.

# 446
Според мен точно сега е момента да го върнете, защото имат много работа и няма да задават излишни въпроси.

Нямам представа какво правят с върнатите ел. уреди. Но все пак мисля, че част от тях влизат отново в продажба. Ето затова не са излишни въпросите защо се връщат продукти- дали защото не работи или друго.

# 447
Deva, благодаря, аз питах за епилатора. В брошурата беше показан епилатор, но при нас епилатор не видях, само самобръсначки, освен ако не е един уред с две приставки/ функции. Дано не ви направят проблем, защото от самобръсначка, няма как да искаме да епилира. Може би е добре да се аргументирате по друг начин пред Кауфланд, ако е необходимо.

# 448
  • Варна/Благоевград
Момичета утре до колко ще работят, никъде в нета не намирам. За новия във Варна става дума, ако има значение?

# 449
  • София
Мисля, че утре са до 16,00 ч. А на 01.01 почиват. Видях го някъде, но не знам къде.

Общи условия

Активация на акаунт