Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 81 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, аз нямам никакъв опит в слагането на гел лак сама. Поръчах си комплект на Gelish, който уж включва всичко необходимо, и УВ/ЛЕД лампа. Ще пристигнат в понеделник, нямам търпение вече. Grin
Въпросът ми е може ли да се смесват марките на лаковете или не е препоръчително?  Харесала съм си цветове на опи гел, но не съм сигурна дали трябва да използвам тяхна база, топ и т.н.

# 301
  • Paris, France
Може, folieadeux. Гелиш е предлаган като съвместим и наистина е. ОПИ се изпичаттрудно в лампичката на Гелиш. Печи поне 2 мин на слой! Успех

# 302
  • На плажа
Да ви кажа честно навъдиха се всякакви маникюристки и наистина на някой изобщо не им пука за ноктите на клиентите Simple Smile
Аз работя в малко градче и клиентките ми са едни и същи,ако не се грижа за ноктите им,накрая ще остана без клиенти Simple Smile
От година използвам електрическа пила за сваляне,еми всичките ми клиентки са с по-дълги и хубави нокти.Няма го това стъргане,наистина е неприятно.Кисненето в ацетон дехидратира плочката и с времето тя става трошлива.
А и да ви кажа никоя маникюристка не би рискувала да използва лаково каре,те клиентките ако им се отчупи на втората седмица мрънкат,пък представи си на 10тия ден...все пак са дали 20лв. и трябва да им се предложи Здрава услуга Simple Smile поне месец Wink

Ииии за тези които поръчаха...Кодито е в Софияяя  Yum Yum
Аааа и щах да забравя...пробвайте течността на SNB за сваляне на гел лак,нея харесвах най-много.

# 303
  • София
Данииии...Къде в София?  Да ходя да го посрещна, че ми се изчака чакалото.   Laughing
Добре, че спомена. Планирах днес да слагам лак, но ще мажа и подхранвам с масла няколко дни, докато пристигне системата.

# 304
И ние сваляме с течността на СНБ. Бих казала, че преди трудно са ми се сваляли лаковете на Веналиса, не базата на Коди. Опи не препоръчвам, много се отдръпва от мазно. Клиентките ги предупреждаваме да не се мажат с крем от предната вечер...

# 305
Благодаря ви момичета, на всички които се изказахте по по въпроса със свалянето на гела. 😊 Ще прочета За раковото каре,че не знам какво представлява.

# 306
  • Варна
 Дани точно поради факта,че на топ маникюристки не им дреме за ноктите ми се принудих да търся опция да се лакирам сама. Нищо лично против гилдията,но аз маникюр нося две седмици после ме дразни израсналото. Проблемът при мен обаче беше,че уж здрави системи като блускай на трети,четвърти ден ми се белят по свободния край. И с кучио са ме правили уж бетонна система и там греда. Накрая ме правеха с гел докато ме оставиха без нокти  #2gunfire.

Сега ходя от време на време на обикновен маникюр. Просто да ми изравнят и оформят ноктите щот съм мързел  Laughing. Ти си ми близо и бих се разхождала до теб два пъти месечно ако се навиеш да ме лакираш с целия ми шантав протокол само заради декорациите  Joy Hug.

# 307
  • Враца
Ето какво си направих вчера.

Нещо много бързах и не съм доволна от резултата, но и имах неблагоразумието да отлепя лака с белещата база без киснене дори и на пръстите, на които не беше тръгнал да се отлепва и малко ги съсипах, та ги поорязах почти до дъно. Та сега пробвах с база Коди върху белещата и с рейнфорс след цвета. Да видим.

Принцеске, процедирам така: спирт, каре, фрешер, кисел прайм по свободния край (че иначе ме е страх да не ми опре в кожичките, иначе по цял нокът бих го сложила), ултрабонд по свободния край (вчера го сложих на цял нокът), белеща база един слой (сега и база Коди след нея), три слоя цвят, рейнфорс, топ Коди. Направо вече няма нещо, което да не съм сложила на ноктите си с цел издръжливост, хахаха, даже прекалено ми звучи сега като се чета... Нооо факт е, че пак не ми държи. Съдба, к'во да правиш Simple Smile

Аз пък като почна да работя бих пробвала с лаково каре. Когато е сложено само в средата на нокътя не би имало отношение към издръжливостта, а само би спомогнало лесното сваляне. Но бих пробвала първоначално на приятелките ми само, за да няма сърдити. Тях лесно ще ги компенсирам с поправки, или с безплатен лак от време на време. Simple Smile Та те ще са опитните ми зайчета. Wink

# 308
  • Варна
 ferriy ето моя протокол: спирт, прост топ лак на цял нокът/спрях микрогела, нали Над каза,че трябвало да се почива от него/,запилявам свободния край и малко от плочката колкото да се наруши покритието,на запиленото само фрешер и след него ултрабонд,слой белеща база/от днес съм с тая на Борн-доста по-гъста и прилична като консистенция от суит ситито/,пласт каучукова Коди,два слоя цвят,рейфорс и топ  Laughing.

Скрит текст:
Дани да си знае ако се навие да ме лакира  Joy Joy Joy

Без база Коди и без Рейнфорс ми държи седмица лака,с рейнфорс без Коди пак,но слагах два пласта белеща база,което отчитам като грешка/Невена каза,че е по-нетрайно така/.

Ще си призная,че с новата лампа се лакирам два пъти по-бързо пък и свалянето става за 5 мин. тъй,че съм склонна да се лакирам всяка седмица стига наистина да изкарва 7 дни без забележки. Много време пести белещата база. Снощи буквално свалих за 5 мин.,ноктите си бяха гладки и полирани тъй,че нямаха нужда от доработка,пилнах от тук от там свободния край и лакирах на ново.
 Кожи нямам благодарение на маслото,тъй,че и тая занимавка отпада. Ноктите ми са си твърди няма разлика от нормален Коди маникюр тъй,че ще видим какво ще стане.

# 309
  • Враца
Моя лак пък се надигна на три нокътя и го накиснах и махнах. Ми ядосах се, вчера се лакирах все пак, няма да слагам скоро пак белеща се база. Ще си заложа на Коди системата само и те така...

# 310
  • Paris, France
амини, жалко, че не държи белещата. Може би с бонд както писа над? Шилак поне пада за 5 минути.

принцеске, да предупредя, че ще трябва да носиш всичко в пазвата докато стигнеш до Дани. Илив отоплен кувьоз, от тези за мътене на яйца. Ай са усетили студ под20° ай са станали на парцали, даже ултрабонда. И аз за нищо не сменям лесното махане. Като имаш време, сравни, моля те, времената за печене в сън1 и сън9. Ще е от полза за чудещите се. Можеш да печеш 2те ръце заедно, особено след базата.

ферии, не знам. Зная какво е да лакираш половин квартал и да им седи по месец а на тебе да ти се бели от 2рия ден. Да пробваш да изпечеш ултрабонда 1-2 мин? В много салони го пекат. Да чакаш поне 2 мин между течности?

# 311
  • София
При мен друг проблем.Лакирам приятелка,обезмаслявам,баф пила,лаково каре запилвам върха слагам безкис.праймер, база,цвят и хард топ.На втория ден паднали като пласмасовите удължители от джъмбо????пека в новата сън2

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 18:04 от №

# 312
  • Paris, France
При мен друг проблем.Лакирам приятелка,обезмаслявам,баф пила,лаково каре запилвам върха слагам безкис.праймер, база,цвят и хард топ.На втория ден паднали като пласмасовите удължители от джъмбо????пека в новата сън2

В 1ия пост има въпросник. Би ли го попълнила с данните на въпросната дама, ако ти се занимава, разбира се? На първо четене - след бъф пила следва изчеткване на праха с четка и обтриване с клензър или спирт. Иначе прахът повдига лака. По колко време печеш? Кои марки и модели продукти ползуваш? Да печеш праймера? Каре на 1-2мм от краищата? Прилича ми на недопичане.

# 313
Може, folieadeux. Гелиш е предлаган като съвместим и наистина е. ОПИ се изпичаттрудно в лампичката на Гелиш. Печи поне 2 мин на слой! Успех
Опи не препоръчвам, много се отдръпва от мазно. Клиентките ги предупреждаваме да не се мажат с крем от предната вечер...
Благодаря ви, май се отказах от опи за сега, може по-нататък да опитам.

# 314
  • София
Неви,махам праха.
База неонайл хард 60 сек.в сън 2 цвят канни пак 60сек.и топ неонайл хард 2х60 сек.

Общи условия

Активация на акаунт