Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 81 550
  • 744
  •   2
Отговори
# 375
  • Gotham City
Нахлувам така набързо в темата да попитам. Една приятелка иска да купи на дъщеря си за коледа тази печка, за да си прави гел лак момичето, но и били казали, че не става за гел лак а било печка за изграждане. Аз от 3 години си изграждам ноктите с печка пак от Лидл, но никога не съм чувала, че едни печки са за изграждане, а други за гел лак. Та въпросите ми са:
1. Има ли такова чудо като печка специално за гел лак?
2. Може ли момичето да си прави гел лак с такава печка?

# 376
  • София
Нахлувам така набързо в темата да попитам. Една приятелка иска да купи на дъщеря си за коледа тази печка, за да си прави гел лак момичето, но и били казали, че не става за гел лак а било печка за изграждане. Аз от 3 години си изграждам ноктите с печка пак от Лидл, но никога не съм чувала, че едни печки са за изграждане, а други за гел лак. Та въпросите ми са:
1. Има ли такова чудо като печка специално за гел лак?
2. Може ли момичето да си прави гел лак с такава печка?

Само ще изтормози момичето с тази печка(печка е перфектното название, за това морално остаряло чудо).... по-добре ЛЕД от Алиекспрес.

# 377
  • Gotham City
Е ЛЕД от Алиекспрес ще пристигне за другата Коледа, няма как да стане това. А малко повече инфо защо да изтормози момичето?

# 378
  • София
Е ЛЕД от Алиекспрес ще пристигне за другата Коледа, няма как да стане това. А малко повече инфо защо да изтормози момичето?

Слаба UV лампа, остаряла технология. Допълнителните материали вътре са с низко качество ориентирани към клиенти, които ще правят изграждане а не гел лак. Гел лаковете с нея ще се изпичат 4-5 пъти по-бавно отколкото с ЛЕД, ще трябва да купи и комплект за гел лак, аз не съм виждала начинаещ без опит да прави изграждане  newsm78

# 379
  • Gotham City
Сега разбрах какво имаш предвид. Аз ползвам, както казах, на същата марка, същите ватове, но аз не пека гел лак, а просто гел, за това и ми беше нужно пояснение, не знаех, че гел лака се пече по-бавно.
А относно това за начинаещите, до колкото разбрах, тя няма да прави изграждане, а иска само цвят. А комплекта за лак, на този етап според мен, може да си слага обикновен лак, който да запечатва с прозрачен гел, докато се научи, пък после гел лаковете не са проблем.

Благодаря за отговорите!

# 380
  • Враца
Над имаше предвид, че подбрания сет е с удължители и други работи за ноктопластика, а не е някакъв сет за лакиране. Иначе лампата може да пече и гел лак, ако на момичето и се занимава и има куп излишно време. Защото всеки слой за да е добре опечен трябва да се пече по 4 минути. А това да слага обикновен лак може, но между база гел лак и топ гел лак, иначе не мятам, че е удачно върху естествен нокът да се сложи обикновен лак и отгоре топ гел лак... Пък и в сета виждам само кутийки гел за изграждане. Гел лак няма. За начинаещ сякаш няма да е подходящ комплекта, да измисли друг подарък за Коледа, а за тези пари ще може да поръча от Алиекспрес хубава лампа и китайски лакове като за начало. Това е моя съвет. Или сега да и купи база, топ, един цвят гел-лак и ацетон на Блускай например, че бързо ще пристигнат и да и каже, че е поръчала лампата и като пристигне ще си се лакира момичето.

# 381
  • Gotham City
Аз до колкото разбирам на този етап ще и трябва само за цвят, няма да изгражда, а гел лакове са решили да купуват отделно, въпроса като цяло е дали може да пече лака, защото, аз въпреки, че вече имам някакъв опит с лампите и т.н. се замислих, не бях сигурна, тъй като аз го ползвам този същия комплект за ноктопластика, но никога не съм ползвала гел лак, само гел за изграждане. Благодаря за отговора много  bouquet

# 382
  • София
щом не ви се чака в този сайт цените не са чак толкова високи, има лед, има комбинирани ув+лед и т.н. лампи
pretty zone

# 383
Днес бях до Сефора, вече не предлагат Алесандро, имат само обикновени лакове Опи.

# 384
Ужас, това бързо получаване от БГ излизало много скъпо, бе. SunOne я взех от Али за 42лв, а в този сайт е 73лв. И тези псевдо-лампички по 3$ са 19лв. Ама докато има балъци, ще има и тарикати. Естествено, че няма как да е бъде на същата цена като от Али, но все пак такава луда надценка...Още повече, че SunOne идва за 20 дни, което хич не е много.

# 385
  • Paris, France
Обичах, да, с изграждащ самоизравняващ се гел също става много добре. Може да се нанесе и да се обърне нокътя а може и да се постави с двойни, обърнати форми. При втория вариант бликът е идеален, но се слага база с лепкав над гела, защото не оставалепкав слой, нали формата е отгоре и няма кислород, който да пречи връхният слой да се изпече. Половината рускини така си правят краката. За хубав блик не семаха лепкавия от топа за да е по-лъскаво на снимката. После се маха, разбира се. Лампата трябва  да е с кръгла осветена част за да се получи блясъка с ореол. Двойните форми са dual inverted nail molds forms в али. За блик трябва да са извити и разграфени отвън. Имам едни, но са малки и не стават закрака. Сега вече има с големи размери. Доста са по-скъпи, но са поне полезни. Моите бяха малки даже за  палеца на 12г ми дъщеря. Тези са с всякакви размери

https://www.aliexpress.com/store/product/Professional-Dual-Syste … _32811385954.html

ферий, пробвай да оставиш лакирана пластмаса под лампа, която имаш за час. Ако не се втвърди е ок и нямаш нужда от друга. Имам икейската и е ок.

Gelaze chinà glaze не ми държат без база.

Присъединявам се към разубедителките за комплекта. 80лв за една смотана лампа е лудост.

# 386
Обичах, да, с изграждащ самоизравняващ се гел също става много добре. Може да се нанесе и да се обърне нокътя а може и да се постави с двойни, обърнати форми. При втория вариант бликът е идеален, но се слага база с лепкав над гела, защото не оставалепкав слой, нали формата е отгоре и няма кислород, който да пречи връхният слой да се изпече. Половината рускини така си правят краката. За хубав блик не семаха лепкавия от топа за да е по-лъскаво на снимката. После се маха, разбира се. Лампата трябва  да е с кръгла осветена част за да се получи блясъка с ореол. Двойните форми са dual inverted nail molds forms в али. За блик трябва да са извити и разграфени отвън. Имам едни, но са малки и не стават закрака. Сега вече има с големи размери. Доста са по-скъпи, но са поне полезни. Моите бяха малки даже за  палеца на 12г ми дъщеря. Тези са с всякакви размери

https://www.aliexpress.com/store/product/Professional-Dual-Syste … _32811385954.html

Не ми се иска пак да си слагам гел ,твърде много време ми отнема поддръжка на гел и гел лак . Ще пробвам довечера с базата на Макс да се позанимавам повече.

А ако сложа два слоя база ? (като на втория целта ще да изградя извивката)

# 387
  • Paris, France
Обичах, не се прави подръжка. Каре, белеща се с лепкав, блик, лак, топ. Като ти писне, отваряш свободния, гореща вода и с пръчката повдигаш. С изградено с твърд гел бомбе маникюрът е вечен дори с белеща. Много мадами, които не можеха да държат гел лак 2 дена и едвам госваляха сега носят по 3 седмици по гореописания начин. Може и да поизпилиш гела преди белене. Има разтворими гелове. IBD Soak off builder пада за 10 мин в ацетон. Става и с реинфорс, но аз неуспявам. Пробвай с базата на 2 слоя, става даже още по-добре, но е пипкаво.

Harleen, преди 4-5 страници някой беше получил Сън1 от Бг за 73лв. Вземете нея щом бързате! Поне пече перфектно.

амини, Борн Прити е същата

# 388
Harleen, да се включа към мненията, за комплекта, за 80 лева, ще си купите и хубава лампа , както и хубава база и топ, а може и 1-2 цвята-китайски, аз гледах този комплект в брошурата. Не че лампата няма да ви върши работа, но за 80 лева...,по-добре от Pretty, както беше написала Еласмен.

Ками, мисля че Принцесата беше написала за разликите в Коди, но едва ли ще мога да намеря написаното...ще я чакаме да се появи.

Цитат
Неви, това не го разбирам: Може и да се постави с двойни, обърнати форми, как се поставят тези форми?
 Не си го представям, по-скоро...

# 389
Невена, имам си суит сити засега, друга белеща няма да взимам. Просто исках да видя други продукти.

Общи условия

Активация на акаунт