Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 79 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Sliven
Здравейте, писах по-горе, че имам проблем с отлюспващи се на пластове нокти и съответно и гела пада като люспа.
След като попрочетох (не можах всичко де) ноктите ми според отговорите на въпросите са:
1. твърди; 2. гладки (долу-горе); 3. чупливи; 4. растат сравнително бавно; 5. плоски са; 6. с нормална извивка; 7. нямат петна или друго; 8. мнооооого се белят - само на палец, показалец и среден  Cry
Преди лакиране - само оформям нокътя с обикновена пила, не ползвам кремове почти никога, кожичките си ги избутвам, ноктите преди лакиране са сухи.
За обезмасляване ми дадоха съвет (май много лош), че мога да използвам това
слагам база от Али, пека 90 сек, гел лак, пека 90 сек, втори слой и пека, топ също на Али и пека 90 сек и накрая изтривам лепкавия слой.
Навярно имам много грешки и смятам да ги поправя като си поръчам продуктите на Коди. Но кои и в каква последователност - ще помагате ли?
Благодаря!

# 541
  • Варна
 За Коди ето библията https://-spam267-.com/2017/07/kodi-professional.html

това което пишеш за ноктите си не ми звучи никак добре.... С каква лампа си? Има вероятност да не печеш достатъчно ако лампата е слаба. Обезмасляване с течност за сваляне  newsm78-не знам дали става...повечето съдържат освен ацетона и масла.

# 542
  • Sliven
ох, ами аз тази информация я четох толкова пъти, че тотално се обърках  Rolling Eyes
Вече съм напълно сигурна, обаче че това не е правилната течност за моите нокти.
тази е лампата, която ми препоръча приятелка, на която върши чудесна работа, но не знам как да направя снимката скрита  Embarassed

# 543
  • Варна
 Не се притеснявай за това. Лампата става,не е върха,но става ползвах такава цяла година и дори моите калпави нокти бяха с приличен маникюр. Печах база и цвят 2мин., топ 3мин. Но....преди да взема Коди системата нищо не се получи.

# 544
Здравейте момичета, за Коледа получих ел.пила,но проблема е че не знам коя приставка за какво се използва 😁ще може ли малко помощ?
може ли снимка на пилата за да можем да обясним кое за какво е? Simple Smile
обичах това е
Това е пиличката 🤗

# 545
https://www.facebook.com/groups/154417705332634/ присъединете се в тази група,аз я направих. Доставката на коди продуктите пише ,че е от 14 до 21 дни,така пише в сайта им.

# 546
  • Sliven
prinzesata благодаря ви! Твърдо съм решена да си поръчам Коди и аз!
Ще ми кажете ли дали правилно съм разбрала последователността, подходяща за мен: фришера на Коди, ултрабонда, базата, лака в два слоя и накрая топа на Коди?
И накрая - така и не разбрах как, кога и с какво се прави лаково каре. Много ми се иска на видео да го видя нагледно.

# 547
Не ми се получи поръчката.... Страхотна идея е групата да обсъждаме продуктите!

# 548
  • София
Днес до 20.00ч бълг.време, всичко в идей.юк е с 20% намаление.

20% discount on all items 12 to 6pm 28/12/17
£20 minimum spend
£75 max discount
Code: PNY2018

Някой разбра ли изобщо за какво става въпрос  newsm78

# 549
prinzesata благодаря ви! Твърдо съм решена да си поръчам Коди и аз!
Ще ми кажете ли дали правилно съм разбрала последователността, подходяща за мен: фришера на Коди, ултрабонда, базата, лака в два слоя и накрая топа на Коди?
И накрая - така и не разбрах как, кога и с какво се прави лаково каре. Много ми се иска на видео да го видя нагледно.

Аз процедирам по следния начин изпилявам във формата която желая минавам със чист спирт от аптеката  полирам плочката с специалната полираща пила която е в няколко цвята така че нокътя да заблести все едно съм с безцветен лак  след това пак спирт чакам да изсъхне и нанасям заздравител за нокти /моят е на една козметична фирма faberlik ,друг не съм ползвала но мисля че с всякакъв ще се получи/ и после база 2 мин цвят и пак цвят по 2 мин и топ 2 мин моята е най обикновенна uv печка ,държи ми плътно 2 седмици без да мръдне и след втората седмица и два дни последния ми се обели само на един пръст леко в края можеше само него да поправя но бяха леко израснали и си го свалих целия сега искам да издокарам издръжливост 1 месец и смятам и аз да пробвам коди системата.

# 550
  • Sliven
ma_ma още колко проба-грешка ще имам докато се науча  Rolling Eyes , но се уверявам, че трябва да се вложат средства в качествени материали, китайски може да са само цветните лакове, май

# 551
И аз така мислех но моите топ база цвят всички са китайски безизвестни защото исках първо да пробвам.

# 552
Днес до 20.00ч бълг.време, всичко в идей.юк е с 20% намаление.

20% discount on all items 12 to 6pm 28/12/17
£20 minimum spend
£75 max discount
Code: PNY2018

Някой разбра ли изобщо за какво става въпрос  newsm78

Може би за  www.ebay.co.uk става въпрос, само дето не ме вълнува.
Относно поръчките до Коди, искам ултрабонд, но не ми се занимава особено със сложни доставки Simple Smile

# 553
Здравейте дами.
Моля за съвет дали тази лампа:
https://www.aliexpress.com/item/New-36W-Profession-LED-UV-Lamp-n … b7839a2&tpp=1

е читава? Намалението в момента е сериозно.

Реших да се пробвам с гел лака у дома.
Обикновенните лакове ми държат по половин ден, от гел лаковете съм доволна.
Последния път като ходих на маникюр в квартала, при рязане на кожичките, ми разраниха пръста.
Правих си изследвания за хепатит Ц и се зарекох повече да не стъпвам на маникюрист.

# 554
  • Враца
Супер е идеята за групата във фейса за Коди продуктите. Там на воля можем да си правим общи поръчки  и да не сме в разрез с правилата на форума. Simple Smile Браво Ан-джи!
Кам, те купоните не са ли все едни и същи, аз няколко пъти когато ми е попадал купон все бяха сън7 и лъки5. Пробва ли с тях?
Ето го моя от снощи. Не ми обръщайте внимание на кожичките, третирах ги със салицил и спирт и направо са трагедия, нещо не направих явно както трябва, хахаха, нямах си работа. Сега са все едно съм ги жулила с шкурка. Anguished Но на снимката не си личи, че нали съм намазала маслото. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 10:58 от ferriy

Общи условия

Активация на акаунт