Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 81 575
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
 Не го прави Praynig. После и с течност на Коди не вярвам да се свали. Веднъж направих тая грешка. Наложи се да пиля  всичко-нямаше мърдане.

# 406
Значи, последно, правилно ли съм разбрала? Полирам ноктите, минавам със спирт (нямам фрешер), правя лаково каре , ултрабонд по края, база, цвят, топ.....Ултрабонда колко време го чакате да съхне и изобщо съхне ли това чудо? Чета, че остава лепкаво и не се маха, а директно се слага базата след около 5 мин?

# 407
  • Враца
Точно така, Шикер, аз чакам 2 минути някъде, то не изсъхва, не попива, стои си като мокро, ако го пипнеш е и лепкаво, но то това му е работата, да залепи базата за нокътя. Wink

# 408
Май и аз ще взимам нещо на Коди. По една седмица ми държи лака и почва да се бели. Да не говорим, че се нацепва там, където ми се огъват ноктите, а слагам два слоя от хард гела на блускай. 
Мисля си за ултрабонд. Той само с лаково каре ли се ползва? Мисля да го поръчам от фб страницата.

# 409
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Простете за невежеството,но на кое казвате лаково каре?

# 410
  • София
Извинявам се за нахлуването в темата, но искам да зарадвам една тийнейджърка за Коледа:). Моля ви препоръчайте ми комбинирана лампа или комплект от олх или друг сайт за около 70 лв. Сърдечно благодаря на всички и весели празници!

# 411
Лаково каре е да си нанесеш обикновен заздравител Евелин 5в1 или Микрогел на Коди преди да сложиш базата.Така по лесно се сваля лака после.

Кажете според вас какъв е проблема.....един лак на Коди не се пече,ама въобще.Разбивах го доста ....баях му,но пак не става,направо целия се трие, след 3мин. печене в Сън 3.С другите цветове на Коди нямам проблем,само този № 14....

# 412
Карето не е необходимо да се прави с Евелин или Коди, всеки обикновен топ или заздравител става.
Аз си взех някакъв Евелин 8 в 1 сензитив, няма формалдехид, да видим с него как ще е.
Въпроса за комплекта ще го подмина...

# 413
Лаково каре е да си нанесеш обикновен заздравител Евелин 5в1 или Микрогел на Коди преди да сложиш базата.Така по лесно се сваля лака после.

Кажете според вас какъв е проблема.....един лак на Коди не се пече,ама въобще.Разбивах го доста ....баях му,но пак не става,направо целия се трие, след 3мин. печене в Сън 3.С другите цветове на Коди нямам проблем,само този № 14....
Коди имаха някаква серия, която не се печеше. Да не е от тази серия твоя? Дано се включи някой по-запознат.

# 414
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Извинявам се за нахлуването в темата, но искам да зарадвам една тийнейджърка за Коледа:). Моля ви препоръчайте ми комбинирана лампа или комплект от олх или друг сайт за около 70 лв. Сърдечно благодаря на всички и весели празници!
В Прити зон лампите са с гаранция.По препоръка на момичетата от тук аз взех Сън 1за 73 лв.

# 415

Металните на Коди не се пекат, а съхнат...

# 416
prinzesata ще го пробвам това олио обезателно ,просто не съм ходила по магазините да го търся Simple Smile
Нещо от вчера

идеята за котето взех от канала на Юлия Crazy Nails

# 417
Обичах много хубав маникюр!

# 418
  • Бургас
А кой е розовия лак?

# 419
  • София
Аз не режа с ножичка,пълен апаратен маникюр правя.
Немога да кажа коя е фрезата отдавна я имам,може да я снимам само.
Обичах много хубаво котето.

Общи условия

Активация на акаунт