Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 79 150
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Sliven
ferriy много е нежно, а точките какви са и каква е техниката на залепяне?

# 556
Идвам да питам нещо. Вчера се лакирах,а днес ми пристигнаха от Али коледните стикери и сега ме е яд,че избързах. Та въпроса е мога ли сега върху готовия маникюр да си лепна стикерите и от горе да запечатам пак с топ или няма да стане?
Ето какво получих:

# 557
  • София
Идвам да питам нещо. Вчера се лакирах,а днес ми пристигнаха от Али коледните стикери и сега ме е яд,че избързах. Та въпроса е мога ли сега върху готовия маникюр да си лепна стикерите и от горе да запечатам пак с топ или няма да стане?

Красиви са  Hug

Ако ще слагаш на цял нокът изпили топа, сложи база, стикер, база , топ и би трябвало да няма проблем. Ако ще е малък акцент е достатъчно само да пилнеш топа, картинка и пак топ.

# 558
Мерси,Над. 🤗 На цял мисля да сложа тези червените. 😍 На следващия сън на малката ще се пробвам. 😊

# 559
Супер е идеята за групата във фейса за Коди продуктите. Там на воля можем да си правим общи поръчки  и да не сме в разрез с правилата на форума. Simple Smile Браво Ан-джи!
Кам, те купоните не са ли все едни и същи, аз няколко пъти когато ми е попадал купон все бяха сън7 и лъки5. Пробва ли с тях?
Ето го моя от снощи. Не ми обръщайте внимание на кожичките, третирах ги със салицил и спирт и направо са трагедия, нещо не направих явно както трябва, хахаха, нямах си работа. Сега са все едно съм ги жулила с шкурка. Anguished Но на снимката не си личи, че нали съм намазала маслото. Simple Smile

Ами аз не знаех,за тези кодове една жена ми каза сън7,за нищо все пак сме за това даси помагаме,аз не се справям с тия форуми ,много,много затова и направих група. Grinning

# 560
  • Пловдив
Момичета, моля дайте ми насока към красиво светло червено на Блускай или Коди Heart

# 561
  • Sliven
Моля за помощ. Посъветвайте ме как точно се слага този пигмент на прах - върху база или върху гел цветен или върху топ, с лепкав или нелепкав слой, как се втрива и т. н. благодаря!

# 562
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Надявам се, че приемате нови попълнения Hands Nail Care
Преди месец се влюбих в един гел лак и след като изчетох няколко от Вашите теми, се престраших. Накупих разни неща и днес пробвах. Като за първи опит се получи прилично май Blush Нямам представа колко ще изкара, а мисълта за махането ме плаши Simple Smile))
Скрит текст:

Лакът е Born Pretty, основата Born Pretty Soak off, топ Born Pretty No Wipe, лампата е SUN3, пробвах и да правя лаково каре с Microcell

# 563
  • Варна
 Браво хич не изглежда като първи опит  Hug,а и си със сериозно оборудване. Като гледам маникюра си мисля,че няма да имаш проблеми с трайността,а щом си сложила каре със свалянето също.

# 564
  • София
Браво хич не изглежда като първи опит  Hug,а и си със сериозно оборудване. Като гледам маникюра си мисля,че няма да имаш проблеми с трайността,а щом си сложила каре със свалянето също.

Дано Praynig
Много благодаря за цялата споделена информация в блога - страшно полезна ми беше bouquet

# 565
  • София
Преди месец се влюбих в един гел лак и след като изчетох няколко от Вашите теми, се престраших. Накупих разни неща и днес пробвах. Като за първи опит се получи прилично май Blush Нямам представа колко ще изкара, а мисълта за махането ме плаши Simple Smile))
Скрит текст:

Лакът е Born Pretty, основата Born Pretty Soak off, топ Born Pretty No Wipe, лампата е SUN3, пробвах и да правя лаково каре с Microcell

Перфектен първи опит, браво  bouquet

# 566
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Скрит текст:

Може ли номерът на лака?

# 567
  • Paris, France
https://www.bornprettystore.com/sheet-nail-isolation-glue-stick- … oval-p-31747.html
Някой да каже нещо повече за това?
Как е полигела?видях че в борнприти са пуснали форми за него

Казвам: работят, но поставянето е бавно, пипкаво и сложно. Ходих 2 пъти на маникюр със Sopolish Pronails. Мерят предпазителите така, че да са с размер леко по, малък от нокътя и ги поставят с пинсета. Обира се излишното с дървена пръчка около кожата и с пила се маха стърчащото над свободния край. После цвят и топ. След белене остава лепило и ноктитеса гадни. Меренето и поставянето отнеха 45мин. Меренето е само 1 път, после записвате номерата и избирате съответния. Andrea от  Chickette blog нахвали лепенките на Dashing Diva и си купих тези на Sensationail. Sensationail ги пробвах 2 пъти. Не са за мене. Белещата се база прави същото, но се нанася лесно и се сваля без да оставя лепило. Ето как се ползуват:

https://m.youtube.com/watch?v=W-LK-w5gWc4

За полигел- Камалия писа, че Clarissa бил хубав. На мене не ми харесва нито Гелиш, нито китайските копия, които не са полигел а гъсти гелове. Пробвах Venalisa i MShare. Харесвам много гумените гелове, но в кутия, като стария WillA Prinzyes, който Гелиш безсрамно изкопираха. Prinzyes е ненадминат като лекота и бързина на работа и за разлика от Гелиш не се окислявас времето и понеже е в кутия е лесен за вадене до последната капка.

# 568
  • София
Може ли номерът на лака?

Born Pretty 6055 - на ноктите е една идея по-винено червено и ми харесва повече, на снимките изглежда малко по-светъл.

# 569
Здравейте. Моля да вашето мнение. Решила съм да си поръчам от страницата във фейс бук, каучуковите база и топ на kodi, както и фрешър и ултрабонд. Въпросът ми е, ако спазвам всички инструкции за поставяне, дали ще е трайно с цветен гел лак elite99? Благодаря предварително и весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт