Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 79 146
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
  lusitooo1 отговорът ми е категорично ДА.

Мацки ето статия за белещите бази. Написах я набързо защото ме спукват от въпроси за нея и ми е тегаво да пиша едно и също по 100 пъти. Ако се сетите за нещо друго-казвайте .

https://-spam267-.com/2017/12/blog-post_30.html

# 571
  • София
Благодаря Неви.Отказах се,слес прочита.
Принцесата отивам да прочета.
Днес се лакирах,но с л.каре и акрил.Прави се с пигмент еднорог и предпочетох здрава основа.Естествено не минава без експеримент,палците са база александро г.лак -фломар и топ пак александро.
Кое е по здраво от ултрабонда на коди и киселиния праймер писалка на блускай?
Над с какво разнообразявяш 8 в 1 евелин  заздравител под белещата база?

# 572
В крайна сметка, това, което подейства при теб е един вид лаково каре с белеща база (без обикновен лак или микросел)? Остави 1-2мм от всеки край на нокътя или само към свободния край? И после как се сваля това чудо - от основата към края ли се бута с пръчката, за да се отлепи след киснене? Извинявай, че и аз съм една от тези, дето те заливат, но наистина не ми стана ясно след прочетеното.

# 573
  • София

Над с какво разнообразявяш 8 в 1 евелин  заздравител под белещата база?

С каквото ми е под ръка, последния път с база на OPI Infinite. По-често с Микросел или Регенератор слоящихся ногтей Умная Эмаль.
https://www.apteka-ifk.ru/art/50030121/

# 574
  • Варна
В крайна сметка, това, което подейства при теб е един вид лаково каре с белеща база (без обикновен лак или микросел)? Остави 1-2мм от всеки край на нокътя или само към свободния край? И после как се сваля това чудо - от основата към края ли се бута с пръчката, за да се отлепи след киснене? Извинявай, че и аз съм една от тези, дето те заливат, но наистина не ми стана ясно след прочетеното.

Точно!. Правя каре с белещата база,ама не точно каре  Laughing. И само Микрогел като слагам пак само на 2мм от свободния край съм без него-така и с белещата. На мен лак откъм кутикулите не ми се бели затова се занимавам само със свободния край.
  От свободния край пада в повечето случаи без проблем,ако не падне както се случва с някой гадове тип тъмните Веналиса го пилвам и толкова. За 2 седмици нокитите ни са пораснали и искат оформяне така или иначе.

# 575
  • Враца
ferriy много е нежно, а точките какви са и каква е техниката на залепяне?
Това са конфети. след база и цвят слагам пак база и преди да я пека ги нареждам там - пека, след това пак слой база, пак пека и накрая топ. Simple Smile
Моля за помощ. Посъветвайте ме как точно се слага този пигмент на прах - върху база или върху гел цветен или върху топ, с лепкав или нелепкав слой, как се втрива и т. н. благодаря!

Това е пигмент русалка. Не знам точно какъв е, но вариантите са два. Или се втрива с апликатор за сенки върху топ без лепкав слой, или се слага върху лепкавия слой на цветния лак пак с апликатор.

# 576
  • София
Направих последната за тази година поръчка от борнприти.Поръчах си и течност за сваляне на г.лак от бюти1.
Над от евелин съм доволна най вече че изсъхва супер бързо,микросел така ли е?

# 577
  • София
Направих последната за тази година поръчка от борнприти.Поръчах си и течност за сваляне на г.лак от бюти1.
Над от евелин съм доволна най вече че изсъхва супер бързо,микросел така ли е?

Той изсъхва още по-бързо и според мен много заздравява ноктите, просто не трябва да се прекалява с него.

# 578
  • Варна
 Над тъй като се бъркат напоследък двата за Микрогел на Коди ли говорите или за Микро сел  2000 ето тоя   newsm78

# 579
  • София
На КОДИ топ, кой бихте препоръчали?

# 580
  • Варна
 И двата  Laughing

# 581
  • София
https://kodi.pro/gel-polish/rubber-top/

Единия сигурно е първия по ред, кой е другия?

# 582
  • София
Над тъй като се бъркат напоследък двата за Микрогел на Коди ли говорите или за Микро сел  2000 ето тоя   newsm78

Никога не съм имала този на Коди, винаги пиша Микросел, точно този от снимката.

# 583
  • Paris, France
https://kodi.pro/gel-polish/rubber-top/

Единия сигурно е първия по ред, кой е другия?

Вземи някой от каучуковите ако искаш здрав. На последния ред rubber top. 14мл е без четка, но ти четки имаш. Другите са матов, без лепкав итн. Какъв търсиш?

# 584
  • София
Здрав, да не се изтъркват бързо краищата и с много хубав блясък.

Общи условия

Активация на акаунт