::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 702
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 135
Неееее...питах какви са били очакваниятя на kaly...Grinning

Аз свещите ги знам и ги хваля под път и над път...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 136
_Smile_ , а дали погледна има ли номера от мъжките термоблузи? При нас са останали само 3-4 ХЛ.

Честно казано изобщо не погледнах мъжките, но имаше много бройки от всичко. Предполагам има и от всички размери.  

Учудвам се за свещите. Взимала съм от къде ли не и тези наистина много ги усещам, поне ябълката с канела. Другата  е ванилия, която взех, но не мога да кажа още за нея.

# 137
А виждали ли сте някъде онова сирене-извара,уникално беше,казва се Млечен продукт по Италиански.
Не го намирам,днес пак търсих...Само извара има

# 138
  • In transit
Да не ти е запушен носа?
Усещат се яко...
Явно и моя е запушен. Взех си боровинки с нещо си...ама мирише само като не е запалена и съм завряла нос  нея. Като я запаля хич.

# 139
не.Simple Smile...може би имах други очаквания
и аз не усещам и не съм хремава 😉

# 140
И аз не усещам свещите купих тъмнозелена, а днес с касис и нещо си - не мирише.

# 141
е, поне не съм само аз.

# 142
Говорим за тези в стъклото ..да уточня де.
Хора разни, носове разни...

# 143
  • София
Аз приключвам с втората свещ от големите- усеща се съвсем определено. Като излезеш от стаята и се върнеш, ароматът си е съвсем отчетлив. Иначе като постоя в стаята и свиквам.

# 144
Заради тета и аз взех свещи. 4те вида
Децата припадат от кеф. Черната се одобрява най много.

# 145
Моята е ванилия Simple Smile И аз не усещам да мирише, завирах си носа, мирисах (докато гори става дума) - тцЪ . Все тая де, аз обичам свещи, гори си. Даже ще дам шанс на канелената Simple Smile

Готвих патица с кисело зеле. Е, там вече нямам забележки Simple Smile Уникално вкусно стана,

# 146
  • София
Момичета, дали скоро има шанс да пуснат маша за коса?
Ако някой има наблюдения, еднакви ли са всеки път, скоро имало ли е, читави ли са?
Трябва ми за подарък за коледа и се чудя да чакам ли или да търся в други магазини.

# 147
Не съм доволна от джолана с кожа. Нито бульон пусна хубав, нито месото после ми хареса. Готвих го на супа и отделно печен. Не препоръчвам.
Що не пита? Можех да ти кажа hahaha

# 148
  • shumen
Аз пък усещам свещите,миришат си нормално.

# 149
Пистолетът за топло лепене, който си купих миналата седмица ще го връщам, изобщо не потича силикон, а загрява сигурно 20 минути. Много съм разочарована. Да ви попитам дали мога да върна и пълнителите, които си купих, при положение, че единият го пробвах и се е смалил, въпреки че не знам къде е отишъл този силикон, защото така и не потече?

Общи условия

Активация на акаунт