::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 730
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 45
Тета , благодаря  bouquet

# 46
Ох, да похваля едни бонбони - страхотнииииии и много. Ама много Shocked

# 47
Сега питах пак въпросната колежка за термобельото, недостатъкът е, че не е дишащо, тоест, не извежда влагата отвътре навън и по този начин спарва, оттам и вмирисва.
Предимството на качественото бельо е точно дишашата материя.

П.П. Показах й якето, което си купих сутринта, каза, че е много добро и на супер цена, но не е подходящо ако вали мокър сняг.

Точно това дават като качество на клиновете, странно защо са излъгали...  newsm78
Заради това щях да купувам...

# 48

Аха...и ги опука всичките, нали, м?

Колко бройки са и колко пари струват - я да ги видим сгодни ли са?

# 49
Не бре. Много са ми сладки на мен. Не съм вярвала, че ще го кажа някога, ама на!

# 50
Това тези бонбони от1кг за 10 лв.ли дето бяха? Гледах ги и им се чудех, но не взех-приблизително колко бройки са?
По въпроса за ненатоварен соф.Л.-мисля,че в този на Вардар шанса е по-голям,от колкото в О.К.(и аз заедно с десетина човека сме отваряли магазина в 7...и то не един път).М.М.ми се обади да ми каже,че в Дружба било бой за някакви клинове-да се включвал ли в мелето? hahahaОтказах засега, щото не знам тийна дали ще ги носи тез одежди...ако реши,може и да ги няма вече.

# 51
  • София
И да питам - предишни години имаха мъжки туристически зимни обувки ,едни спортни и цветни,като високи маратонки.Дали ги изпуснах или още не са ги пуснали?

Имам такива чисто нови, необувани, 40 номер, отпреди 2-3 години.
ММ ми ги подари, опираше ми пръста, но за да не го обидя, не ги върнах. Сега така ми седят.
Но са дамски. Червено и сиво, много са готини иначе.

Скрит текст:

# 52
Не съм сигурна, защото ги купих за бабата. Ще проверя по-късно колко са точно. Но да кажем, че от първия "етаж" пет бонбона заминаха и изглеждаше все едно никой не е ял Joy

# 53
  • Пловдив

[
Скрит текст:
img width=600 height=450]https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/5600139/third/lg-retina/5600139_02.jpg[/img]
Цена?  Grinning

# 54
  • Варна
Тет,
не, аз исках черни, но ми се сториха много ниски и като цяло не достатъчно дебели и непромокаеми. Мисля, че мога да си намеря и за по-малко пари или за толкова от Декатлон, поне са с 2 години гаранция... Днес само гледах, и естествено харесах пак нещо за дребния. Тази седмица що пари оставих в тоя Лидл и то все играчки и джунджурийки за него.

# 55
Мистик, 9,99 са.

Ох, Тето, трюфелите обаче (от 2.99) мога да ги опукам всичките. Не са толкова сладки и са ми направо божествени  Heart Eyes

# 56
И да питам - предишни години имаха мъжки туристически зимни обувки ,едни спортни и цветни,като високи маратонки.Дали ги изпуснах или още не са ги пуснали?

Имам такива чисто нови, необувани, 40 номер, отпреди 2-3 години.
ММ ми ги подари, опираше ми пръста, но за да не го обидя, не ги върнах. Сега така ми седят.
Но са дамски. Червено и сиво, много са готини иначе.

Скрит текст:

Такива бях купила преди две-три зими за подарък на ММ. Скъсаха се още на първата седмица и ги върнахме.

# 57
  • Бургас
Тет, изваждаш фондана, разточваш си го тънко върху наръсен с пудра захар плот за да не лепне и си режеш от него с тези формички, с които си рязала и сладките, дето искаш да ги украсиш. После лекинко навлажняваш повърхността на всяка сладка (или пък не, ако пробваш на сухо и фонданът си остава на мястото) и слагаш отгоре фондана. Най-лаишката украса поне според мен Simple Smile Иначе можеш и фигурки различни да си правиш, ако те бива в скулптурите, ама аз съм мно'о зле в тази област и си правя просто различни цветове фондан, режа формички, лепкам и после доукрасявам с бяла глазура (айсинг) и разни поръски Simple Smile

При нас беше лудница край щендерите със ски-дрешоляци и отдалеч ги заобиколихме с дребоса. Ама пък си взех от черния шоколад с шам-фъстък ммммм Simple Smile И намалено пуешко филе намазах вчера, та днес ядохме кордон бльо по лидълски Simple Smile

# 58
  • София
Скрит текст:
Сега питах пак въпросната колежка за термобельото, недостатъкът е, че не е дишащо, тоест, не извежда влагата отвътре навън и по този начин спарва, оттам и вмирисва.
Предимството на качественото бельо е точно дишашата материя.

П.П. Показах й якето, което си купих сутринта, каза, че е много добро и на супер цена, но не е подходящо ако вали мокър сняг.

Точно това дават като качество на клиновете, странно защо са излъгали...  newsm78
Заради това щях да купувам...

Аз така се бях засилила за едни туристически чорапи от Лидл. Имам си един чифт от специализиран магазин. Е, ами качеството нямаше нищо общо.  Цената беше наполовина, но... и компромисът си беше голям...

# 59
Мистик, 9,99 са.

Ох, Тето, трюфелите обаче (от 2.99) мога да ги опукам всичките. Не са толкова сладки и са ми направо божествени  Heart Eyes

Ооооо...скъпи бре....кво ми ги хвалиш тогаз? Joy

Не ви разбирам кво се превъзнасяте по туй сладко...

Брадичке, много съм добра в склуптурирането..много IllWink
Ясно с точенето, но не разбрах - върху суровата сладка ли го слагам, или върху опеченета. демек пече ли се туй нящо, що ли...Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт