::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 737
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 60
Тета,онези дето ги върна не бяха ли едни работни се водеха?У нас има дяа чифта от тях-едните се разлепиха муцуните им точно след като минаха 30 дена,а др.не се носят,щото отзад са по-високи и обиват яко.Като тези на снимката ама мъжки синьо и зелено,бях купила преди две-три зими(януари)и още се носят без проблем.
Фондана не се пече-върху опечената и изстинала сладка се слагал...

# 61
Цитат
Не ви разбирам кво се превъзнасяте по туй сладко
Остави бонбоните, ами видя ли бекона на промоция Wink
Трюфели аз си правя, със сметана и готварският шоколад, и аромати и добавки по желание, кокос, какао и др. Стават разкош.

# 62
  • Пловдив
Мистик, 9,99 са.

Ох, Тето, трюфелите обаче (от 2.99) мога да ги опукам всичките. Не са толкова сладки и са ми направо божествени  Heart Eyes
bouquet
ся пък и трюфели... Whistling аз що не ги виждам тия радости?къде стоят...?

# 63
Скрит текст:
И да питам - предишни години имаха мъжки туристически зимни обувки ,едни спортни и цветни,като високи маратонки.Дали ги изпуснах или още не са ги пуснали?

Имам такива чисто нови, необувани, 40 номер, отпреди 2-3 години.
ММ ми ги подари, опираше ми пръста, но за да не го обидя, не ги върнах. Сега така ми седят.
Но са дамски. Червено и сиво, много са готини иначе.

Скрит текст:

Такива бях купила преди две-три зими за подарък на ММ. Скъсаха се още на първата седмица и ги върнахме.

Да,точно от този тип търся.
Странно,че толкова бързо са дали дефект,моя мъж цяла зима не ги сваля,втора година,и още не са мръднали. Не пропускат и в най-голямата киша,не спарват,и не се пързалят на лед. И аз имам,и лично съм ги тествала.Може би от партидата си зависи. Ще ги дебна.

(Да,точно синьо,зелено и черно са  )

# 64
Тета,онези дето ги върна не бяха ли едни работни се водеха?У нас има дяа чифта от тях-едните се разлепиха муцуните им точно след като минаха 30 дена,а др.не се носят,щото отзад са по-високи и обиват яко.Като тези на снимката ама мъжки синьо и зелено,бях купила преди две-три зими(януари)и още се носят без проблем.

Май работни наистина се водеха моите, защото за работа му ги купих и той им видя сметката. Аз това се учудих, че са работни, няма да ги разхождаш по равното, пък се скапаха рано-рано. Но подобно изглеждаха като показаните... ти пък много помниш, чак ме изненада...акъл-бръснач.

Бекона не го видях, но чух, че ще бъде зверски намален другата седмица. Аз нали си имам едно парчевце и то на 30%, та си гризкам от него.

# 65
Помня,щото се ядосвах,че не можах и аз да ги върна разлепените...А това са тез дето обиват и не ги искат...

# 66
Мистик, 9,99 са.

Ох, Тето, трюфелите обаче (от 2.99) мога да ги опукам всичките. Не са толкова сладки и са ми направо божествени  Heart Eyes
bouquet
ся пък и трюфели... Whistling аз що не ги виждам тия радости?къде стоят...?
Въх!!! Срамота hahaha

# 67
  • София
Аз от тези трюфели вече няколко кутии изядох, а вие чак сега ги откривате. Simple Smile

Но ми хареса идеята да си направя домашни.

# 68
  • Пловдив
 bouquet  начиии...шъ ходя да ги диря Mr. Green

# 69
Тези трюфели стават ли за преяждане,в смисъл да седнеш да гледаш няколко сезона на Сексът и градът,докато дъвчеш вкусен шоколад,и размишляваш как по дяволите живота ти така се обърка Grinning
Извинявам се,но леко се вкарах във филм...Бих си купила няколко кутии,и на ум ще си викам "Майн@та му!" Grinning

# 70
  • София
Чак за преяждане... Не са толкова много.
Аз трудно мога да изям повече от 5 броя наведнъж.
Но с чаша горчиво кафе, чаша вода и хубав филм стават.

# 71
  • Козлодуй
В Т-маркет трюфелите са намалени и по-хубави освен това там намерих шоколад 85% само за 2 лева   а Лидълския 81% изчезна от отдавана така че в Лидъл само за месо ще ходя Simple Smile От дрехите бих погледнала златистата рокля на Хайди Клум и официалните обувки и клъчове че идват празници Simple Smile

# 72
  • София
На мен изобщо не ми харесват дрехите на Хайди Клум.

# 73
Скрит текст:
Сега питах пак въпросната колежка за термобельото, недостатъкът е, че не е дишащо, тоест, не извежда влагата отвътре навън и по този начин спарва, оттам и вмирисва.
Предимството на качественото бельо е точно дишашата материя.

П.П. Показах й якето, което си купих сутринта, каза, че е много добро и на супер цена, но не е подходящо ако вали мокър сняг.

Точно това дават като качество на клиновете, странно защо са излъгали...  newsm78
Заради това щях да купувам...

Аз така се бях засилила за едни туристически чорапи от Лидл. Имам си един чифт от специализиран магазин. Е, ами качеството нямаше нищо общо.  Цената беше наполовина, но... и компромисът си беше голям...

Миналата година термобельото беше друго - чист найлон, не ми хареса изобщо. Сега е съвсем различно - отвътре е мъхесто и удебелено на проблемните зони. А на опаковката наистина пише, че е дишащо и бързо съхнещо. Аз си взех един комплект и даже направих с него "едно кръгче" за проба. Ами, екстра е. Определено топли на д... тъй де, на проблемните зони.  Wink Дали вмирисва не мога да кажа със сигурност, понеже аз не се потя. Но ми се струва, че материята не е от този, вмирисващия тип.

От червените туристически обувки пък майка ми е много доволна. Топли, удобни и водонепропускливи.

Трюфелите не стават. Ако им сменят името на "прости шоколадови бАнбони" - добре.
Но да ми ги пробутват за "какаови трюфели" ....  Stop

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 16:20 от Алисса

# 74
Все се каня да похваля дегримьора за очи. Ми много ми харесва за тази цена. Взех го набързо, защото други който си купих ми дразнеше много на очите, повечето неща ми дразнят на очите и малко на риск го купих. Харесва ми и шишето с помпичка, харесва ми как добре сваля спиралата и най вече много деликатен към очите.

Ходих до лидл за мляко, похарчих 50лв. Толкова да не умея да пазарувам значи. Видях патиците, реших че и без това не съм решила какво ще готвя утре, бяха на промоция, та взех една патица и ще правя с кисело зеле. Олио, сладолед Делукс, глупости за сладки и кексове, грозде...

Общи условия

Активация на акаунт