::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 915
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 495
  • In transit
Този бекон харесвам -
https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/5587/gallery/zoom/5587_0.jpg   
до неделя е намален - прИмоция!
Със сметанките с ягодка редовно правим пилешко със сирена.
Независимо какво пише, става и за  солени манджи.

Бекончето установих, че може да се замрази. След размразяване няма никаква разлика в консистенцията и вкуса. Така може да се съхрани за по-дълго докато е на прИмоция Wink

# 496
  • София
За първи път купих от тел. сурови наденички, на мен не ми харесаха, отхвърлих ги на момента, домашните ги ядоха , но и по тяхно мнение  има и много по-добри на пазара. Няма да повторя.

# 497
Благодаря на всички които гледат за космонавт. Не съм ходила до Лидъл тази седмица, благодарение на вас не се разхождах излишно.  bouquet
Другия четвъртък ще съм там. Hug
Ти какво детенце чакаш ? Имам един космонавт син с животни. Не знам колко ще го ползваме. Ако ти върши работа ще се разберем нещо.

# 498
Момиче.

# 499
Ако решиш, че синьото не те притеснява , съм насреща Wink

# 500
  • Варна
Някой преди време търсеше локомотив за дървеното влакче/писта.Тази вечер в намалените бройки в Асеновград имаше комплект пожарна с вагонче на батерии на опаковката пишеше че е съвместима с пистите и другите комплекти на релси на Лидл. Имаше два броя намалени.
Те ако са тези, които си мисля просто имат звук и светлина, не се задвижват с батерии.

# 501
  • have faith and be patient ..
Както казах, не е задължително да купувате. Нито са нещо супер евтини, нито супер красиви...

Точно ! За това се въздържах лично аз Simple Smile

# 502
  • have faith and be patient ..
Да..този е хърватския и хваления бекон.
Мише..все пак го огледай на място дали ще ти допадне..

Отдавна не бях го купувала , сега взех две парчета , отворих едното - малееееее много солено , не се яде направо ! Така ли си е и аз да съм отвикнала , или специално това парче е така ? И как да го изкисна , с вода дали ще го съсипя ?

Някой преди време търсеше локомотив за дървеното влакче/писта.Тази вечер в намалените бройки в Асеновград имаше комплект пожарна с вагонче на батерии на опаковката пишеше че е съвместима с пистите и другите комплекти на релси на Лидл. Имаше два броя намалени.

Може ли снимка ? И евентуално някой да ми го купи и прати ?

# 503
  • In transit

Алекс на мен ми е добре на сол. Може да не обичаш много солено. Наготви го с прясно зеле. Ще стане супер.

# 504
А кожените клинове как ги перете?

# 505
С.Алекс, и на мен ми е мнооого солен бекона, но аз ям безсолно, ММ не се е оплаква, че му е солен, въпрос на вкус.  Peace

# 506
Здравейте налага ми се да купувам инхалатор. Знам, че имаше положителни отзиви за този на Лидл. Някой помни ли по кое време на годината пускат или поне дали са пускали скоро, за да знам дали да чакам или да си закупя друг.
Благодаря Peace

# 507
Взех космонавт за малкия 74-80 размер, с идеята,че ще е уголемен, но ми се вижда малък. Сякаш го опъва малко. А следващият номер 86-92 ми идва доста голям. Него не съм го пробвала, но видимо така ми се струва. Защо нямат 80-86, може би щеше да  идеален? Сега сигурно ще си хартисаме без Лидълски космонавт.

Харесах си и от тези дискотечните рокли на Хайди с пайетите, но за момента не виждам кога ще я облека.

Другата седмица пак бебешки дрехи ще има. Набелязала съм си чорапогащник, чорапи, от тънките панталонки, защото ги използваме за пижама и ще погледна по-плътните панталони как са. И за бодитата ще си помисля. Последните наистина се пораздърпаха, за разлика от други, които съм взимала от там.

И един въпрос имам. Другата седмица ще  има машинки за подстригване. Някакви впечатления от тях?

# 508
Във Варна дали има някъде от ски якетата или панталоните за по-големи момчета. В четвъртък в 11 всичко беше свършило, но се надявам някой да е върнал нещо... Търся р-р 158

# 509
Ако решиш, че синьото не те притеснява , съм насреща Wink
Мерси! Hug

Общи условия

Активация на акаунт