::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 889
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 480
Мошеници...

# 481
Никъде не можах да открия чаят от коледния каталог на Лидл,който е в кутии и струва 4.99,ето този:
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?&_ga=2.152104505.140994574 … iew/flyer/page/30

Преди имаше вариант да питам дали могат да  ми донеат от друг филиал,сега така ли е или това отпадна?

В бошурата за следващата седмица са.

# 482
От 20.11. са били...кафетата, каната за чай минаха....

# 483
# 484
Момичета и Тета, кой бекон ви харесваше? Аз такова нещо досега НЕ съм купувала, обаче сега взех два вида паста, с див чесън от Делукс серията и талиолини с трюфели. Мисля, че чудно ще се вържат със сметанка и беконец... Тааа, днес гледах, гледах, четох етикети, отказах се, после реших, че ще взема, от този най-евтиния и най-малката разфасовка, нещо за 2.70 беше май и....накрая от толкова мислене за други неща забравих. И умрях от яд... Сега като искам да приготвя пастата, трябва да ходя и специално за бекон. Пфууу...

Иначе взех и 6 кг котешка храна и бенто за една благотворителна кауза. Яйца, един детски пъзел за подарък, маскарпоне, че глася тирамису, 3 сметани с ягодката на картинката, но зачетох и надписите - еми пише си, че е за десерти... Ще видим дали освен за бекон, няма да тичам и за сметана Joy

Загледах и детските ски екипи, разрових се за онзи търсения номера във форума, ей така, информативно и няма... Бяха останали само големи размери. Гледах и дали има малки размери бебешки космонавти за Лъки, еми нямаше и от тях Grinning

Ох, и едни свещи, четворка забърсах намалени с 30%... Аз дето и свещи не купувам, ама покрай темата... Затова и бях спряла да я следя...

И последно, че стана много дълго. Понеже излязох по-рано и докато стигна до ЛИДЛ вече доста ми се ходеше до WC и точно в този магазин има и тоалетна. Голям кеф е човек да може да се облекчи Blush Извинете за последния абзац, но наистина се радвам, че са предвидили и тоалетна, защото в повечето им магазини няма Blush

# 485
Този бекон харесвам -
https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/5587/gallery/zoom/5587_0.jpg   
до неделя е намален - прИмоция!
Със сметанките с ягодка редовно правим пилешко със сирена.
Независимо какво пише, става и за  солени манджи.

# 486
Да..този е хърватския и хваления бекон.
Мише..все пак го огледай на място дали ще ти допадне..

# 487
Никъде не можах да открия чаят от коледния каталог на Лидл,който е в кутии и струва 4.99,ето този:
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?&_ga=2.152104505.140994574 … iew/flyer/page/30

Преди имаше вариант да питам дали могат да  ми донеат от друг филиал,сега така ли е или това отпадна?

В бошурата за следващата седмица са.

Най-сетне,благодаря,уж толкова много гледах,а толкова съм видяла,дано ги има при нас.

# 488
Това значи е прословутия хърватски бекон. Много голяма разфасовка, бре. И пустия му натриев нитрит... няма мръвка без него, а го определят като канцерогенен. Но мерси де, ще взема някакъв там... за две пасти готвене.

И малко офтопик, но днес хванах при Гала Манчев и Шишков. Имали са някаква кампания, кулинарна, обиколили са България в търсене на нови и интерсни вкусове. И от 1500 участника, си бяха избрали две жени - едната с пушено калбъсъ (някакъв колбас), а другата със сладко от червени люти чушки. Очаква се да ги пуснат в мрежата на ЛИДЛ другата година. Колбасчето нямам търпение да го пробвам Simple Smile

http://www.mediapool.bg/sladko-ot-lyuti-chushki-i-300-godishna-p … a-news272815.html

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 18:04 от Мишелин

# 489
  • София /Абсурдистан
Каната за чай - къде може да се види?

# 490
  • оттам, откъдето започва България
Няма такова нещо...и на Мат стар са на подобна цена, но не бих купила. Лятото взех едни сандали, вярно за 10 лв. бяха, но след 1 месец ходилото се отлепи. От Лидл сандали съм вземала доста, по-държеливи са...

На мен не ми харесва, че тази и маналата година апреските на Лидл са много тесни отпред, и нямат бомбенце над пръстите. Минали години бяха по-широки отпред на пръстите, издути отгоре...удобни.
Тези последните две години - като настъпани отгоре ми изглеждат, и с тези тесни муцуни отпред - сякаш дамска обувка са се пънали да направят. Дразнят ме...

Скрит текст:
От Лидл обувки или ботуши не съм купувала и не мога да кажа как са като качество.
 Относно Мат стар. Имам закупени ботуши от плат от преди 5 години. При ежедневно ползване /в сезона/ дори и в дъждовно време, нищо им няма и са ми страшно удобни и добре изглеждащи.
Моя колежка има същите, закупени след мен, и тя още ги ползва. 

# 491
Благодаря на всички които гледат за космонавт. Не съм ходила до Лидъл тази седмица, благодарение на вас не се разхождах излишно.  bouquet
Другия четвъртък ще съм там. Hug

# 492
  • до най-прекрасния мъж
Каната за чай - къде може да се види?

Много кани за чай от всички модели имаше в Лидл Тракия във вторник вечер.

# 493
  • Асеновград
Някой преди време търсеше локомотив за дървеното влакче/писта.Тази вечер в намалените бройки в Асеновград имаше комплект пожарна с вагонче на батерии на опаковката пишеше че е съвместима с пистите и другите комплекти на релси на Лидл. Имаше два броя намалени.

# 494
С.Алекс търсеше....

Общи условия

Активация на акаунт