::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 898
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 450
Да, бебешките неща са уникални. Изобщо памукът им в повечето случаи е много добър, като го сравнявам с други блузи, които съм купувала на малкия просто лидълските са много по-мекички.
Изобщо не съм доволна от бебешките блузки и тези панталони с ластика -блузките стават къси , но за сметка на това пък широки , ластика на панталонките след първата седмица хич то няма , цената им скача и с малко повече следене и четене купувам на децата от hm жилетки ,блузки и рокли от по 5 -6-7 -8 лева .. та така де ,не са ми много  ок Simple Smile
Септември купувах бебешки дрешки, излязоха много добри - блузка, рокля, панталонки. При последното пускане на бебешки дрехи взех бодита и блузки - всичките се развлякоха още при първото пускане в пералнята.
Аз лично бодита поръчвам от джордж - цяло лято изкарахме с техните бодита, без да са мръднали нали цвят, нито материя. Да не говорим, че ценово излизат доста по-добре.

# 451
  • Варна
Малката има един и същи размер, купувани през 2 месеца и първите вече са с 3-4 пръста по-къси от по-новите.
А сигурна ли си, че са били еднакви в началото? Защото на Лидл това им е кофтито, че различни партиди от един и същ размер са абсолютно различни - веднъж тесни и дълги, веднъж къси и широки. Също и тениските, които бяха комплектовани по 3 бяха с различни размери всяка. Много тъпо, трябва да отваряш и да гледаш. Сега тези пуловери, дето бяха пуснали - червеният беше очевАдно по-малък от сивия, едни и същи размери. Но иначе като съм прала не съм забелязала да се смаляват.
Взехме вчера ръкавици, но нещо не съм доволна, много широки стоят, имам чувството, че ще се изхлузват. Аз като мерих дамски стоят като изляти, детските нещо...

# 452
Никъде не можах да открия чаят от коледния каталог на Лидл,който е в кутии и струва 4.99,ето този:
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?&_ga=2.152104505.140994574 … iew/flyer/page/30

Преди имаше вариант да питам дали могат да  ми донеат от друг филиал,сега така ли е или това отпадна?

# 453
  • до едно тепе
Месечко вярно,че и това с размерите го има, но съм сигурна,че са се скъсили. На ръкавите са и добре, обаче с всяко следващо пране са и все по къси на кръста блузките. Аз ги и гладя и първо така забелязвам,че е скъсена. По малко площ има за гладене Laughing
Снощи отворих термобельото. Взех вчера един комплект синьо и един сиво. Ми сивия клин е с 3 пръста по-къс и с един пръст по тесен в крачола. Довечера ще ги мери, нооо синьото като гледам ще му е голямо вероятно. А отварях 122-128 точно синьо и изглеждаше много мъничко.  ooooh! И то какво излиза 122-128 е умалено като за 116 примерно,а 134-140 е огромно или си отговаря на номера. Това от един и същи цвят. Да се чуди какво да вземе човек. Close

# 454
Ходих сутринта евентуално да заменя ски панталоните, но имаше десетина бройки и всичките 110/116. Големите са разграбени. Трябва ми 122/128. Едва ли ще върне някои. Ще се завъртя и до другия лидл утре-вдругиден, пък каквото-такова. Иначе и 134/140 му става, дълъг е доста, но ще го подгъна някак - ще го мисля...

Разгледах подробно колекцията на Х.Клум - взех си черна блуза с дълъг ръкав, стои изненадващо добре - шик е, оставям си я. Само ръкавите са ми дълги, ще ги мисля и тях...

Взех си и от дрехата с кожените ръкави за напролет - също стои съвсем нелошо.

Яйца имаше този път при нас заредени. От промоционалният бекон също имаше две кашончета с чудесни парчета вътре.

За да няма изненади като описаните от Поспаланчо и други, винаги отварям кутията и гледам . Никога не съм купувала само по номер на кутията, Никога! И бикини гледам в магазина, и блузи, и всичко ...

# 455
  • Варна
Каква е тази дреха с кожени ръкави, не виждам такова нещо в сайта?

# 456
teta75 ти вече си ходила до магазина, но все пак - точно 122/128 е Ски панталона. Синът ми е 120 см в момента - идва му дълъг на крачолите. Обаче пък горе на чатала му е добре и може да се движи свободно. На кръста е широк разбира се, но поносимо.
Термо бельо също 122/128 взех Сиво и му стана идеално с лек аванс за дължината. Клина леко се набира на глезена. Като солета е с него Simple Smile
От бебешките дрехи на Лидъл не бях доволна още 2012-2013 г. Единствено Спалните чувалчета бяха много хубави. Бебешките бодита стояха много отворено на врата, все едно беше голо детето.
Иначе и до ден днешен едно с едно няма еднакво и блузи и панталони. Независимо, че стават за сушилня си се скъсяват както дойде. Но аз имам едно на ум и купувам избирателно вече.
Ще купя от препарата за Спортни дрехи като ходя следващия път.

# 457
Ами към палтата е. До тях поне беше. Не знам в брошурата какво има, защото в понеделник не съм ходила.
Като сако до средата на Д-то, с кожени ръкави, останалото едно мъхесто като с кожа отдолу, отвън с косми, с голяма яка и няма копчета или цип отпред.
За пролетно време мисля като заместител на коженото яке може да се носи - като лека връхна дреха...

Яд ме е, че съм изтървала кожените клинове-много добри са, но имаше само 42 номер един останал...тях също май ги е нямало в брошурата, някой каза....

ПС...намерих го

# 458
  • Варна
А, видях го сега Simple Smile

# 459
Много са орязали полара на ски якетата тази година. Имаме едно от преди три години има си полар на гърба, на предницата и качулката. Миналогодишните също имат навсякъде, само че полара е по-тънък, а тазгодишните само на гърба и яката. Даже мислех да го върна, но детето го хареса впечатлен от многото джобове.

# 460
Възмутена съм, защо няма хавлиени чорапи за големите деца? До 30 номер са само, малката номерация Лупилу. Големите с тънки ли до ходят....

# 461

Днес разходихме новите придобивки, аз бях развълнувана сякаш нещо ново на себе си съм облякла. Вчера взех апреските, най-вече защото бяха в тона на якето.
Обаче след точно едно обуване се случи това....

Много съм разочарована, очаквах повече, много повече. На големият ми син съм взимала апрески на Playshoes, Demar, които бяха доста сходен ценови диапазон, падал е, ставал е с тях по цяла зима и такова ожулване на гуменото покритие никога не е имало. Сега започвам да де чудя, колко ли време ще изкарат Лидълските, и дали няма да се наложи до края на зимата да се взимат нови.

# 462
  • Варна
Ау, това е просто абсурдно! Някой по-напред се беше оплакал от ожулено гумено покритие, явно толкова им е качеството...

# 463
Мен по-ме притеснява да не се отлепи отпред слепката. Калпаво ми се видя . Иначе не ми дреме дали са ожулени или кални...догодина няма да му стават така или иначе и заминават на боклука.
И моят днес е с новите апрески, искаше и новите шумкащи гащи да му сложа, но нали мислех да ги сменям, му отказах...

# 464
Тета, знам че са детски обувки и чисти и спретнати при моите момчета са само докато са били в магазина, но сравнявам с други и за това се ядосвам. На снимката не се вижда, но лепило има излязло по цялата подметка и на нашите, признавам, че вчера в навалицата и "еуфорията", че намерих номер и са като комплект, си казах, ма**ната му, взимам ги. Но сега.....малко ме хваща яд, не че няма да му взема други, ако тези се прецакат, но си ме е яд...

Общи условия

Активация на акаунт