::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 918
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 435
Между другото преди няколко седмици видях в единия Лидл в града кутии за бижута. Много красиви, кожени, около 30лв беше цената. Нямах предвидени толкова пари, после вече ги нямаше. Обаче нито бях.ги виждала в брошурата, нито в другия лидл, който ми е пред блока и от който пазарувам.
Някой друг засичал ли ги е? Много искам да си взема нещо за съхранение на малко на брой бижута Simple Smile

# 436
Давам отчет за Детските Ски дрехи: всичко ни стана, само панталона е въздълъг, но го оставям и него. Детето много се хареса. Включително одобри термобельото, че е удобно. На 6 г. и половина е и нищо неудобно не се ниси по дефолт. Най се радва, че ще търкаля на воля в снега Simple Smile

П.П. Как перете Ски дрехите? Ползвате ли специален препарат?
Имам програма за такива дрехи на Пералнята, но все пак и препаеата е важен според мен.

# 437
Да, желателно е със специализиран препарат да се перат заради мембраните. В Лидл има течен...нещо спорт пишеше. Вече е в постоянният асортимент...тока писаха поне в перилната тема.

Девил...кой номер взе ски панталон?
Аз съм объркала чорапите..27/30 са ни малки. Имаше ли по-големи номера?

# 438
Кутия за бижута има до Парадайс
има и препарат за спортни дрехи, много е хубав

# 439
  • Пловдив
Течният препарат за спортни дрехи в Лидл е много добър, има подобен и на ДМ.
С тях пера спортни и ски екипи.

# 440
  • have faith and be patient ..
Да, бебешките неща са уникални. Изобщо памукът им в повечето случаи е много добър, като го сравнявам с други блузи, които съм купувала на малкия просто лидълските са много по-мекички.
Изобщо не съм доволна от бебешките блузки и тези панталони с ластика -блузките стават къси , но за сметка на това пък широки , ластика на панталонките след първата седмица хич то няма , цената им скача и с малко повече следене и четене купувам на децата от hm жилетки ,блузки и рокли от по 5 -6-7 -8 лева .. та така де ,не са ми много  ок Simple Smile

# 441
Да, бебешките неща са уникални. Изобщо памукът им в повечето случаи е много добър, като го сравнявам с други блузи, които съм купувала на малкия просто лидълските са много по-мекички.
Изобщо не съм доволна от бебешките блузки и тези панталони с ластика -блузките стават къси , но за сметка на това пък широки , ластика на панталонките след първата седмица хич то няма , цената им скача и с малко повече следене и четене купувам на децата от hm жилетки ,блузки и рокли от по 5 -6-7 -8 лева .. та така де ,не са ми много  ок Simple Smile
Отзивите за зимните дрешки и бебешки бодита са отлични. Аз все още не мога да кажа, не съм ги ползвала, но чета коментари, и отзиви на други мами.

# 442
Бодидата също много се развлачват , проблем за мен беше това че горе нямат копчета ,  а са преметнати едно върху друго двата плата , говоря за врата .. вечно зееше там ...

# 443
  • София
Напълно съм съгласна с мнението на С. Алекс. Бодитата без копчета на врата направо “зеят”. Всичките панталончета и ританки са ми с добавян ластик, за да се стеснят. Иначе ги издриваме къде са Simple Smile Някои от блузките се разширяват за сметка на дължината. Купувала съм и преди за голямото ми дете (4г) и сега за бебето (1г). Сега обаче вече знам и взех от едни бодита с копчета преди време.  Но откъм качество на самия плат тези, които съм взимала са ок. Човек трябва да ги гледа и да преценява какво да взима. Не всичко става.

# 444
Относно прането на мембранните дрехи знам, че не се слага омекотител. За специалния препарат не знаех. Ще потърся, благодаря.
На екипите в Декатлон пише че е добре след всяко трето пране да се пръскат с импрегниращ спрей. Смятам да взема и за Лидълските.

# 445
  • до едно тепе
Аз и преди съм писала за блузките. Тези, които продават по 2 в комплект-момичешките. С всяко следващо пране стават все по-къси. Малката има един и същи размер, купувани през 2 месеца и първите вече са с 3-4 пръста по-къси от по-новите. От бодитата съм много доволна. Нищо, че отзяват. Все още и стават размер 86-92 и си ги ползваме вместо пижами за втора зима. Като и облека чувала отгоре колкото и да отзява рамената са си и покрити. Панталони(освен ски панталоните де) избягвам да купувам. Моите и двамата са кльощави и вечно им висят техните. 
Успях да се докопам до ски панталон за синковеца. Мислех много дали да го взема, но все пак грабнах един 122-128. Още му става стария 110-116, но се е протъркал и ръбчетата на крачолите са на дупки вече. Взех му и 2 комплекта термо бельо. Изкарах един от кутията 122-128 обаче ми се видяха много миниатюрни и клинчето и блузката та взех по-големия размер. Утре ще го напъхам вътре да видя дали пък няма да са му огромни newsm78

# 446
Аз съм много доволна от дънките с разкроения крачол. Нашите са купувани преди години, разбира се. Най-големите даже и ги удължих с дънков плат, толкова ни харесват, и още си ги носи. Simple Smile Размер 98 са иначе (3г.), а сега е с ръст 117-118 Mr. Green Имали сме много лидълски блузки и май само на 1 партида ни се случи блузките да окъсяват newsm78 Някои дрешки за с кройка като за по-пухкави бебчета- дъщеря ми беше слаба и дълга Mr. Green и от панталонките с набор в кръста и около глезена не съм купувала- пробвахме подобен модел от ХМ и като видях как и стои се смях доста време hahaha Та зависи и от детенцето. От бодитата съм била доволна, имаше само едни с Туити които си бяха доста уголемени (по-уголемени от обичайната им лидълска номерация), но и материята им беше малко по-лигава....Спалните им чувалчета също са много добри.
Да попитам- заредиха ли отново с фидето, кус куса и буквичките с яйца???  newsm78
Майка ми върна без проблем продукт около месеца и половина-два след купуването. Peace Питаха дали е използван (не беше), но изобщо не са и пробвали да споменават за срок от само 30 дни...Чудно ми е, след като на собствения им сайт пише до 90 дни, защо някой така ги инструктира да казват в някои магазини??? ooooh!
Междудругото, ни вест, ни кост от лидълци.....Малкото ел. уредче което им дадох за ремонт или поправка (и за което ми казаха, че само ел. частите подлежали на гаранция) още си е при тях, никой не се е обаждал, а мина вече почти месец. Ще накарам нашите да звъннат на телефона да ги побутнат малко..... Mr. Green

# 447
Аз съм недоволна от бебешките им неща , моята кака ена 3 г. И редовно и купувам от там блузки и клинове ,чорапи , чорапогащници,рокли и какво ли още не Simple Smile

# 448
Долче, при забавяне над месец имаш право да ти върнат направо парите вместо уреда.
А може да стои и в магазина и да не знаеш.

# 449
Между другото преди няколко седмици видях в единия Лидл в града кутии за бижута. Много красиви, кожени, около 30лв беше цената. Нямах предвидени толкова пари, после вече ги нямаше. Обаче нито бях.ги виждала в брошурата, нито в другия лидл, който ми е пред блока и от който пазарувам.
Някой друг засичал ли ги е? Много искам да си взема нещо за съхранение на малко на брой бижута Simple Smile
Пускат ги периодично в Лидл, два-три вида са и в брошурите ги публикуват. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт