::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 129
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 930
Не го пускат за пръв път. Аз го имам, както споменах преди.

# 931
Фотоепилаторът подходящ ли е за светла кожа с не много тъмни косми?

По-светлите косми по-трудно умират от фото и лазер. Иначе кожата трябва да е без тен.

# 932
Кутии за лекарства има навсякъде - по аптеките, магазините за левче, както и в Джъмбо Simple Smile

Моя Филипс ми излезе 255 лв на черен петък от амазон... Но наистина си беше чист късмет
Благодаря! Ще проверя тогава и на тези места.

# 933
Здравейте.
Вчера обиколихме 5 магазина в София, за да търсим яке за момиче размер 164, но имаше само по-малки. Моля ви ако видите някъде този размер да ми пишете. Ще съм много благодарна.

# 934
Хубаво ли е покритието на часовниците, бели ли се?

# 935
Минавам да се похваля на Тета, и да се посмеем, колко му е нужно на човек да е доволен...  Mr. Green

Скрит текст:

Осигурих семейното щастие за два месеца, надявам се  Joy

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 15:46 от Lemy

# 936
  • оттам, откъдето започва България
Само за 2 месеца ли? Laughing

# 937
Здравейте!
От новата брошура ми хванаха око бодитата, но ме притеснява, че най-големият написан размер е 85В, а аз съм 90С. Имате ли впечатления дали си отговарят на размерите?

# 938
Хубаво ли е покритието на часовниците, бели ли се?
Аз исках да ги пипна, но вътре са запечатани в онова найлоновото, не могат да се вадят без да се разрежи. За това се отказах, но за сметка на това се обзаведох с кожени ръкавици.

Леми,честито щастие...Joy хубави моменти с новите придобивки... Joy

Аз взех сютюен,уж мой номер...но ми зее. Явно извивката не е моята. Ще го връщам.
Взех си и черна подложка за бюро.
Чаша с крушката за детето...но нещо не ме кефи как се променя картинката от горещата вода...нещо нефелно седи..хм...ще го мисля.

Взех и акварелни боички от мин.седмица...дали са добри?
Трябва отделно да купя обаче палитра и четки...пак за коледа за детето,ако не ми ги очука по главата....

# 939
Здравейте!
От новата брошура ми хванаха око бодитата, но ме притеснява, че най-големият написан размер е 85В, а аз съм 90С. Имате ли впечатления дали си отговарят на размерите?
Огледай кутиите за размери.
Сутиени имаше 80С, въпреки че и за тях бе изписано " до 85В"...

# 940
  • до най-прекрасния мъж
Минавам да се похваля на Тета, и да се посмеем, колко му е нужно на човек да е щастлив...  Mr. Green

Скрит текст:

Осигурих семейното щастие за два месеца, надявам се  Joy
С една опаковка на Селпак 32 бр. караме от м. май до сега и имаме още поне 5-6 рола. Хубава и пестелива е.

# 941
Тайно се надявам и на повече, ама, знае ли човек  Sunglasses
Тета, мерси.  Laughing

# 942
  • София
И аз взех днес една опаковка Селпак 32 бр. Бях решила две, но на място размислих.

# 943
Хора...микрофоните минаха ли? Помните ли колко пари бяха? И отзиви ако може 😆

# 944
Аз имам часовник от тях с кожена каишка и от този дето и сега са го пуснали метален бяло и жълто, малко от типа бой френд.  Не е мръднал, но го изгубих и много ме е яд. В къщи е със сигурност, обаче обърнах земята и го няма. Все тая де, мисълта ми е че го носих доста време и му нямаше нищо.

Общи условия

Активация на акаунт