::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 138
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 945
  • от Луната
Да ви се оплача: хлапето искаше да готвя сърми, но понеже нашето зеле още не е станало, а от кофите с кисело зеле не намерих та купих 2 буркана на Фрешона с листа. Е по отвратително зеле не съм виждала. Освен, че вкуса му няма нищо общо с кисело зеле, беше и смито и ми се разпадаше в ръцете. Едва увих някакво подобие на сърми  #Cussing out. Поне сока на зелето ни е готов и сипах от него, та се надявам вкуса да е приличен  Mr. Green

# 946
  • София
Да ви се оплача: хлапето искаше да готвя сърми, но понеже нашето зеле още не е станало, а от кофите с кисело зеле не намерих та купих 2 буркана на Фрешона с листа. Е по отвратително зеле не съм виждала. Освен, че вкуса му няма нищо общо с кисело зеле, беше и смито и ми се разпадаше в ръцете. Едва увих някакво подобие на сърми  #Cussing out. Поне сока на зелето ни е готов и сипах от него, та се надявам вкуса да е приличен  Mr. Green

Брр..ужас!

Момичета, както винаги бяхте прави.
Днес никой не се избиваше за агнешкото Joy
Нооо страх лозе пази! Нарамих две кутии и се ометох Flushed

# 947
Момичета, поръчаха ми да купя нещо на което казват "лидълски бейлис". Имате ли идея какво е това и дали го има налично постоянно или само в определени седмици?

# 948
  • Русе
Момичета, поръчаха ми да купя нещо на което казват "лидълски бейлис". Имате ли идея какво е това и дали го има налично постоянно или само в определени седмици?
Постоянен асортимент е

Скрит текст:

# 949
  • от Луната
Аз да кажа, че поне на вкус горе - долу ги докарах сърмите. Явно хубавия зелев сок и каймата дето взех от Лидъл спасиха положението Wink. За каймата до сега не съм взимала такава, беше намалена с 30% и пишеше мляно месо от свинско и говеждо, а не кайма, както на другите и беше на по - тънки пръчици смляна.

# 950
  • shumen
Аз пък отидох,взех ябълки,грах,т.хартия и покрай тях и детето намаза една книжка за писане и изрязване,но съм я скрила и ще му я дам коледната ваканция и една настолна игра с часовника за Коледа.

# 951
На каква възраст започват да разбират часовника?

# 952
На каква възраст започват да разбират часовника?
Моето има електронен часовник от 4годишно, а тази игра купих, когато беше на 5г Peace Между 6-8г схващат Laughing

# 953
  • Стара Загора
И аз снощи минах да видя часовниците, че ми беше харесал розовото злато. На живо обаче ми циганее много и се отказах. Кутиите за бижута и часовници също не ме грабнаха и се радвам, че не похарчих пак 50 лв.

Зачудих се дали да не си взема от тези индекси на 1,50 лв, но кога ли ще ги ползвам. 

# 954
  • София
Големите ми дъщери имат от миналогодишните часовници и са много доволни. Точни са, не се протриват, "пушки" са.

# 955
Здравейте,момичета! Някой ползвал ли е ел. четката за коса на Парис Хилтън? Може ли отзиви?

# 956
И аз недоразбрала, щото нали не е уред за готвене или мръвка Joy Та тази четка йонизираща, суши, изправя или какво всъщност прави?

# 957
  • София
Питах управителя на магазина защо няма зелен боб в буркани и отговорът беше, че е спрян. Жалко. Sad

# 958
Тази седмица разбрах, че и фиде вече нямат Thinking

# 959
  • до едно тепе
Фидето го няма от поне 2 месеца вече.

Общи условия

Активация на акаунт