::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 143
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 960
Да. И аз търсих фиде.. Не стига, че веднъж в годината купувам, че и нямаше Simple Smile

# 961
При нас са изчезнали кутиите свинско, като русенско дето е...Може да ги видим слрд време с нова опаковка и етикет " ново", с нова цена, разбира се.

# 962
Вчера едни жени питаха момчето за сладкото от люти чушки. От рекламата.
-Ами нямаме го.
-Трябва да го имате.
-Ами намаме го.

Ама що го нямат,и аз не разбрах. Ами заредете бе, като го нямате. Въртите гръмки реклами...пък магазина празен.

Не си намирам бележката и не мога да върна пустия сутиен. 😐 Гадост.

# 963
На мен пък обясняваха онзи ден, че няма да имат кутии за часовници  Laughing.

# 964
Абеее..какво да кажа. Ще замълча, че идат празници...Joy

# 965
Да ви се оплача: хлапето искаше да готвя сърми, но понеже нашето зеле още не е станало, а от кофите с кисело зеле не намерих та купих 2 буркана на Фрешона с листа. Е по отвратително зеле не съм виждала. Освен, че вкуса му няма нищо общо с кисело зеле, беше и смито и ми се разпадаше в ръцете. Едва увих някакво подобие на сърми  #Cussing out. Поне сока на зелето ни е готов и сипах от него, та се надявам вкуса да е приличен  Mr. Green
Миналата година купих веднъж и няма да повторя НИКОГА!!!

# 966
  • Шумен
Минавам да се похваля на Тета, и да се посмеем, колко му е нужно на човек да е щастлив...  Mr. Green

Скрит текст:

Осигурих семейното щастие за два месеца, надявам се  Joy
С една опаковка на Селпак 32 бр. караме от м. май до сега и имаме още поне 5-6 рола. Хубава и пестелива е.

Как го постигате това за мен си е чиста загадка?!
Опаковка от Milde 32 броя отиват за месец и половина, хайде два макс, със зор. Три жени вкъщи - дъщеря ми по половин ден, майка ми по цял, аз само вечер през седмицата. Еми, няма изръгване с тая хартия значи! Сега се сдобих и аз със Selpak, ще я почнем от другата седмица сигурно

# 967
Три месеца с Милде 40 броя.
Искааам пааак Милдеееее... 😭😭😭

# 968
Някой успя ли да пробва лозовите листа за сарми?

# 969
Кои листа за сърми? Тези, за които се писа два поста по-горе ли? 👀

# 970
Кои листа за сърми? Тези, за които се писа два поста по-горе ли? 👀

Коментират се зелевите. Simple Smile

Аз взех от лозовите, но ги пазя за Бъдни вечер. Simple Smile

На мен пък обясняваха онзи ден, че няма да имат кутии за часовници  Laughing.

И при нас няма кутии за часовници. Тези за бижута пък са 2 бр завярни при разни изостанали неща на промоция.  

# 971
Мнението е редактирано...

# 972
  • Някъде в Матрицата
-Ами нямаме го.
-Трябва да го имате.
-Ами намаме го.

Ама що го нямат,и аз не разбрах. Ами заредете бе, като го нямате. Въртите гръмки реклами...пък магазина празен.

Казаха, че от 2018 влиза в асортимента на "Родна стряха". Ама то 2018 е широко понятие Laughing от 01.01до 31.12 все ще си е 2018.

# 973
Да, Тета, за лозовите питам Simple Smile прочетох за зелевите и вероятно ще ги пропусна. Аз лично предпочитам сарми с лозов лист, но никога не съм правила и ми се видя сгоден случай да се пробвам Simple Smile И моите искам да ги пазя за Бъдни вечер, затова питам дали стават.

# 974
-Ами нямаме го.
-Трябва да го имате.
-Ами намаме го.

Казаха, че от 2018 влиза в асортимента на "Родна стряха". Ама то 2018 е широко понятие Laughing от 01.01до 31.12 все ще си е 2018.

И аз точно това щях да пиша, че навсякъде е упоменато, че от 2018г влиза в асортимента  ooooh!  нормално е да мине време след играта и обявяването на победителите, това да не е двора на баба Пена да завърти за един ден 40 буркана лютеница в казана - не съм запозната с точният процес на масовите производства и технологичните процеси около създаването на нов хранителен продукт, но едва ли ще стане за 1-2 месеца -  иначе по мрънкането сме първи във всяко състезание  Tired

Общи условия

Активация на акаунт