::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 151
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 975
На мен пък обясняваха онзи ден, че няма да имат кутии за часовници  Laughing.

И при нас няма кутии за часовници. Тези за бижута пък са 2 бр завярни при разни изостанали неща на промоция.  

Да, обаче, след няколко часа беше  пълно и с двата вида кутии Simple Smile

# 976
Сладкото от Люти чушки и аз бях почнала да го издирвам, докато не обявиха, че 2018 ще го пускат. Междувременно си купих такова от едно друго място - производител и се оказа интересно. Мисля да ползвам за овкусяване на разни сосове и пилешко също. Лютивината се усеща определно. ММ може да го изяде с лъжицата, но не го давам Simple Smile
Купих Шпек Родна стряха и се оказа доста сполучлив, няма вид на боядисан и на вкус е като едно време. Беше ми писнало от парфюмирани салами.

# 977
  • София
И аз точно това щях да пиша, че навсякъде е упоменато, че от 2018г влиза в асортимента  ooooh!  нормално е да мине време след играта и обявяването на победителите, това да не е двора на баба Пена да завърти за един ден 40 буркана лютеница в казана - не съм запозната с точният процес на масовите производства и технологичните процеси около създаването на нов хранителен продукт, но едва ли ще стане за 1-2 месеца -  иначе по мрънкането сме първи във всяко състезание  Tired

Ама чакайте да излезе новата реколта люти чушки де, закъде сте се разбързали посред зима. Smiley

# 978
Онзи ден на финала на "Фермата" казаха, че ще е в асортимента от Март 2018та.

# 979
И аз точно това щях да пиша, че навсякъде е упоменато, че от 2018г влиза в асортимента  ooooh!  нормално е да мине време след играта и обявяването на победителите, това да не е двора на баба Пена да завърти за един ден 40 буркана лютеница в казана - не съм запозната с точният процес на масовите производства и технологичните процеси около създаването на нов хранителен продукт, но едва ли ще стане за 1-2 месеца -  иначе по мрънкането сме първи във всяко състезание  Tired

Ама чакайте да излезе новата реколта люти чушки де, закъде сте се разбързали посред зима. Smiley

Само в моя коментар не разбрах къде видя бързане, ама ти си знаеш  Crazy  Peace

Скоро опитах от онези коледни трюфели на Фаворина, мисля, че бяха положително коментирани в темата -  ама наистина страхотни, хем какаови и трябва да нагарчат, а те едни такива мммммм ... много вкусни  Heart Eyes

# 980
Мдам, аз бях тая с трюфелите Joy

# 981

Скоро опитах от онези коледни трюфели на Фаворина, мисля, че бяха положително коментирани в темата -  ама наистина страхотни, хем какаови и трябва да нагарчат, а те едни такива мммммм ... много вкусни  Heart Eyes
[/quote]

На вкус са ги докарали ,ама обаче етикета е алеле майкоо -голям процент палмова мазнина ,доколкото си спомням

# 982
Здравейте, знаете ли дали може да се върне нещо без оригиналната му опаковка? Става въпрос за скарата с раклетите! Децата така са скъсали цялата кутия на парчета и сега се чудя как да я върна?

# 983
Вчера едни жени питаха момчето за сладкото от люти чушки. От рекламата.
-Ами нямаме го.
-Трябва да го имате.
-Ами намаме го.

Ама що го нямат,и аз не разбрах. Ами заредете бе, като го нямате. Въртите гръмки реклами...пък магазина празен.

Казаха, че от 2018 влиза в асортимента на "Родна стряха". Ама то 2018 е широко понятие Laughing от 01.01до 31.12 все ще си е 2018.

Виж какво....аз сладко не ям. Не ми е зор за сладкото. Акцентът беше, че персоналът не можА като хората да обясни на жените защо го нямат!

И какво значи първи сме по мрънкането?!? Аз съм първа и пред магазина сутрин, първа съм и в оставянето на големи суми в магазина...
И?

# 984
И най- вече си първа за полезните съвети тук, тъй че сега,
ако може ми дай един + за играта с релсите, видях, че има останали и от трите вида- на осморка, железница и още една... Търсих досега, какво писахте за тях, ама нц. Добре ли е за коледен подарък и кой вид, на едната кутия пишеше, че локомотивът е с батерии.

# 985
  • have faith and be patient ..
Аа!! Него вземи Simple Smile

# 986
Виждали ли сте от подаръчните комплектчета с ваничка? Къде трябва да седят?

# 987
Да, вземи локомотивче с батерии, което се движи и тегли вагончетата. Или тънките релси с влак,или широките за автомагистрала.
В събота при нас в другия Лидл дори бяха намалени. Имаше и кошове със стоки по 1лв, 3 лв и 5-7 лв.някаква разпродажба явно.

Подаръчни комплекти при нас вчера имаше от двата вида. Не много бройки. Може да са изчерпани?

Аз пък търсих коледни календари с шоколадчета от 2 лв...били изчерпани. Странно ми е, че точно преди Коледа не са заредили от тях...

Взех едни бонбони подобни на Мерси...дали са ок? Шоколадчета де,за подарък...

# 988
Тези подобните на Мерси са много хубави според мен. Купувала съм преди.

# 989
В момента бонбони Мерси са на промоция в Кауфланд, защо да вземате имитация

Общи условия

Активация на акаунт