::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 205
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 990
Сега вярно има много промоции. В К колко са малките кутии Мерси?

Лидълските ми харесаха. Доста луксозно си изглеждат.

# 991
Купила ги е вече Simple Smile

# 992
В К колко са малките кутии Мерси?
5.69лв

# 993
  • София
Даже са по-хубави от Мерси. По-интересни вкусове имат.
Календарите свършват защото пускат много рано коледните лакомства, от ноември ги заредиха и изгодните неща свършват.
Ако имате Била, вземи от техните календари - на същата цена са и шоколада им е хубав.

# 994
  • Пловдив
В някой от пловдивските магазини да сте виждали останали от фондана, поръските за сладки, шоколадите и другите артикули за сладки?
Сега се връщам от магазина на Източен и няма нищо освен есенции и черен фондан.
Вярно, че късно се сетих, че ще ми трябват, но очаквах все пак нещо да намеря в магазина.

# 995
Аз пак неразбрала. Кое е лидълското мерси?? Wink

# 996
Аз пак неразбрала. Кое е лидълското мерси?? Wink

А, то и аз вчера го разбрах. Joy

Мислех да вземам за племеника от пакетите с десертчета тип Марси и Сникърс, но се загледах на рафта над тях и видях кутиите с бонбоните. 4.60 лв накъде бяха и взех от тях.

# 997
  • София
Само в моя коментар не разбрах къде видя бързане, ама ти си знаеш  Crazy  Peace

Нищо лично, просто продължих в контекста на разговора...  Simple Smile

Аз пък търсих коледни календари с шоколадчета от 2 лв...били изчерпани. Странно ми е, че точно преди Коледа не са заредили от тях...
И аз търсих, точно снощи и ... греда. Взех едни на "Милка" от друг магазин, но цената - 10 лв/бр... Който се сеща накрая, така е...
Скрит текст:
Ох, тая истерия с пазаруването по Коледа е много досадна. Човек не може нормално да напазарува никъде. Сякаш свършва света. Онзи ден ходих да търся нещо в dm в близкия МОЛ, не стигнах до dm. Не можах да издържа цялата галимация и дандания... Sad

# 998
Вчера бях по обед в Лидл. Много навалица, шумно и претъпкано. Определено предпочитам сутрин рано да ходя....дооста по-спокойно е тогава.

Ето още едно фото на бонбоните тип Мерси....вижте колко са сладки, как да не ги купиш Joy

# 999
  • до най-прекрасния мъж
Скрит текст:
Минавам да се похваля на Тета, и да се посмеем, колко му е нужно на човек да е щастлив...  Mr. Green

Скрит текст:

Осигурих семейното щастие за два месеца, надявам се  Joy
С една опаковка на Селпак 32 бр. караме от м. май до сега и имаме още поне 5-6 рола. Хубава и пестелива е.
Как го постигате това за мен си е чиста загадка?!
Опаковка от Milde 32 броя отиват за месец и половина, хайде два макс, със зор. Три жени вкъщи - дъщеря ми по половин ден, майка ми по цял, аз само вечер през седмицата. Еми, няма изръгване с тая хартия значи! Сега се сдобих и аз със Selpak, ще я почнем от другата седмица сигурно
Двама сме, може би затова. Пък и сме на работа по цял ден. Зимата свършва малко по-бързо, тогава сме 3-ма и постоянно има човек вкъщи. Но определено, спрямо други марки, кара повече едно руло.

# 1 000
Момичета, бобът "родна стряха" бива ли? Върти ми се спомен, че не увирал бързо. Днес се чудих между мего инасипния полски и никой не взех.

# 1 001
Бива боба. Малко е люспест като се свари, но у нас се харесва. Как увира....при мен всичките увират за 2-3 часа.
Насипен шарен съм вземала....китайски май беше, но е вкусен.

# 1 002
  • Козлодуй
Аз търсих магическите термочаши в понеделник но ги нямаше да не би да са от четвъртък? И ако са били в понеделник къде са били подредени? Simple Smile

# 1 003
Имаше чаши...аз взех и писах. Там си бяха.

# 1 004
Ще наспамя малко, но има Милде в Била...

Общи условия

Активация на акаунт