::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 668
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 75
....профитероли, трюфели ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 76
Върнаха ли интимния душ гел в асортимента или още сменят опаковка?

# 77
Аз пък като видя марципана и амаретите, и лигите ми се влачат по пода от рафта до касата...но последния път при нас нямаше амарети...у дома никой не ги харесва, но аз съм способна да изям цяла кутия...а никак не обичам сладки и бисквити иначе...

# 78
  • have faith and be patient ..
Сега питах пак въпросната колежка за термобельото, недостатъкът е, че не е дишащо, тоест, не извежда влагата отвътре навън и по този начин спарва, оттам и вмирисва.
Предимството на качественото бельо е точно дишашата материя.

П.П. Показах й якето, което си купих сутринта, каза, че е много добро и на супер цена, но не е подходящо ако вали мокър сняг.

Като ходех на йога ползвах спортни блузки от декатлона някакви ,евтини бяха  , много бях доволна ,предполагам са на същия принцип

# 79
По въпроса за ненатоварен соф.Л.-мисля,че в този на Вардар шанса е по-голям,от колкото в О.К.(и аз заедно с десетина човека сме отваряли магазина в 7...и то не един път)
Мерси, отписвам Овча Купел тогава! Hands Thumbsup

# 80
В новата брошура виждам крем брюле- това онова въпросното невероятно крем-брюле ли е или е някакво друго?

# 81
Мда, на мен явно не ми е отредено да си купя ски яке от Лидл. Единствената бройка 36 размер, която намерих в Лидл на Луи Айер, беше на петна. Клинове нямаше никакви. Май все пак ще се разходя до Декатлон.

# 82
  • София
Мда, на мен явно не ми е отредено да си купя ски яке от Лидл. Единствената бройка 36 размер, която намерих в Лидл на Луи Айер, беше на петна. Клинове нямаше никакви. Май все пак ще се разходя до Декатлон.

Проверявай пак в следващите дни. Много хора взимат съседни номера, за да мерят вкъщи и връщат излишното.  Wink

# 83
Шоколадовия кувертюр с масло ли да го разтопя на водна баня? За глазура на кекс?

# 84
  • Beyond the stars
В нашия Лидл нямаше и помен от апрески Grinning И термобельото се беше изпарило, друг път поне то ни изчаква след работа.

# 85
Да налея масло в огъня - Глазираните меденки по 5-6 бр. в кутийка са стрАотни. Докато си ги разделим семейно не ги допреброих. Марципан не съм си купила още, пазя се за Коледа.

# 86
  • София
Шоколадовия кувертюр с масло ли да го разтопя на водна баня? За глазура на кекс?
Не, с ч.л. олио щом е за глазура.

# 87
  • София
Аз не успях с термобельото. Имаше изостанали бройки и взех няколко, но не успях за всички и пак ще ида утре да видя в друг магазин.

Марципаните ги обожавам и си хапвам редовно. Току-що хапнах един със стафиди, а после се чудя защо ми расте д-то. Лошото е, че всички вкъщи също проядоха марципани, без Малчо и постоянно ми изчезват запасите. Нищо няма да остане до Коледа така.

# 88
  • София
благодаря на всички за отзивите за глобусите, ще ги дебна значи bouquet bouquet

# 89
  • Пловдив

Ясно с точенето, но не разбрах - върху суровата сладка ли го слагам, или върху опеченета. демек пече ли се туй нящо, що ли...Rolling Eyes

Не се пече фондана, върху печена сладка се слага. Само гледай да са поизпръхнали малко да не се разтопи.

Общи условия

Активация на акаунт