::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 852
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 225
Висока, но не като скорошните, до подмишниците.
И е по-скоро панталон. Ластичен и хубав плат.
Много благодаря. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusТова търся. За тази цена определено ще си взема.

# 226
Моля,  който си е купил Фитнес гривната да каже как намери приложението  Health For You в Aрр. Аз съм със Самсунг и не успях да го намеря Angry

# 227
Преди малко отворих от намалената сега телешка кайма. Няма такава гадост!
По-светъл цвят и дъх на лой. Мека.
Нищо общо с досега.
А като я задуших .... Миризма на обор.
Направо не знам как ще се яде това.
А съм купила две опаковки.
От телешката кайма и аз се разочаровах, че и взех няколко тарелки. Но първо изпържих съвсем малко, пробно. Не се хареса в нас и затова ще направя кебапчета с много подправки, да подтиснат гадния дъх, при печене на скара лойта ще се оттече от месото. В нас телешките кебапчета се тачат. Купих и тарелка с готови кюфтета от телешко месо и се харесаха. Месото в кюфтетата не е същото като телешката кайма, няма лук, но самите кюфтета са много големи, а в нас не се ядат големи кюфтета и ще взема мерки следващия път. Човек няма откъде да си купи свястна телешка кайма. В К. е пълна с вода, в другите магазини и от производител е скъпа, а и не зная какво мелят вътре, може да слагат глави или вътрешности.
Свинското месо от врат, което бях купила преди време се оказа невероятно крехко, вкусно и не мазно. Дано и тази седмица да е същото! Но телешката кайма- разочарование.
Да попитам- палтата от 50 лв какво представляват- топла, качествена дреха или само за фасон?

# 228
  • Бургас
При нас палтата ги бяха разграбили още през първия половин час и общо взето доста "свраки" се рояха край лъскавкото  Whistling Основно дами в напреднала възраст с написан списък, други такива по-млади в разни видове анцузи и тук-таме някоя по-средностатистическа квачка кат мен. Аз за дънки тръгнах, взех си, ама още ги мисля. Както Радостчето писа, възтесни са и са по-скоро тип панталон. Средновисока талия (за 173-сантиметрова пуФкава снага), плътен приятен плат, не дънков, сравнително разтегливи. Моите са нормалните черни, памук с полиестер и еластан, не са чист памук. Не знам дали няма да задържат много прашинки и косми, а и съм си поръчала почти същите от Уайкики и не знам като дойдат и те дали няма да се окажа с 2 чифта подобни дънки... Ще помисля още, пък ще видим. Thinking
Междувременно разфасовах една патица (пак почти кат' мен  Mr. Green ), дето я взех вчера и я метнах в тенджерата за довечера. Отлежава ми и тарелка с телешка кайма и като четох по-нагоре, хич не ми се отваря даже Sick

# 229
Само да вметна, че дънките са умалени, взех номер който по принцип съм си взимала, уви...

# 230
  • София
И аз си взех дънки и много ми харесаха. Меки са, разтегливи, наистина поприбират. Влязох си в стандартния номер, който взимам от Лидл. И черен панталон взех, но още му се чудя. 100% полиестер е материята. Стои добре, но страничната лента ме кара да се колебая. Намазах и от блузите с къс ръкав- много ми хареса.

# 231
  • София
Ох, трябваше и аз да се засиля сутринта за едни черни дънки, ама не остана време. ще ходя чак в четвъртък за скиа пнаталон и апрески, дотогава ще почнат да ги връщат и може и да има за мен еднички. Simple Smile
А панталоните с ръб каква материя са? Дебели или тънки?
Ооо. видях, че са от полиестер. Значи отпадат, само дънки искам.

# 232
  • София
Доста плътна материя са, не бих казала дебели, защото този тип панталон няма как да е дебел.

# 233
Аз от предната колекция на Хайди Клум се бях сдобила с дънки и с панталон. Дънките ги взех един номер по-големи и ми паснаха идеално. Имат еластичност. Панталонът обаче си отговаряше точно и си взех номерът, койото по принцип си купувам от тях. Доволна съм и от двете, железни са. След работа ще се занеса до кварталния Лидл, барем ме огрее Grinning

# 234
  • гр. София
Момичета, знаете ли кога ще заредят пуйките?

# 235
  • Перник
В събота успях да си взема ски яке. Черното със синьо. Бяха останали 3 от този вид и 1 оранжево, все малки номера. Исках шаренкото, но не ме огря Sad Откъде се извъдиха толкова скиори в Перник, се чудя все още Grinning

Тая някакви скромни надежди за обувки, но едва ли ще остане нещо до събота.

От телешката кайма отдавна съм разочарована.

Тете, стига се мъчи с тая кафемашина, вземи си една кубинска кафеварка и пий хубаво кафе Simple Smile Ние вкъщи сме така от 2 месеца. ММ свикна и сега не ще и да чуе за машина Simple Smile

# 236
  • Бургас
Пуйките миналата година ги пуснаха чак за Коледа.
Светещ глобус имаме от миналата година. Голям мерак беше, зор докато го намерим и сега стои като паметник. Моята щерка е на 11 години, по-малко дете може би повече ще му се радва.

# 237
  • София
Размерите на дънките които са посочени на коя номерация отговарят - на Бг или европейската?

# 238
Дами, някъде има ли от дървените фигурки, семейството останало.
Понеже на едната ми маймунка см обещала къщата с колата, но тя поиска повече фигурки.

# 239
Дами, някъде има ли от дървените фигурки, семейството останало.
Понеже на едната ми маймунка см обещала къщата с колата, но тя поиска повече фигурки.

Дано не те подведа, но в Русе до болницата вчера мисля, че видях

Общи условия

Активация на акаунт