::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 728
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 615
  • Козлодуй
bradata, благодаря за информацията за дънките аз пък докачих розови и съм много щастлива най-сетне дънки с нормален крачол както казваш - страхотни са Simple Smile Купихме и разни неща за ядене и сега дояждах с "дебела крава" това е едно топено сирене милбона - доста вкусно Simple Smile

# 616
  • Бургас
От чаршафите с ластик има  3 размера. Интересувам се от спалните комплекти, но не виждам да има за еденично легло.  newsm78 https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=286&week=1
Само в сайта ли няма или и в магазина този размера не се предлага?

# 617
Маалко по-надолу са на страницата, която си показала.

# 618
  • Стара Загора
Благодаря за отзивите момичета. Дано не се свият и тази партида. Сега ме човърка че не взех тъмночервения, не е ли смешно така?

От чаршафите с ластик има  3 размера. Интересувам се от спалните комплекти, но не виждам да има за еденично легло.  newsm78 https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=286&week=1
Само в сайта ли няма или и в магазина този размера не се предлага?

Да не те излъжа, видях долни чаршафи в 3 размера и комплекти за спалня макси + единични.

# 619
Аз пък да не пропусна да кажа че много харесвам пликовете за замразяване Simple Smile Колко време се мъчех с тия от левчетата. Това е грамотна работа,  с място за надписване, дебели, плътни... Пфууу как не ги открих по рано.

Освен това тази вечер ползвахме онова дребното дето перфорира звезди, снежинки и т.н. Много е яко. Направихме много готини картички Simple Smile

# 620
  • София
bradata, благодаря за информацията за дънките аз пък докачих розови и съм много щастлива най-сетне дънки с нормален крачол както казваш - страхотни са Simple Smile ......
Черна завист ме яде Weary

# 621
  • софия
Аз пък да не пропусна да кажа че много харесвам пликовете за замразяване Simple Smile Колко време се мъчех с тия от левчетата. Това е грамотна работа,  с място за надписване, дебели, плътни... Пфууу как не ги открих по рано.

Освен това тази вечер ползвахме онова дребното дето перфорира звезди, снежинки и т.н. Много е яко. Направихме много готини картички Simple Smile

Не знаех че има такива пликове,къде стоят.

# 622
Който питаше за киселото зеле в кофи - тъкмо врътнахме и вечеряхме едни сармички Grinning
Доста си е киселичко и солено, миналата година не беше така и си го готвех със саламурата направо. За следващото ядене обаче ще го измия и ще сложа обикновена вода, а не саламура.
Доста е меко, не знам това плюс ли се води Grinning  домашното зеле, което съм яла до момента е все по-твърдо сякаш.

# 623
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Моля за малко помощ. Praynig Някоя от вас дали е засичала тези дни в някой магазин в София от чая Сенча на Lord Nelson? Проверихме в доста обекти, но навсякъде понастоящем е изчерпан. По телефона не могат да ни дадат никаква адекватна информация.

Някой има ли спомен част от коя седмица беше този чай?!

Благодаря! bouquet

# 624
  • София
Така като ви чета, май и аз трябва да върна апреските. Моят син още не ги е обувал, караме с гумените ботуши с дебела подплатаа и едни боти...

# 625
Моят син ги обува вече 3 пъти апреските,  като първия път ги носи на почти целодневна разходка. Засега няма проблеми. Ако има значение, сивите с мечетата са. Единствено ме притесни това, което прочетох, че пропускат...

# 626
Нашите апрески са от сивите с розово( за по-малките момиченца). Оказа се, че предната част не е от гума, а някакъв много тънък слой изкуствена кожа върху плат. Безумно е да се обелят още на първото обуване. Дано не ми направят проблем в магазина.

# 627
Потвърждавам за "апреските". Пролетта случайно попаднах на намалени от същия вид и взех два чифта за детето. И двата чифта се обелиха още при първото обуване. За сравнение, предната година купих подобен модел от Кауфланд. Предната част си беше гума и детето изкара цяла зима с тях без проблем. Но тези големи тарикати се оказаха...  Whistling

# 628
  • Бургас
Здравейте,
кашкавала от 2 кг. който тази седмица предлагат хубав ли е?

# 629
  • Асеновград
Здравейте,
кашкавала от 2 кг. който тази седмица предлагат хубав ли е?
Да на мандра Йотови добре узрял.

Общи условия

Активация на акаунт