::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 741
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 630
  • София /Абсурдистан
Колко струва тенджерата под налягане в К.?

100 лв. Но те са две с един капак. Тенджера и едно като касеролка. Общо 7 части. Потърси онлайн брошура на К да ги видиш.

89.99лв Peace

Едната е 6л, другата-3л+кошница за готвене на пара и стъклен капак (резервно уплътнение и стойка за кошницата)...отвсякъде си струва парите.

Момичета, може ли линк да ги видя?  bouquet

# 631
Одеалата хубави ли са ?

# 632
Аз пък да не пропусна да кажа че много харесвам пликовете за замразяване Simple Smile Колко време се мъчех с тия от левчетата. Това е грамотна работа,  с място за надписване, дебели, плътни... Пфууу как не ги открих по рано.

Освен това тази вечер ползвахме онова дребното дето перфорира звезди, снежинки и т.н. Много е яко. Направихме много готини картички Simple Smile

Не знаех че има такива пликове,къде стоят.

При пликовете за боклук, сламки, пластмасови чашки и т.н. Ние имаме много домашно месо и са ми много полезни. Разпределям,  надписвам и прибирам във фризера.

На мен ми харесаха. Имам подобно от Джъмбо и много го ползвам пред телевизора Simple Smile

# 633
Който питаше за киселото зеле в кофи - тъкмо врътнахме и вечеряхме едни сармички Grinning
Доста си е киселичко и солено, миналата година не беше така и си го готвех със саламурата направо. За следващото ядене обаче ще го измия и ще сложа обикновена вода, а не саламура.
Доста е меко, не знам това плюс ли се води Grinning  домашното зеле, което съм яла до момента е все по-твърдо сякаш.

От кога ги има кофите с кисело зеле, нещо съм ги пропуснала  newsm78

# 634
Здравейте! Случайно, някой да е видял някъде останал кран, от дървените играчки от брошурата? Само той ни липсва от колекцията, но не го намирам в близките магазини.

# 635
Кофите ги има от поне 2 седмици, стоят в края на зеленчуковия щанд, около картофите. Там има и туршия бамя и лозови листа.

# 636
Някой, който е вземал шницелите, които бяха намалени, би ли и казал как ги е готвил. Панирани в бршно, яйца и галета ли?

# 637
Да се оплача от кърначето по моя вкус е мноого солено.Свикнала съм да ям без сол.Да си знаете.

# 638
Колко струва тенджерата под налягане в К.?

100 лв. Но те са две с един капак. Тенджера и едно като касеролка. Общо 7 части. Потърси онлайн брошура на К да ги видиш.

89.99лв Peace

Едната е 6л, другата-3л+кошница за готвене на пара и стъклен капак (резервно уплътнение и стойка за кошницата)...отвсякъде си струва парите.

Момичета, може ли линк да ги видя?  bouquet
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/det … _id=00059062.html

# 639
Преди малко се разходих до ЛИДЛ,взех карначета за 2.99,уникално вкусни са,както и любимият ми шоколад,на него пише TRUFFLES,за 79ст.,има вкус на онези бонбони Линд с ирландски крем Simple Smile Регулярно си взимам масло Родна стряха и шипков мармалад на същата марка Simple Smile Доволна съм.

# 640
Някой питаше за кашкавала 2 кг. ... Вкъщи не се одобри, защото не се разтопява и разтича при загряване, а само се надува все едно има набухвател и после става като кора след изстиване. Коренна разлика с другия кашкавал на Йотови, който е от редовния асортимент. Мисля, че е под марката на Bluedino и е 1 кг.

# 641
  • София
И миналия път така ставаше кашкавала на Йотови, умрях от яд, че беше два килограма, а ние за сандвичи го взимаме. Обаче, мислех  че е кофти партида.
Добре, че сподели, смятах да му дам пак шанс. Много ме е яд от това непрекъснато поскъпване на цените - онзи дългия кашкавал е страхотен, но добре му вдигнаха лека-полека цената.

# 642
Аз за това вече не експериментирам. Вземам си дългия калъп..да няма изненади.

# 643
Аз за това вече не експериментирам. Вземам си дългия калъп..да няма изненади.
Дългият калъп, който харесвате, на коя марка е? Разтопява се и се запича хубаво?

# 644
Блуедино е. Не знам дали се разтича. Така го ям. Просто на мен ми харесва.

Мисълта ми беше, като намерите такъв който ви харесва, да не сменяте марката...

Общи условия

Активация на акаунт